2777
2789

علت جدایی اینه که زنداداشم کلی بدهی بالا آورده، کلاهبرداری کرده، قسط وام نداده و خلاصه چندین نفر ازش شکایت کردن...

برادرم کارمنده وضعش معمولیه. ماهی سی تومن این حدودا درامدشه که کل پول رو میده دست خانمش. یه دختر کلاس اولی هم دارن. خونه و ماشین هم از همون اول ازدواج بابام براشون خرید.

زنداداشم از اول عادت داشت به قرض گرفتن و کلاهبرداری. اصلا نمی دونم این همه پول می خواست چیکار. اول فکر می کردیم‌داره واسه خودش تو یه حساب مخفی پس انداز می کنه ولی بعد فهمیدیم این خبرا نیست. شاید داره خرج برادرش رو میده که معتاده. نمی دونم ولی به هر حال نزدیک دو میلیارد بدهی بالا آورده.

الان شوهرش از خونه بیرونش کرده و می خواد طلاقش بده. اون که به خودشون مربوطه چون ما تو روزهای خوشی اونا نبودیم الانم این جدایی تصمیم خودشونه. من با هر دو برادرم قطع رابطه ام. ولی الان دلم واسه دختر این می سوزه. کلاس اولیه میاد پیش مامانم، مامانم هم سواد نداره باهاش درس کار کنه. از طرفی میگه لباساش خیلی نامرتب و کثیف و کهنه است. لباس دست دو تنش کردن. بلد نیست واسش لباس بخره. دلم می خواد دختره رو بیارم پیش خودم

ولی می ترسم مادرش آشوب به پا کنه. از طرفی هم برادرام خیلی خیلی خیلی بهم ظلم کردن به خودم قول داده بودم تا دم‌مرگ اسمشون رو نیارم

بهم بگید چیکار کنم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

برو خونه مادرت بهش برس روزی چندساعت وقت بذار حقبقتا دلم برا بچه سوخت خودمم دخترم کلاس اولیه خیلی به کمک احتیاج دارن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط سختیه. اگر میتونی وقتایی که میاد پیش مامانت شما هم برو یه کم پیشش بمون تو درسش کمکش کن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چ حرفیه آخه دختر قطع رابطه ام

پاشو برو پیش برادرهات.  تو رو خدا رابطه رو قطع نکنید. کم کنید زیاد نرید ولی قطع نکنید. تو این روزهای سخت باید کنار هم باشید. عمر خیلی سریع میگذره 

عمه شی برو حداقل یکی دو روز پیشش باش کمکش کن

کاش نذاری زندگیشون خراب شه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

هر کاری ب صلاح بچه هست بکن

مادره حق حرف اصافه زدن نداره

فقط بگد ۲میلیاردوو چیکار میکرده زنه

کی بهش این همه پول قرص داده رو چ حسابی رو چ اعتباری اخه

باور کردنی نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سرحضانت توافق کردن که پیش باباش باشه یارآضی نیست مادرش؟ متاهلی ؟شوهرت نظرش چیه؟

عزیز مادری ک ۲میلیارد بدهی داره میره زندان دیگه

توقع داری بچه رو مادر بگیره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سرحضانت توافق کردن که پیش باباش باشه یارآضی نیست مادرش؟ متاهلی ؟شوهرت نظرش چیه؟

بله مادرش گفته بچه رو نمی خوام. می مونه پیش باباش.

منم خودم هم شاغلم هم متاهلم. شوهرم حرفی نداره میگه بچه گناه داره بهش برس. با اینکه اصلا دل خوشی از برادرام نداره چون از همون اول ازدواج ما بی دلیل بهش بی حرمتی کردن و این بنده خدا به خاطر پدر و مادرم سکوت کرد . 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

چ حرفیه آخه دختر قطع رابطه امپاشو برو پیش برادرهات. تو رو خدا رابطه رو قطع نکنید. کم کنید زیاد نرید ...

عزیزم اگه بگم چقدر بهم ظلم‌کردن مطمئنم نظرت عوض میشه. الانم فقط دلم برای بچه اش می سوزه خودش هیچ اهمیتی برام نداره