2777
2789
ممنونم که گفتی صبورین،ما متاسفانه بخاطر یه سری مسایل نشد تو عقد بمونیم یه مقدارم پول دستمون بود گفتی ...

منم قرار بود یکسال اینجا زندگی کنیم بعد بریم الان یکسال شده ۴ سال

مردا اکثرشون برن خونه مادرشون بشینن و اجاره ام ندن دیگه از اونجا نمیرن

انشالله هرچی زودتر ازون خونه بیای بیرون واقعا سختهمن مجردم ۲۸سالمه حس میکنم دیگه تحمل پدرمادر خودمو ...

ممنونم عزیزم،واقعا آدم از یه سنی که بگذره فقط دوست داره مستقل باشه حتی از پدر مادر خودش که باهاشون بزرگ شده چه برسه به غریبه که شناختی هم ازشون نداری🥲

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قرار بود یکسال اینجا زندگی کنیم بعد بریم الان یکسال شده ۴ سالمردا اکثرشون برن خونه مادرشون بشینن ...

متاسفم،درکت میکنم،قبول دارم یه سری مشکلات پیش اومد ولی خوب شوهرمم یه کم بیخیال بود برای تعمییر من فقط حرص میخوردم🥲شما هم با هم تو یه خونه هستین؟

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️

ببین گلم من زندگی در کنار مادر خودمون رو هم قبول ندارم چه برسه مادر شوهر .. چون روی زندگی و تربیت بچه ها خیلی تأثیر میذاره بچه ها چند تربیتی میشن و این اصلا خوب نیست.. مستقل که باشیم میتونیم راحتتر زندگی مونو بچرخونیم و رو تربیت بچه ها مون تمرکز کنیم.. چون اونا میشن دایه مهربان تر از مادر.. به غیر از این که جا های دیگه هم دخالت میکنن به عنوان دلسوزی 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
عزیزم من که دقیق نمی‌دونم چی به چی هست خوب می‌دونم حتی سود بیشتر ام میده بستگی داره راننده داشته باش ...

ممنونم

الهی همیشه چرخاشون عالی بگرده همسرم میگه خودش بشه راننده و شاگرد هم بگیره

نه خودش خریده

به سلامتی من بودم مادرشوهر رو تحمل میکردم اما خواهرش رو نه... البته مطالب رو کامل نخوندم حتما احتیاج داشتن که همسرتون تشخیص داده کرایه نگیره ازشون انشالله خدا بهتون عوض بده

متاسفم،درکت میکنم،قبول دارم یه سری مشکلات پیش اومد ولی خوب شوهرمم یه کم بیخیال بود برای تعمییر من فق ...

آره درسته منم همسرم بیخیاله

ما تو یه ساختمونیم راهمون یکیه ما بالاییم اونا پایین

ببین گلم من زندگی در کنار مادر خودمون رو هم قبول ندارم چه برسه مادر شوهر .. چون روی زندگی و تربیت بچ ...

دقیقا

من حتی پدر خودمم مثلا یه وقتا بچمو دعوا کنم دخالت میکنه میگه ولش کن و چیکارش داری و فلان

عزیزم من ۷ سال پیش مادرشوهرم توی یه ساختمون دو طبقه بودم.الان مستاجرم ۹۰ درصد حقوق شوهرم برای قسط و اجاره خونه میره.از لحاظ مالی تو سخت ترین شرایط هستیم.ولی من به زندگی با پول کم راضیم تا زندگی با مادرشوهر.

دقیقامن حتی پدر خودمم مثلا یه وقتا بچمو دعوا کنم دخالت میکنه میگه ولش کن و چیکارش داری و فلان

احسنت بر شما منم حرفم همینه بچه دیگه از پدر و مادر حساب نمیبره به قول معروف پررو میشه تا چیزی بگیم سریع میره سراغ پدر و مادر مامان بابا اوناهم میزنن مارو خراب میکنن 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
احسنت بر شما منم حرفم همینه بچه دیگه از پدر و مادر حساب نمیبره به قول معروف پررو میشه تا چیزی بگیم س ...

آره واقعا حتی اگه دورم باشی گاهی دخالت میکنن چه برسه تو یه ساختمون ک ممکنه هرروز ببینیشون و صداتو بشنون و کلا از همه زندگیت باخبر بشن