2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم حنابندونش بما نگفته

10986 بازدید | 129 پست

خونشون کرجه . ما تهرانیم . پس فردا عروسیشه 

کلا حنابندونا جمع شدن . ولی یه جشن کوچیک گرفته الان زنگ زدم از اونیکی دختر خواهرشوهرم پرسیدم گفته فقط به مجردا گفته دعوتشون کرده  یعنی فقط دختر خواهرشوهرم دختر جاریم که مجردن میرن  

خب چی میشد بمنم میگفت من نمیرفتم چون بچه مدرسه ای دارم ولی دوست داشتم بهم یه تعارف میزد 

کلا آدمایه سردین  هروقت مهمونی میگیرن یبار بمن نمیگن کلا با من خیلی سردن 

خیلی دلم شکست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاهر شوهر منم نامزد کردن ب ما نگفتن پ باید ناراحت بشم

همسرم گفت اقن اسمشونو تو زندگیمون نیار دعوتم کنن نمیریم اصنم مهم نیست واسم

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

بیکاریا تو این گرونی پاشی بری باید خرج لباس شاباش و ... کنی وسط هفته هم هست بچت از مدرسه و درس میمون ...

منکه نمیخاستم برم یه تعارف میکردن مثله غریبه ها باهام برخورد میکنن انگار نه انگار زن داییشونم . منم بدم میاد ازشون بخدا اونقدر ازشون سردی دیدم اصلا دلم نمیخاد برم سمتشون هر وقت اسمشون میاد استرس میگیرم از بس تو جمعشون با من سردن 

منکه نمیخاستم برم یه تعارف میکردن مثله غریبه ها باهام برخورد میکنن انگار نه انگار زن داییشونم . منم ...

شاید خودت از اول سردی نشون دادی یا یه حرکتی زدی که فکر کردن نمیخای تو.جمعشون باشی 

...