الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین گلم من زندگی در کنار مادر خودمون رو هم قبول ندارم چه برسه مادر شوهر .. چون روی زندگی و تربیت بچه ها خیلی تأثیر میذاره بچه ها چند تربیتی میشن و این اصلا خوب نیست.. مستقل که باشیم میتونیم راحتتر زندگی مونو بچرخونیم و رو تربیت بچه ها مون تمرکز کنیم.. چون اونا میشن دایه مهربان تر از مادر.. به غیر از این که جا های دیگه هم دخالت میکنن به عنوان دلسوزی
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
به سلامتی من بودم مادرشوهر رو تحمل میکردم اما خواهرش رو نه... البته مطالب رو کامل نخوندم حتما احتیاج داشتن که همسرتون تشخیص داده کرایه نگیره ازشون انشالله خدا بهتون عوض بده
عزیزم من ۷ سال پیش مادرشوهرم توی یه ساختمون دو طبقه بودم.الان مستاجرم ۹۰ درصد حقوق شوهرم برای قسط و اجاره خونه میره.از لحاظ مالی تو سخت ترین شرایط هستیم.ولی من به زندگی با پول کم راضیم تا زندگی با مادرشوهر.
دقیقامن حتی پدر خودمم مثلا یه وقتا بچمو دعوا کنم دخالت میکنه میگه ولش کن و چیکارش داری و فلان
احسنت بر شما منم حرفم همینه بچه دیگه از پدر و مادر حساب نمیبره به قول معروف پررو میشه تا چیزی بگیم سریع میره سراغ پدر و مادر مامان بابا اوناهم میزنن مارو خراب میکنن
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️