2777
2789

انقدر حالم خرابه انقدر دلم شکسته انقدر از درون خالی شدم که بغض تو گلوم داره میترکه😔

خبر مرگش امروز حقوق گرفته 

بش گفتم پول بهم بده ندارم 😵😵‍💫همه چی را به هم ربط میداد چرت و پرت میگفت دارم همه چیز میخرم میارم دیگه پول برا چیچی میخای ندارم بدم نمیدم همینه که هست 

ماه پیش بزور ازش ۶۰۰ تومن‌پول گرفتم برا دکلره کردن داد بهم

همه جوره دارم تو خونش به نحو احسن انجام وظیفه میکنم بچه داری زندگی داری تمیز مرتب منظم همه چی به موقع 

اونوقت پفیوز موقع پول زور به کونش میاد پول بمن بده 

همه غذا ها را جلو دختر ۵ سالم پرت کرد ریخت رو فرش سس قرمزارو پاشبد به در و دیوار ریخت رو لباسام بچم گشنه رفت خابید

غذا سرطانم شد😖😣😞😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔💔 همیشه سیب سرخ نصیب شغال می شه 

این یه زن سلیطه بد ذات می خواست که براش زن خوب آرزو می شد

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!