بله گلم خون میگیرن اونم ۱۰تا سر درخون میگیرن و قبلش چون ازمایش گرون وخاصیه باید فرم پر کنی واطلاعات ...
عزیزم میشه بگید علائم ایمنی پایین چیه؟
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارن عزیزم دوتاشون شوهر کردن شوهرم خونه داده بهشون گفته اول زندگی اتون نمیخواهد برین خونه کرایه کنی ...
یعنی کاش من برمیگشتم به اوایل ازدواج تورو خدا نزار اینقدر ازت سواستفاده بشه
من مث تو بودم بعد ده سال الان که با دوتا بچه ورشکست شد شوهرم همشون انگشت تو چشم من کردن که تو زن زندگی نبودی در صورتی که خواهرا و برادر شوهرم بشدت مث انگل بهون چسبیده بودن و ازمون میخوردن منم بی زبون و ترسو بودم اینقدر هم پرروبودن میپریدن بهم همشون هم زنهای گنده و سن بالا
من اجازه نمیدم کسی سرزده بیاد خونم چرا نتونم بخورم ؟ از لای دیوار میخوان ببینن
یه چیزی می گم اویزه گوشت کن خانواده شوهر دورم باشن دخالت می کنن. چه برسه نزدیک . شوهر من از ترس دخالت های خانواده اش خونه گرفت با یک ساعت فاصله . فک کن قبل عید من و همسرم داشتیم خونه رو تمیز می کردیم چون خونه نو نبود. بعد ترافیک های وحشناک تهران تو اسفند . یه شب در میون می کوبیدن از اون سر شهر می اومدن این سر شهر که ببینن ما چیکار می کنیم . اسمش هم نمی زارن دخالت ها می گن گفتیم یه چیزی بیاریم بخورید گرسنه نمونید . یه جوری دخالت رو دلسوزی جلوه میدن .
یه چیزی می گم اویزه گوشت کن خانواده شوهر دورم باشن دخالت می کنن. چه برسه نزدیک . شوهر من از ترس دخال ...
خانواده شوهرت در مقایسه با خانواده شوهر من فرشته هستن من میومدن میگفتن حالا تو این وضعیت یکی بپز ما بخوریم فک کن من نوزاد داشتم تا دوماه موندن خونم همسایه مادرشوهر هستم طبقه پایین جاری و دوتا خواهر شوهر هم محله آیی همش سر سفره من تمرگیده بودن و با خودم به یاوه گویی بعد دوتا دیگه شون یه استان دیگه بلا استثنا از چهارشنبه عصر میومد تا جمعه آخر شد همه کارها هم خودم میکردم و....
جالب زبونشون هم نیش عقرب میگفتن مگه خونه از تو هست