2777
2789

من خونم جداس،مستاجرم‌نیستم ازشون دورم ،ولی ترکشاشون از دور باز میخوره بهم🤣🤣حالا چرا و به چه دلیل خدا داند ،کلا بعضی خانواده های شوهر رو نه میشه جلوشون راه رفت نه پشت سرشون مشکل از ذاتشووووونه،هیچوقت نمیشه نزدیکشون موند

من شب عروسی فقط اونجا بودم خاستم برم تو یه اتاق که خودمون اماده کرده بودیم تا ۶ماه بعد خونمون تخلیه ...

خدارو شکر که هر دو هم عقیده بودین ، اتفاق نظر خوبی داشتید درد سر نشده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من با مادر شوهر زندگی می کنه همسرشم به شدت مامانی و رومخ و افسردگی شدید  داره وبددهن توقع دارن خواهرم مدام پایین باشه الان خواهرم تو 20سالگی با یه بچه افسردگی گرفته از دست قوم شوهر مدام میگه ای کاش بااینا وصلت نمی کردم یا بیرون می رفتم

«اللهم عجل لولیک الفرج»

من مستاجرم ماهی۲۰ م اجاره میدیم

اوضاع مالیمون صفرع

درامد کم 

و همش ب این فک میکنم کاش این پدرشوهر بیخاصیتم ی خونه داشت و میداد پسرش توش زندگی کنه 

ولی امگار کسایی ک پدرشوهراشون خوب بوده قکر اینده بچه شون بوده ،، اینجا ناراضی هستن از زندگی تو یک خونه

نمیدنم. نمیشه قضاوت کرد

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت منم. خیلی ساله همه جا رفتم ، همه کاری کردم و نشد ...باور کن به این نتیجه ر ...

این پیج مشکلت رو بگو

@lady.energy7 👉 اینستاگرام 

چله نور رو بخون از تاپیکای اخرم 

۴۴سالشه عزیزم من خودمم مشکل دارم ،مشکل ایمنی ولی خب دکترها معتقدن بیشترش از همسرمه

اره مشخصه بخدااقوامم زنه ۴۵سالشه شوهره ۵۰هرماه میرن شیداز برای کاشت بچه سوم الان۳بارم کاشت کرده نشده باطم ناامید نمیشه میگه ایقدرمیرم تابشه شمام ناامیدنشو عزیزم  

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

۴۴سالشه عزیزم من خودمم مشکل دارم ،مشکل ایمنی ولی خب دکترها معتقدن بیشترش از همسرمه

من همه ازمایشاروانجام دادم بجز ایمنی عزیزم ازمایشش چجوریه خون باید بدی؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

منم خونم طبقه بالای مادرشوهرمه ولی هرروز نمیبینیم همو اصلا جرات نداره بپرسه کجا میریم چرانیومدیم یا ....جلودر خونمون حق نداره بیاد مگراینک اول زنگ بزنه خودمون بگیم بیاد بالا موقع مهمونیام یا مهمونیاشم کاری باهم نداریم 

اولا چندبار فوضولی کرد مزاحمت ایجاد کرد همسرم سفت جلوشون وایساد الان دیگ مثل دوتاهمسایه غریبه ایم

تا دعوت نکنن نمیریم حتی سر زدنی خونشون

الانم ک ی ماهه قهریم کلا 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

نه من راضی هستم خداروشکر عزیزم ساختمون مال شوهرم هست چهار طبقه هست یک طبقه اش خودمون زندگی میکنیم یک ...

چطوری هم آنقدر پولدارین هم شوهرت تریاک می‌کشه اینهمه پول از کجا آوردین خونه چار طبقه دارین مجانی دادین بقیه بشینن پول مواد شوهرت کم نیست لابد حقوقش شغلش خوبه ؟

منم با مادر اش مشکلی ندارم ولی خواهر شوهر هام که الان حس میکنن صاحب هستن از زندگی داداش اشون مشکل دا ...

پدرشوهرتون زنده اند؟؟ چقدر اینا پررو ان خوندم اول گفتی دلم پاک و صافه. و خوشحالم خانوادش رو حمایت میکنه اما انگار خوابی .. 

ببین هر کیو دعوت کنی سرک میکشه چی میذاری چیکار نمیکنی و یجا بری عیادت میوه بخری میگ اینو نخر اونو بخر کلا دخالت یعنی مسافرت بری پدرت دراوده یا مهمون شب بیاد خونت دخالت هی میره میاد ببینه کیه کی نیست چرا اومده چرا رفته