2777
2789
دوستان با سود عدالت چیکار کردین!؟؟هخخخخخ ایده بدین

گذاشتم باکس لباس ارایش ...

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشیدم. اونجا حس کردم خوبه اومدم خونه دیدم اونقدر که فکر میکردم راحت نیست. عوضش هم نمیتونم بکنم چو ...

خب گرون باشند بهتز از این که کفشی که خریدی رو نتونی استفاده کنی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من طلاین طلا خریدم

منم احتمالا عیار بخرم،یادش بخیر چند سال پیش با سود همین سهام عدالت یه کوچولو هم روش گذاشتم یه پلاک ون‌یکاد کوچیک گرفتم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

میشه راهنماییم کنین

هر دوتا رو یکی یکی بزن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

با عرض معذرت طلایی که در میلی میخرید رو چه جوری به طلای فیزیکی تبدیل نیکنید

طلای ک در میلی می‌خرید و تا وقتی ک 5 گرم نشه نمی‌تونید فیزیکی شود بگیرید ولی طلاسی 100 تومن حداقل خریدش هست واز 30 سوت هم فیزیکی شود تحویل میده من گرفتم 

واقعا همینطوره، انگار دیروز بود عزیزم 😍❤️ دوست ِ دوست داشتنی ِ من 🤗و من تمام لحظه هایی که گفتید رو ...

خیلی ماهی دوست خوبم ممنونم🫶

بی شک همه ما به انرژی مثبت همدیگه نیاز داریم 

سهم شما مستانه عزیزم و همه دوستان خوب این تاپیک   یک دنیا  عشق و شادی و آرامش🤲 💚💛🧡🩷💙🩵💜❤️💓❣️❤️‍🩹 

برای خورشید پس از شبهای طولانی