2777
2789

اول باید بدونی که تمرکز داشته باشی و اصولی بخونی

برای ایجاد تمرکز هر روز ۵ دقیقه با دست مخالف تمام کارهاتون انجام بده و بنویس _جدول اعداد در هم درست کن و زیر ۳۰ ثانیه مرتب کن_اعداد نور بازی کن مثلا قرمز بنویس و توشو سبز رنگ کن تو باید رنگ رو بگی نه خود کلمه رو

بعدش یه برنامه ۳۰ روزه بنویس روزانه و سعی کن یک پایه رو تو ۳۰ روز جمع کنی و پنجشنبه و جمعه فقط مرور کن ک تست بزن و آزمون دانلود کن ک بزن 

اینجوری راه میفتی 

طبیعی اگه روزی های اول سختت باشه 

عادت میکنی و یادمیگیری چطوری اصولی بخونی😊

ترک اعتیاد گوشی هم بکن هر روز ۵ دقیقه از میزان استقاده ات کم کن تا ۳۰ روز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس نرفتم گلم جز یه دوره ۳ ماهه که به دردم نخورد خود آموز دارم میخونم

اهان

اگ اونجوریه حتما شروع کن خودت بخون از الان 

کنکورش سخته ی مقدار من دیپلم زبان داشتم 35 زدم کنکورو ولی خب چون سوابقم تاثیر داشت تو رتبه رتبم 1700شد تو زبان

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
جدول اعداد درهم مرتب کن ینی چه جوری توضیح بده و رنگی بنویس رنگ بگو نه کلمه ینی چی

ببین عزیزم یه چهار گوش میکنی و به خونه های کوچیک تقسیم میکنی بعد از عدد ۱ تا مثلا ۳۰ درهم مینویسی 

مثلا اول ۲ بعد ۷ بعد ۱۲ اینطوری مرتب ننویس

بعدش سعی کن از عدد ۱ تا ۳۰ رو پیدا کنی تو جدول زیر ۳۰ ثانیه 

برا رنگ هم مثلا بنویس قرمز و توشو سبز رنگ کن و تو باید رنگ رو بگی مثلا قرمز رو بگی سبز چون توش سبزع