2777
2789
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️دخترا به احترام همتون تاپیک (۳)پس اندازمون هم زده شده 🤩دلم میخواد مثل بقیه ی تاپی ...

سلام عزیزم من ی سوالی داشتم ازتون

پدر من ۸ ماهه فوت کردن و سپرده بلند مدت ۲۰۰ میلیون تو بانک دارن  ک فک میکنم ۳ ساله اینا باشه مدتش و وام برداشته بوده ک بیشترش تسویه شده

میخوایم این پولو پرداشت کنیم.اما چون سود میریختن ی مدته دیگه نمیریزن ک بخاطر مسدود شدن کارت پدرمه

الان ما میخوایم این پولو برداشت کنیم اما نمیدونم چطوری برداشت کنیم 

اونجا مثلا چ مدارکی میخوان  هیچیش فک کنم تو خونمون نیس مدارکش 

کامل میدن پولو  

یا چطوریه. ممنونت میشم اگر اطلاعی دارین راهنماییم کنین راجب این مسئله

سلام عزیزم من ی سوالی داشتم ازتون

پدر من ۸ ماهه فوت کردن و سپرده بلند مدت ۲۰۰ میلیون تو بانک دارن  ک فک میکنم ۳ ساله اینا باشه مدتش و وام برداشته بوده ک بیشترش تسویه شده

میخوایم این پولو پرداشت کنیم.اما چون سود میریختن ی مدته دیگه نمیریزن ک بخاطر مسدود شدن کارت پدرمه

الان ما میخوایم این پولو برداشت کنیم اما نمیدونم چطوری برداشت کنیم 

اونجا مثلا چ مدارکی میخوان  هیچیش فک کنم تو خونمون نیس مدارکش 

کامل میدن پولو  

یا چطوریه. ممنونت میشم اگر اطلاعی دارین راهنماییم کنین راجب این مسئله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش شش ماهه اول سال من ... دستاوردهای من ❤️ــ تمرکز رو خودم خودشناسی شناخت عمیق افکارم ،ضعف هام ، ...

به به...

چقدر لذت بردم از گزارشت 

دمت گرم 

هزار آفرین 

پر قدرت ادامه بده عزیزم🤩😘😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

دوستان عزیز من سلام

ما 80 میلیون پول وام دخترم رو گرفتیم می‌خوایم ازش وام بگیریم لطفا لطفاً کسی می دونه چه بانکی این مبلغ رو بزاریم چند ماهه و چقدر وام میتونیم ازش برداشت کنیم؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

من وام ویپاد گرفتم ۵ تومن بدهکارم سکه های وی کلابم الان ۲۷ هزارتا رسیده اگر این ۵ تومن بدهی رو تسویه کنم بلافاصله میتونم سی تومن وام بگیرم با سکه هام یا باید یه مدت بگذره؟ کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟

سلام عزیزم من ی سوالی داشتم ازتونپدر من ۸ ماهه فوت کردن و سپرده بلند مدت ۲۰۰ میلیون تو بانک دارن ک ...

سلام شما اول باید برین انحصار وراثت کنین و برگه اش رو بگیرین بعد برین بانک. اول برین شورای حل اختلاف بگین برای انحصار وراثت اومدین راهنمایتون میکنن. 

همتای مامانم بودم❤

سلام دوستان عزیز

یه راهنمایی می خواستم ممنون میشم کمکم کنید،همسر من کارمند دانشگاه آزاد هست ما ساکن شهرستان هستیم امروز می خواست با اپلیکیشن تگ تاپ که 7تومن بن محل کارش فعال شده شیراز خرید کنه، ما می خواستیم دوتا گونی برنج کامفیروزی بگیریم باور می کنید این برنج را از صبح تا حالا گشته،گیرش نیومده با اینکه این برنج تولید خود استان فارس هست

بعد از کلی گشتن و خسته شدن رفته هایپرلند فکر کرده اونجا تگ تاپ وصله بعد از کلی خرید فهمیده اونجا اصلا به تگ تاپ وصل نیست خلاصه از جیب با کارت خودش کارت کشیده و من هم از دستش خیلی حرص خوردم یعنی از بن استفاده نکرده چیزهایی که واقعا لازم نداشتیم خریده برای اینکه روش نشده وسایل را پس بده

دوستان اگر کسی شیراز هست بهم آدرس بده فروشگاههای که برنج کامفیروزی با قیمت مناسب دارند و با تگ تاپ میشه خرید کرد

دوستان دیگه هم اگر می تونند راهنمایی کنند ما چطور از این بن استفاده کنیم چون فروشگاههایی که زده تو اپلیکیشن اصلا تو شهر ما وجود ندارند فقط مراکز استان میشه استفاده کرد

یه چیزی هم بگید که من یه کم آروم بشم خیلی از دست این کارهای شوهرم حرص خوردم اینکه از صبح تا حالا فقط پول کرایه و اسنپ داده خودش را خسته کرده آخر هم دست از پا درازتر با کلی ضرر داره برمی گرده شهرستان،ممنون

من حضوری بانک رفتم برای پرسیدن در باب این وام فراز . اواخر شهریور بود گفتن که الان بسته است یعنی باز ...

نه مسدود نمیشه 

من از این راضیم که خیلی زود پنجاه میلیون وام رو میده تقریبا شونزده روز 

بقیه بانک ها مثل ویپاد برای پنجاه میلیون سه ماه باید پول بگذاری بانک ملی که بیشتر هم هست 

وگرنه ایران زمین  برای فامیل و آشنام که نیست 😂😂😂

کلا وام همه بانک ها به صورت طرح هستند و یه مدت اون وام داده میشه بعد دیگه اون طرح رو ممکنه بردارند 

من با خوندن تیتر یاد زنایی افتادم که کلی قناعت نیکنن و حسرت همه چی بدلشون میمونه و عمر و جوونیشونو میزارن و شوهرشون خونه و ماشین و همه چی میخره آخر بهشون میگه تو کاری نکردی یا خیانت میکنه