2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این وسط استثنائی وجود نداره؟مادر شوهر و پدرشوهر خیلی خوب و پولدار باشن برسن از نظر مالی شوهرت ...

من کیس اینجوری داشتم 

بابای پسره پولداره و بهش میرسه 

اما پسره شدیدا بی استقلال و بی عرضه 

رد کردم 

ببین اسی همه چی از دور ساده و قابل حل بنظر میاد تا وقتیییی که بری تو اون ساختمون اونوقت میفهمی تو‌چه ...

من از وقتی همسایه مادرشوهر و جاری شدم پیشرفت که نکردیم بدتر پسرفت کردیم از بس آزمون میکشن و میخورن و... بخدا تو ضرر هستیم خیلیا فک میکنن میرن نزدیک خانواده شوهر پول جمع میکنن خونه میخرن و.... زهی خیال باطل 

مستاجری یه لقمه کمتر میخوری ولی یکی تو خشتکت سر نمیکشه دم به دقیقه

چقد مختصر و مفید گفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ما خونه خریدیم‌

من نمیگم کنسله گاهی از سر اجبار باید یه سری شرایطو تحمل کرد

ولی اگه دور باشی بهتره 

حتی اگه مادرشوهر فرشته باشه

آدم ازدواج‌ میکنه که مستقل از دو خانواده باشه نه این که باز بچسبه بهشون

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من کیس اینجوری داشتم بابای پسره پولداره و بهش میرسه اما پسره شدیدا بی استقلال و بی عرضه رد کردم

والا برادر شوهر من اینجوریه خیلی هم بهش میرسن هم خودش هم زنش

منو شوهرم فاز استقلال گرفتیم اومدیم یه شهر دیگ داریم پاره میشیم

اعصابمون از چشم و هم چشمی و اینا راحته ها دخالت هام صفر شده 

تو کارمونم خیلی پیشرف میکنیم

فقط اون خانم راحت و اسوده تو پول غلط میزنه ما اینجا پاره شدیم

بعضا میگ خاک تو  سرم همه چی اماده بود واسم فقط میموندم باید دخالت ها و رفت امد ها رو تحمل میکردم بجاش همه چی برام اماده و مفت بئد

والا برادر شوهر من اینجوریه خیلی هم بهش میرسن هم خودش هم زنشمنو شوهرم فاز استقلال گرفتیم اومدیم یه ش ...

من نمیتونم با پسر کند ذهن و بی عرضه و داغون ازدواج کنم 

حتی اگر باباش خیلی پولدار باشه 

من نمیتونم با پسر کند ذهن و بی عرضه و داغون ازدواج کنم حتی اگر باباش خیلی پولدار باشه

پسره کند ذهن و داغونم نیس

اتفاقا خیلی خوب بلده از باباش پول بکشه خرج کنه

شوهر من زیاد رو نداره پول بگیره

پسره کند ذهن و داغونم نیساتفاقا خیلی خوب بلده از باباش پول بکشه خرج کنهشوهر من زیاد رو نداره پول بگی ...

خواستگار من بی عرضه و اوسکول بود و به شدت وابسته به خانواده 

پدر نباشه اون گشنه میمونه 

حالم بهم میخوره 

چند سال ؟هیچ وقت خونه نمیشه خرید تا آخر عمر مستاجری رو قبول نمیکنم

عزیزم اگه یقیه شرایط خواستگارت خوبه و خواستی قبول کنی حتما حتما حتما تمام شرط و شروط رو براش بذار و بگو من به هیییییچ وجه نمیتونم دخالت خانواده ها( حتی پدرو مادر خودم ) رو تحمل کنم و من به شرطی میام اونور که اجازه هیچ دخالت و رفت و امد بی برنامه و توقع زیاد رو ندی ...اگه میتونی این قول رو به من بدی من اوکی هستم 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز