2777
2789
من تو یه ساختمان با خانواده شوهر هستیم راستش راضیم از مستاجری وهرسال جابه جایی بهتره..ولی اگه پول دا ...

منم حرفم همینه 

اگر پول باشه دیگه هیچ کس با خانواده شوهر همسایه نمیشه 

اما وقتی پول نیست آدم مجبوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقش خوبه پسر خوبیه از اون یکی خواستگارام حالم بهم میخوره با اینکه پول بیشتری دارن

ديگه بايد بليني چي برات مهمه

شما ميگي نميخوام تا آخر عمر مستاجر باشم

ولي اون خونه هم ايتگار مستأجري

يكوقت با خانوادش دعوا شي و مجبور سي از اونجا بري

بريا شما ك خيلي حساسي بايد به إيناشم فكر كني.

از پدرت ك ميگي ثروتمنده كمك بگير اونم پول بياره وسط

خونه بخريد و 

💕

منم حرفم همینه اگر پول باشه دیگه هیچ کس با خانواده شوهر همسایه نمیشه اما وقتی پول نیست آدم مجبوره

ما اکثر فامیل وهمسایه ها همین شرایط و دارن توی یه ساختمون زندگی میکنن..راستش من رفت و آمد زیاد و مهمون بازی ندارم ولی اگه شما دارین مستاجری بهتره

ديگه بايد بليني چي برات مهمهشما ميگي نميخوام تا آخر عمر مستاجر باشمولي اون خونه هم ايتگار مستأجرييكو ...

چرا دعوا شه از اونجا برم 

آدمو می‌ترسونید 

پدرم اونقدری ثروتمند نیست که برای من خونه بخره 

ما اکثر فامیل وهمسایه ها همین شرایط و دارن توی یه ساختمون زندگی میکنن..راستش من رفت و آمد زیاد و مهم ...

منم به خواستگارم گفتم که مهمونی ها دلم بخواد هستم دلم نخواد نیستم 

چرا دعوا شه از اونجا برم آدمو می‌ترسونید پدرم اونقدری ثروتمند نیست که برای من خونه بخره

سه روز توي ني ني سايت بمون تاپيكهارو بخون.

شما با خانواده خودت بحثت نميشه؟

اون خونه در هر صورت ارث اون خانوادست

به هردليل فردا به شما بگن بلند شين

تكليفت چيه؟

همين ديشب ي تاپيك بود

گفت پدرشوهرم قرار بود خونه بده، جاريم بلند نميشه

من برم بشينم..

يكي بود دوباره ميگفت شوهرم با پدرش دعوا كرده

اونام گفتن بلند شين خونه رو دادن اجاره…

بعيده ايتقدر خام باشي

بلاخرع خونه وقتي مال كسي ديگه هست

اختيارش هم با اوناست

اينا همه محتمل هست

💕

منم به خواستگارم گفتم که مهمونی ها دلم بخواد هستم دلم نخواد نیستم

از همون اول حد ومرز خودتو مشخص کن رفت و آمدم به خونه مادرشوهر زیاد نباشه و زیاد صمیمی نشو احترام بزار و زندگی تو بکن..به حرف اینایم که میگن مستاجری بهتره گوش نده..

اره ما خودمون خونه داشتیم.اما اگه نداشتیمم میرفتم مستاجری اما تو ی ساختمون نمیرفتم‌.اصلا ساختمون چیه تو یه خیابونو کوچه ام نمیرفتم.چون حس اینو دارم که ادم دیگه زندگی خصوصی نداره تو اون موقعیت.همش میخوان بیان از همه چیزت میخوان باخبر باشن کلا ادم به مشکل میخوره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دارن عزیزم دوتاشون شوهر کردن شوهرم خونه داده بهشون گفته اول زندگی اتون نمی‌خواهد برین خونه کرایه کنی ...

داره میخره ،اگه شماهم خوشی و در رفاه و درحال جمع کردن و پس انداز،زندگیتو خراب نکن

این دل پاکی نیست خانواده شوهرتم دلت و پاک نمی دونن...به حساب وظیفه و چیز دیگه گذاشتن حتما سنت پایین ...

حالا یه رابطه عروس نی نی سایتی با خانواده شوهرش خوب از آب دراومد اینم ایقد فکرای منفی بهش تلقین کنین تا بد بشن باهم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚