2777
2789
سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خو ...

سلام عزیزم 

من جاتون بودم اصلا و ابدا کوتاه نمیومدم تاثیر خیلی زیادی رو عزت نفس و اعتماد به نفس بچتمح مخصوصا تو سنین بالا میزاره

یعنی چی که بداخلاقه😑 اگه بداخلاقه با بچه های کوچیک کار نکنه 

با مادرهای دیگه ارتباط برقرار کنین و همه با هم اعتراض کنین

مدیر بایدددد جوابگو ی شما باشه 

و اصلا سعی نکنین به زور بچتون متقاعد کنین که معلمش مهربونه وقتی که نیست!بهتون بی اعتماد میشه 

از شما هم کسی نظر نخواست چرا ریپلای کردیدمن به شما گفتم حرف بزنیداول ایشون توهین کرد دیدم کسی جواب س ...

تو اگه با ادب مون تو باشی من خودکشی و ترجیح میدم تا مثل تو با ادب باشم  من دیدم کسی جواب پر رویی شما رو نمیده من دادم مشکل داری ؟ نداشته باش ✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان معلم قرار وام ۵۰ تومنی بدن فرض الحسنه یا مرابحههر کدوم خواستین میتونین ثبت نام کنید

سلام عزیزم ممنون بابت اطلاع رسانی ما ثبت نان کردیم اسممون توی ۸۰۰نفر چهارمی دراومد انشالله ۱۵روز دیگه میدن 

خدا خیرت بده ممنون 

آره ترسیدم انجام ندادم می‌خوام وام چک یار رو بگیرم قراره همسرم کاراشو انجام بده

سلام عزیزم یعنی میشه وام برایند فعال باشه و همزمان وام چک یار برایند هم بگیریم؟ اگر تونستین لطفا اینجا هم اعلام بفرمایید ممنون🌺

سلام عزیزم ممنون بابت اطلاع رسانی ما ثبت نان کردیم اسممون توی ۸۰۰نفر چهارمی دراومد انشالله ۱۵روز دیگ ...

چقدر خوب خدا رو شکر 😍

مبلغ وام چقدر بود 

آخه استان های مختلف متفاوت 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چقدر خوب خدا رو شکر 😍مبلغ وام چقدر بود آخه استان های مختلف متفاوت

مممنون عزیزم 

مرابحه با ۲۳درصد ۱۰۰تومن میدادن 

و۵۰تومن ۴درصد قرض‌الحسنه 

که آقام ۵۰تومن انتخاب کرده بود

برای شما جوابش اومد؟

عزیزم برو تو بلوبانک اونجا که نوشته باکس برو اون قسمت بعد بزن باکس جدید واسه هر باکس اسم بزار مثلاً ...

ببخشید عزیزم عدد رند چیه؟توباکس ها هست؟پول میره تو قلک قلک همون باکس هاس یعنی؟

عزیزم برو تو بلوبانک اونجا که نوشته باکس برو اون قسمت بعد بزن باکس جدید واسه هر باکس اسم بزار مثلاً ...

بعد پول تو باکس جزو میانگین حساب هست برای برداشتن وام یا پول نباید توباکس باشه؟

مممنون عزیزم مرابحه با ۲۳درصد ۱۰۰تومن میدادن و۵۰تومن ۴درصد قرض‌الحسنه که آقام ۵۰تومن انتخاب کرده بود ...

آره  اسم من در نیومد 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بعد پول تو باکس جزو میانگین حساب هست برای برداشتن وام یا پول نباید توباکس باشه؟

واسه وام حساب میشه،عدد رندش مثلاً انتخاب میگی زیر۵۰تومن بره تو باکس مثلاً ۵ میلیون و۱۴۹تومن تو حساب داری اون ۴۹تومن میره تو باکسی که انتخاب کردی 

عزیزم ویپاد داری ؟اگه آره که برو قسمت خدمات بعد قسمت اعتبار سنجی انتخاب کن اونجا رتبه اعتباری تو میگ ...

آخه بانک مهره مال من 

مگه میشه؟

به زودی منم مامان میشم😍
سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خو ...

برو‌ حراست آموزش پرورش منطقه تون از معلم و مدیر شکایت کن 

بگو بچه مو ترسونده دیگه نمیاد رسیدگی میکنند