2777
2789

من یک خواهر شوهر هستم و اومدم بگم عروس ما هم بعداز ۵ سال تازه اومده طبقه بالای منزل مادرم نشسته ولی من از ۵ ماه قبل فقط روی مخ مادرم کار کردم که بدون دعوت خونه شون نمیری سرو صدا و دعوا اومد نمیری حتی توی راهرو نباید بری غذا ببرم و اش ببرم و فلان نداریم خیلی تاکید کردم که بذار طرف توی خونه خودش راحت باشه احساس دخالت نکنه . ولی اصلا موافق نبودیم برادرم اصرار کرد خونه شون خیلی کوچیک بود از ۵۰ متری اومدند به ۱۳۰ متری . خونه قبلی شونم خونه مادرم بود که ۵ سال رایگان نشستند.

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ببین هر کیو دعوت کنی سرک میکشه چی میذاری چیکار نمیکنی و یجا بری عیادت میوه بخری میگ اینو نخر اونو بخ ...

من دختر خالم پیش مادر شوهرشه مادر شوهرشم خیلی زن خوبیه یعنی بگم ازون فضولا هم نیس ولی خالم میگفت من نمیرم خونه دخترم روم نمیشه باید از در خونه اینا رد بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارن عزیزم دوتاشون شوهر کردن شوهرم خونه داده بهشون گفته اول زندگی اتون نمی‌خواهد برین خونه کرایه کنی ...

مردم داداش دارن ماهم داریم

حتی امسال عیدی بچه منو گرفت شوخی شوخی گذاشت تو جیبش دیگه هم روم نبود بگم بده 😐

لایک لطفا

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
آره درسته منم همسرم بیخیالهما تو یه ساختمونیم راهمون یکیه ما بالاییم اونا پایین

باز اینجور خیلی بهتره تا من من الان خونم درست بشه میشم شرایط الان شما،ولی راهمون با مادرشوهرم یکی نمیشه با جاری یکی میشه دیگه بدتر😂

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
من همه ازمایشاروانجام دادم بجز ایمنی عزیزم ازمایشش چجوریه خون باید بدی؟

بله گلم خون میگیرن اونم ۱۰تا سر درخون میگیرن و قبلش چون ازمایش گرون وخاصیه باید فرم پر کنی واطلاعات پزشکیت راکامل بنویسی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دیشب داشتم تاپیک رو میخوندم 

گاهی آدم چاره ای نداره 

گاهی هم نمیذارن خودت تصمیم بگیری

منم با مادر شوهر و جاری همسایه هستم ۱۷ ساله

دیگه اون آدم صبور گذشته نیستم 

دیگه نمیخوام آدم خوبه باشم

قشنگ حس اینو دارم که یکی  تار عنکبوت دور تا دور خونم تنیده

به خیال خودشون خیلی خوبن

چقدر حرفا و رفتارشون رو تحمل کردم و به روی خودم نیاوردم

حدود یه هفته اس شدم پر از خشم 

هیچ کاری نمیتونم بکنم  با بچه هام همش دعوا دارم 

اصلا عجیبه

دیشب که تاپیک رو دیدم با خودم گفتم چرا من نمیتونم خودم رو نجات بدم(همیشه دلم براشون میسوزه ،نمیخوان ازشون دور باشیم )

اتفاقی زدم توی برنامه دیوار 

یه خونه ی خوب دیدم یه کوچه فاصله داره با خونم

نمیدونم چه کنم 

برام دعا کنید بتونم خونم رو بفروشم اونو بخرم

برام آه نکشن

اعصابم رو خرد نکنن