2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 58586 بازدید | 470 پست

حق داری استرس داشته باشی منم سربچه اولم داشتم الانم‌ک‌میخام برای دومیم اقدام کنم بازم استرس دارم.استرس زایمان واینکه ازپسش بربیام یانه اینکه بچم سالم باشه و بتونم درست تربیتش کنم و....

ولی بسپربه خدابرات درست میکنه

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

طبیعیه قبل بچه‌ دارشدن همه میترسن ، آخه معمولا مادرا فقط سختیه بچه بزرگ کردن رو تعریف میکنن، درسته سخت هست ولی واقعا بچه داشتن یه موهبته، بچه خیلی زندگی رو تغییر میده و شیرین میکنه، ان شاءالله فرزندتون که به سلامتی به دنیا اومد میبینی چقدر لذت بخشه. واینکه تک فرزندی واقعا برای خود بچه سخت میشه، منم پسرم تک فرزنده متاسفانه خیلی اذیت شد

عالم محضر خداست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری افراد هستن که زندگیشون خلاصه شده تو بچه آوردن طبیعیه که از نظر اینا برای تو و همسرت دیر شده 

اگه آمادگیشو نداری خودتو مجبور نکن بچه بیاری،صبر کن تا از لحاظ روحی و جسمی آمادگی کامل پیدا کنی بعد اقدام کن وگرنه بعدا همش خودتو سرزنش میکنی که چرا از زندگی راحت و بدون مسئولیت لذت نبردی...

ببین به نظرم نذار سن شوهرت خیلی زیاد بشه 

تفاوت سنی زیاد والد و فرزند میتونه مشکل ایجاد کنه 

همو درک نمیکنن 

نهایتا قبل ۴۰ سالگیش بیار 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

عزیزم اگه واقعا همسرت کمک حالته و خیلی درک می‌کنه چرا بچه دار نشی

من با دو بچه و خسیس بودنش و زهرمار کردن روزام میگه پسر می‌خوام ولی من نه جسمی نه روحی توان دارم میگم بهش زن بگیر محاله باز به سومی فکر کنم 

خب نزدیک سی سالش باشه ، همه قرار نیست مثل شما زندگی کنن .شما چیزی از زندگی هم فهمیدی؟یا فقط مادر بود ...

من ۲۰سالکی اولین بچم باردار بودم خدا شاهده الان ۳۲سالمه ولی هییییچی از زندگی نفهمیدم هیچی خیلی درد داره

من الان ۳۲ سالمه با تنبلی تخمدان متاسفانه باردار نمیشم

میشی درمان باید بشی 

ورزش و اقدام یک روز درمیون و تقویت رحم مثل روغن مالی گرم کردن بدنت و اطراف تخمدانات و کمر و پهلو

only God

تو این سایت اکثراً میگن سن من نمی دونم مثلاً نسل ما که با پدرامون تفاوت سنی کمی داشتیم کجای دنیا رو گرفتیم...الان من با پدرم ۲۱ سال تفاوت سن دارم اما اون دنیای پدر و دختری که میگن اصلاً تجربه نکردم...برعکس یکی تو فامیل داریم تفاوت سن بالاتری داره اما شیفته ی پدری کردنش همه میشن...هر وقت آمادگی کامل روحی و جسمی داشتی اقدام کن.

❤️❤️ 

بچه می‌خوام ولی نه آلان 😐

صد هیچ جلوتر از بقیه ای چون شوهرت بچه میخواد همه جوووره حمایتت میکنه گلم کمکت میکنه بیشتر مسیولیت با مادر هست ولی کمک بگیر از همسرت و اینم بگم چون سنش بالا رفته اوندمیخواد باید اقدام کنی ان شالهذصلاحدبد خدا هر چی هست خیره ولی شوهرت بچه میخواد کمک حالت میشه همه جوره و این خیلی خوبه خیلی ها زن میخواد مرد نمیخواد یا زوری راضی میشه بعد شوهر حمایت نمیکنه خودت چند سالته؟برو دکتر زنان خوب برات ازمایشات قبل بارداری بنویسه و احتمالا بهت یدو فولیک هم بده 

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

همین الان اقدام کن نذار سنت بیشتر بشه 

سن بالا برای بارداری زایمان و... خیلی سخته 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی