2777
2789

تو تاپیکای قبلیمم توضیح دادم سه ساله با هن رل هستیم ۱۹ سالمه الان پشت کنکورم گفتم میخام درسمو بخونم فعلن مامانم میکه دیگه خیلی دارین طولش میدین شما ک همین الانشم با هم خرف میزنید فعلن نشونت کنن تا کنکور بدی رسمی باشین حداقل

از طرفی تازگیا متوجه شدم پاتنرم خسیسه بعد ب من میگه توقعت بالاس 

پول داره ماشین خونه همه چی داره باباش خرپوله سرمایه داره بعد داداش بزرگ ترش سر عقد زیر لفظی ب زنش یه ۲۰۶ داد برا سال ۹۸ الان این ب من میگه یه انگشتر سبک بگیر میدونم مامانش پرش کرده اگه مشکل مالی داشت خودم هیچی نمیخاستم ولی مامانش داره پرش میکنه همش میگه مهریه و کی داده کی گرفته ب بابات بگو عدد کمی بگه یا میگه طلا برا چته اکسسوری قشنگ تره دیگه مد طلا رفته کی طلا میندازه سه تا خونه داره مامانم ی بار شوخی شوخی بش گفت یکیشون و بزن اسم دخترم اون گفت وظیفه باباشه براش بخره در حالیکه داداشش دوتا خونه زده اسم زنش چیکار کنم🥲ولی جدا از این خیلی اخلاقش خوبه خیلی دوسش دارم

خودت عیبشو فهمیدی دیگه

خسیسه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خیلی خری اگ باهاش ازدواج کنی چون ارزو ب دلت میکنه

من خودم ی خونه دارم بابامم گفت قبل ازدواج ماشین میگیرم برات خودم نیاز ب پول اون ندارم خواستم امتحانش کنم فقط

من خودم ی خونه دارم بابامم گفت قبل ازدواج ماشین میگیرم برات خودم نیاز ب پول اون ندارم خواستم امتحانش ...

ربطی ب امتحان نداره فک کن رفتی سر خونه زندگیت یبار جشن عروسی باشه یا بخوای لباس بخری بری بیرون کلا میگم اگ بگه ن پول نمیدم یا بگه همون لباسای قدیمی رو بپوش و حرست بده چی از الان ک اومد خواستگاری سنگاتو وا بکن 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ببین به نظرم عجله نکنید به مادرت هم بگو سن ات کم هست بگو دوسال دیگه میخوام ازدواج کنم حساب این هم میاد دست هم مادرو هم  پسره که کشت مرده ی پسرش هم نیستی زیاد و برای ازدواج عجله ای نداری به مادرت بگو من عجله ای واسه ازدواج ندارم تو هم خودت رو زیاد با برادر زن اش مقایسه نکن خودت رو عشق مهم تره