2777
2789
سلام دوستان عزیزیه راهنمایی می خواستم ممنون میشم کمکم کنید،همسر من کارمند دانشگاه آزاد هست ما ساکن ش ...

همسرم رفته تره باز ۳تومان خرید کرده خیلی از دستش حرص میخورم هیچ جوره هم درست نمیشه  فقط خداروشکر هرچی هست واسه زن وبچه ش میخره اینجوری نیست پولو زمین بزنه واسه بقیه

ممنونم معصومه جان بله عزیزدلم شروع کردم به جمع کردن طلا الان حدود 20گرم برای دخترم خرید کردم و 3گرم ...

نه دیگه قربونت برم از امروز یکم تغییر رویه بده 

همه چی دستِ خودمون 

زندگی رو هر طور بگیری ،خواهد گذشت 

واقعا همسرتون راست گفتند که شکر گزار باشین 

یادت باشه عزیزم ❤️ ناشکری کنی ازت گرفته میشه 

میده به اون کسی که شکرگزار و قدردان 

فرض کن ماشین میلیاردی گرفتین 

سقوط کردین تو دره 

خودتون سالمین و ماشین از بین رفته 

اون لحظه به فکر خودتون و خانواده اتون هستین ❤️ که هیچی نشده باشه براشون ،اون لحظه ماشین ،یا مالِ دنیا تومنی براتون ارزش نداره 

پس الان همین لحظه دستات رو ببر بالا بگو خدایا شکرت 

که وفور و نعمت و برکت و رحمتت رو روانه ی زندگیم کردی 

ببخش که ما ناسپاسی میکنیم و قدردان نیستیم ❤️🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم رفته تره باز ۳تومان خرید کرده خیلی از دستش حرص میخورم هیچ جوره هم درست نمیشه فقط خداروشکر هرچ ...

بله عزیزم شکرگزار باش که براتون خرج می‌کنند 

قدردانشون باش 

چند روز پیش رفته بودم یه سر خونه ی عمه ی خدا بیامرزم 🖤 که به دختراشون سر بزنم ❤️ 

دختر عمه ام که قبلاً هم ازشون گفتم براتون ❤️ همسرش خیلی خیلی خسیس 

طوری که گفتم گرمکن رو قفل زدند که شیرِ داغ رو نتونند باز کنند که برند حموم 🙁

طفلک دختر عمه ام و پسرش ،میان خونه ی عمه ام که ارث گذاشته ،و بعد تقسیم ارث به اون یکی خواهر رسیده ❤️میان حموم می‌کنند ،لباس هاشون رو می‌شورند اونجا 

اون روز رسیدم دم خونه اشون دختر عمه ام ( اون یکی خواهر ) میگه بیا بریم سوپری  برگردیم 

رفتیم ..دیدم چند بسته نوار بهداشتی برداشته 

برگشتیم داد به خواهرش ( همون که شوهرش خسیس ) 

گفت بیا خواهر 

گفت میبینی دختر دایی از صبح پی رود شدم یه بسته نوار بهداشتی خواستم ...نگرفت که نگرفت 

گفت ندارم 😕

گفتم بابا شماها بد عادت دادین یعنی چی که نیازهای واجب یه زن گرفته نشه ...؟ میرم شکایت میکنم ازش ؟

میگه چند بار کردم فایده نداشت ،باز همونِ که همونِ

میگه نگو نگو ،خیلی سختِ تا نیوفتی باهاشون درک نمیکنی 

خسیس و گدای روزگار هستند ،پیر شدم ،میگه اگه کسی بخواد آدم رو نفرین کنه ،بگه یه خسیس سر راهت قرار بگیره 😔

سالها به خاطر پسرم صبر کردم ❤️انشالله پسرم به جایی برسه و دست منو بگیره برام یه خونه زندگی جدا بگیره 

و برام یه زندگی درحد نرمال فراهم کنه 

هیچی نمی‌خوام عزیزان 

اونقدر هم این دختر عمه ام خانم هستند ❤️ خوش اخلاق 

مهربون ،زن زندگی ،خاکی ،سربه زیر ،

همسرشون هم از دارا هستند ❤️ البته بعد اینکه ازدواج کردند 

چند بار هم همسرش مکه رفتند 🤦خیرِ سرش 

شما هم عزیز دلم ❤️ قدردان زحمات همسرتون باشین 

قشنگ وسیله هایی که گرفته جا به جا کنید 

اونایی که فریزر کردنی ،زود پاک کنید ،بشورین فریزر کنید 

میوه ها و صیفی جات رو بشورید آبشون که رفت پاک کنید 

بذارید کیسه ی مخصوص بذارید تو پلاستیک ،تا مدت ماندگاری بیشتر بشه ✅

اگه سبزی خوردن داشتین اونو هم پاک کنید زود ،با نمک خیس بدین ،آبکشی کنید ...آبش که رفت ،تو قابلمه ی روحی

( آلمینیوم ) بذارین،و یه قاشق بذارین روش ،درش رو بذارین 

تا اونم مدت ماندگاری اش بالا باشه 

کمِ کم چهار پنج روزی تازه میمونه 

خلاصه که خواهرم قدردان باشین ❤️ اگه چند تا از خصلت های ایشون بگم ،اونوقت میفهمین همسراتون چقدر آقا هستند ❤️ 

@royayezendegi‍ 

بله عزیزم شکرگزار باش که براتون خرج می‌کنند قدردانشون باش چند روز پیش رفته بودم یه سر خونه ی عمه ی خ ...

اره واقعن خداروشکر واسه خودمون خرج میکنه منم کنارش تاجایی که راه داره میگیرم طلا میخرم ولی خوب یه موقع دلم واسه پولای که هدر داده میسوزه ولی باز میگم بهتر از خسیس بودنه

سلام عزیزم ❤️ صبحتون بخیر و نیکی باشه والا پارسال منم شرایط شمارو داشتم دختر منم ♥️استان خودمون قبول ...

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر باشه. ما مشهدیم. دخترم. گرگان. قبول شده. دانشگاهش. دولتی. دخترانه هست. یعنی مثل دبیرستان. هست. مختلط نیست.  و اینکه. همه چیش. مجانی هست. از خوابگاه و خورد و خوراک.   من به دلم. راضی نیست. ولی دخترم. خودش. خیلی. اصرار داره بره. میگه. من اصلا. دانشگاه آزاد دوست ندارم. بعد دختر من. ازون. دخترهایی نیست که. به حرف من گوش کنه.  میگه. من. میخوام برم. شما آینده من رو خراب نکنید. والا موندم چیکار کنم. وگرنه منم. هزینه دانشگاهش رو پیش پیش. کنار گذاشتم.   دعا کنین. بهترین تصمیم رو بگیره.  ممنون از راهنماییتون. عزیزم 

سلام دوستای گلم.وسط این همه پس انداز طلایی( که انشاالله صد برابر بشه واسه همه تون) یه کم هم به فکر ر ...

هزاران بار لایک 👌مطالعه و کسب مهارت و  سرمایه گزاری روی خودمون هم یه نوع سرمایه گذاری طلایی محسوب میشه 😍که ارزشش حتی خیلی بیشتر از این طلاست ✅البته از نظر من 

من خودم سالِ ۹۹یه دوره ای شرکت کردم 

چهار ملیون اون موقع پول دادم بابتش ✅

چهار ملیون هم پولِ خوبی بود واقعا 😍 

چقدر تو دیدگاه من نوعی فرق کرد 

چقدر نگرش من تغییر کرد 

چقدر شکرگزاری هام عمیق و عمیق تر شد 😍

شاید الان برای دوستان بگم مسخره بیاد براشون 

ولی خدا شاهد هر لحظه حضور خدا رو کنارم احساس کردم 

خودم رو شناختم و به وجود خدا خیلی بیشتر از قبل پی بُردم ♥️

سوای اینا هر چی ،از پَر قو بگیر ...

هررررر چی وارد زندگی ام بشه 

همون لحظه میوفتم به سجده و هزاران بار شکرگزاری میکنم🤲که هیچ چیز تو این دنیا بی حکمت نیست 

شکر گذار خداوندی که روزی از غیب می‌رسونه 

خداوندی که برکت می ده به زندگیم 😍

خداوندی که اولاد صالحه بهم اعطا کرده 🤲

خداوندی که یه یار و همدم با لیاقت قسمت ام کرده 

که مَرد زندگی ام ♥️و تمام تلاشش برای خوشبختی منو بچه هاش ♥️

بخوام بشمارم ،خیلی ..تا شب هم طول می‌کشه 

ولی به همین دو مورد بسنده میکنم 👌😍

@royayezendegi‍ 

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر باشه. ما مشهدیم. دخترم. گرگان. قبول شده. دانشگاهش. دولتی. دخترانه هست. یع ...

قربونت برم عزیزم ♥️ خیلی هم عالی 

پس با این حساب فک کنم هفت ،هشت ساعتی راهتون 

حتما باید خوابگاه بمونه 

اگه درسشون خوبِ این موقعیت رو بهشون بدین ،انشالله که خیر

نمی‌دونم والا خیلی سخت خواهر ♥️گرگان میاد مشهد درس میخونه...مشهد می‌ره گرگان 

..تبریز می‌ره آذر شهر 😍آذر شهر میاد تبریز 

چه کاری همه تو شهر خودشون بشینند بخونند 😅

انشالله عزیزم بهترین تصمیم رو میگیرین 🤲

قربونت برم عزیزم ♥️ خیلی هم عالی پس با این حساب فک کنم هفت ،هشت ساعتی راهتون حتما باید خوابگاه بمونه ...

ممنون. عزیزم. درسش که خوبه. معدل دیپلمش. نوزده خورده ای بود  آره. راهمون. همینقدر فاصله داره  ولی. میترسم دختر من دوام میاره. وسواس داره.  اونجا هم. چند نفر تو یه اتاق.  هرچی ما میگیم. فعلا. حرف خودشو میزنه

حرف شما صحیح عزیزم من بزرگترین ارزوم خرید خونه دوم بود که بشه پشتوانه برای بچم پشتوانه ای خودم و همس ...

سلام عزیزم منم احساس بدی دارم تو پست های قبل گفتم که باسختی و دست تنها با درامد پنج سالم 210 گرم طلا خریده بودم. با شوهرم به مشکل خوردم از روی لجبازی ازش 6 تا سکه مهریه گرفته بودم. همه رو دادم یه خونه گرفتم الان خودم با بچه هام خونه ی پدرم هستیم. می خواستم خونه رو بدم اجاره تا کمک خرج باشه چون شوهرم هیچی بهمون نمیده. خونه چهار ماهه خالی مونده. طلاها رو 6300 فروختم الان شده گرمی 11 تومن. سکه ها رو 65 الان شده 117 میلیون. وقتی فکر می کنم نزدیک یک میلیارد ضرر کردم اونم ادمی که هزار تومن هزار تومن جمع کردم. فقط خدا رو شکر دوتا سکه برام موند. تا اخر سالم قرض دارم نمی تونم طلا بخرم. ولی چه کنم کاری از دستم برنمیاد. هیچ کس نمی تونست با اطمینان اوضاع امروز پیش بینی کنه. 

طلای ک در میلی می‌خرید و تا وقتی ک 5 گرم نشه نمی‌تونید فیزیکی شود بگیرید ولی طلاسی 100 تومن حداقل خر ...

شهرستان هستین یا تهران؟ یعنی رسید به اون مقدار، سکه پارسیان جاش فرستادن؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام معصومه. جووون. ببخشین یه سوال داشتم. چون. دختر گلتون. دانشجوهستن. میخواستم. کمکم کنین. شما به ج ...

بهار خانوم قطعا شهر خودتون بهتره 🫠

الان شرایط جامعه اصلا مساعد نیست که بزارید  بچه ها ازتون دور باشن 🥲

از طرفی رفت و آمد ها غیر از هزینه با کلی استرس همراهه 😐

من با وجود اینکه بچه هام پسر بودن نذاشتم شهر دیگه برن الان خیلی از تصمیمم راضیم 🤗

البته بگم که بچه ها معمولا دوست دارن یک شهر دیگه دور از پدر و مادر باشن ولی الان اصلا صلاح نیست 🙄

پسرم  برای کارهاش رفته بود تهران بعد تو راه قطارشون خراب شده بود کلی معطل شده بودن وسط کویر شب بوده 🫥

میگفت مامان یک دقیقه پیاده شدم چند تا  عقرب دیدم دیگه نشستم تو واگن 😵‍💫

بماند اینکه ۱۲ ساعت با تاخیر رسیده بود کلی هم اذیت شده بود میگفت بچه ها خسته شده بودن همش جیغ و سر وصدا سرسام گرفتم 🤕

سیستم حمل و نقل  کشور متاسفانه اصلا ایمن نیست نه قطار و هواپیما نه اتوبوسش 🤨😐🤐

تا برن و برگردن دلت به هزار راه میره 😑

البته بگم من و همسرم خیلی روی این مساله حساس هستیم شاید شرایط  و دیدگاه شما متفاوت باشه 

عزیزم😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
بهار خانوم قطعا شهر خودتون بهتره 🫠الان شرایط جامعه اصلا مساعد نیست که بزارید بچه ها ازتون دور باشن ...

ممنون عزیزم. منم. موافق نیستم. اصلابخدا. دخترم. خیلی یک دنده ولجبازه. فقط میگه. میخوام. برم. شوهرم میگه. بزار بره. حالا دانشگاهی. دولتی خوابگاه داره. مقررات. دارن. والا موندم. چکار کنم. 

ممنون عزیزم. منم. موافق نیستم. اصلابخدا. دخترم. خیلی یک دنده ولجبازه. فقط میگه. میخوام. برم. شوهرم م ...

در نهایت خودتون تصمیم گیرنده هستید من جسارت کردم نظر خودم رو گفتم 🫠

ولی عذر میخوام باید اقتدار داشته باشید تو این زمینه ها 🤗

نمیگم زورگو باشید بلکه باید با صحبت راضیشون کنید که چی به صلاحشونه ☺️

پسر بزرگه من یکم جسورتر بود و با تصمیم من و پدرش خیلی وقتها مخالفت میکرد 🥲ولی در نهایت من قانعش میکردم🥰 بعد یک مدت که میگذشت میگفت خوب شد فلان کار رو نکردم 🤭

منم همیشه میگم دلبندم  تو مو میبینی و من پیچش مو 😎

الان بچم تو هر کاری با ما صلاح و مشورت میکنه با وجود اینکه من اجبارش نمیکنم ولی ۹۰ درصد مواقع اون چیزی که بگیم انجام میده 😘😍

ولی  پسر کوچیکم از اول خیلی مطیع باباش بود🫠 چون رابطش با پدرش فوق العاده خوبه  وهمسرم هم متقابلا خیلی دوستش داره 😍

گاهی که با هم تنهاییم میگه جووونم براش در میره 

یک روز نبینمش میمیرم 😒🙄

ولی من پسر بزرگم رو بیشتر دوست دارم الان  وقتی کسی خونه نیست کلی اشک میریزم که بعد از رفتنش چیکار کنم   واقعا داغونم میکنه نبودنش 😭

ولی خوب بالاخره این راهی بوده که خودشون انتخاب کردن و من تا زنده باشم حامیش خواهم بود😘 بالاخره  هر بچه ای یک روز  از آشیانش از زیر پر و بال مادر و پدرش پر میکشه 😔

الهی همه بچه ها مون  همیشه سلامت  و موفق  باشند در پناه پروردگار 🤲

برای خورشید پس از شبهای طولانی