2777
2789
عنوان

از منطق مامانم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 58 پست
قربون تموم مادرا عزیزم دوست داره استقلال مالی داشته باشی که برا چندر غاز دستت پیش همسرت دراز نباشه ت ...

نه درک نمیکنم واقعا پس ازدواج واسه چیه؟؟واسه اینک خرحمالی کنی واسه شوهر؟؟؟

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

شوهرت دولقمه نون و دو دست نهایت لباس برات میگیره در سال بیشتر وظیفه ای نداره تو اگه جواهرات و تفریحات اضافه و لباس‌های مارک  قر و فر اضافه دوس داری باید درآمد درآمد خودت داشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگاه کن.....دوست داری شوهرت واسه هر خرجی که برات میکنه منت سرت بزاره؟ دوست داری اگر خدای نکرده شو ...

من درس میخونم واسه ایندم اره پس انداز ماملنم میگ تو باید درس بخونی کار کنی ک ازدواج کردی از شوهر نخوای

میدونی چرا شوهر منت میزاره؟چون زن نمیخواد یهو میخواد منت میزاره و نمیده

دیدم دیگه 

دوستامو دیدم 

ببین مامانا بخاطر نگرانی که درمورد آینده بچه شون دارن حرفای بی منطق میزنن گاهاً

ولی در مجموع حرف مادرت اشتباه نیست

هدف زن از ازدواج (حداقل تو دنیای امروز) صرفا نباید تامین مالی باشه، آدما ازدواج میکنن تا یه زندگی جدید رو شروع کنن نه اینکه فقط از کار کردن معاف بشن

و درسته که توی دین ما خرج و مخارج خونه با مرده ولی متاسفانه تو شرایط امروز جامعه زن و مرد باید باهم کار کنن تا زندگیشون بچرخه و خب میدونی چه بخوای و چه نخوای دید جامعه به زنی که متاهله و شاغله به نسبت مثبت تره

تو درس بخون یا نمیدونم مهارتی کسب کن تا بعدا حتی اگر نخواستی ازدواج کنی هم دستت تو جیب خودت باشه

اگرم خدا خواست و ازدواج کردی، درسته که اصل خرج خونه با مرده ولی خوبه زن هم برای خودش درآمدی داشته باشه چون به شدت به آدم اعتماد بنفس میده

شوهرت دولقمه نون و دو دست نهایت لباس برات میگیره در سال بیشتر وظیفه ای نداره تو اگه جواهرات و تفریحا ...

پس شوهرم غذای اضافه بخواد باید بره رستوران ؟؟

فکر کنم منطق همه ماماناستاینکه محتاج نباشی که عالیهاما منم از غر زدن بدم میاد

مشکل منم غر زدنس اینک من دلم میخا کاری کنم نمیزاره میگ حتما باید بری فلان کار ک دستت جیبت باشه دوس دارم الان برم کار حرفه یاد بگیرم ولی فقط هدف خودشو میخواد بمن ترغیب کنه کل مشکل منم اینه 

من درس میخونم واسه ایندم اره پس انداز ماملنم میگ تو باید درس بخونی کار کنی ک ازدواج کردی از شوهر نخو ...

البته به این معنی نیست که از شوهر نخوای به این معنی هست که تو دختری و غرور داشته باشی و دستت جلو شوهرت دراز نباشه و تو به غیر از مهریه هیچ حقی تو ازدواج نداری...اینها رو هم در نظر بگیر

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بستگی به انتخابت و مردی که باهاش ازدواج میکنی داره

والا دوستامو دیدم 

دوست صمیمی من ازدواج کرده هرجور کرده به شوهره میگ باید برام بخری پسره میمیره واسش

ولی خالم و دیدم ۵ سال از شوهرش گوشی نمیخواد حالا میخواد منت میزاره سرش نمیخوره وقتی نمیخاد یهو میخواد چرا باید بخره؟؟؟؟؟؟

راستش تحصیل  عالیه

ولی تو اطرافیان  میبینم   خانمهای خونه دار 

شاهانه تر دارن زندگی میکنند  اعصابشونم ارومتره

شوهر باید شوهر خوبی باشه  تا پول بریزه  زیر پای زنش

وازش توقعی نداشته باشه

نظر منم مثل شماست یا ادم مجرد باشه ، کار کنه دستش تو جیب خودش باشه

یا اگه قراره ازدواج کنی، شوهرت باید خرجتو بده مالی تامینت کنه، وگرنه خرجتو هم بخواد نده، 

چرا باید ازدواج کنی ؟؟

مجرد و راحت میگردی خودتم خرج خودتو درمیاری دیگه

البته به این معنی نیست که از شوهر نخوای به این معنی هست که تو دختری و غرور داشته باشی و دستت جلو شوه ...

اتفاقا مرد وظیفه داره خرجی بده و نفقه که میشه یه مبلغی واسه پوشاک و خرج اضافه ماهانه هم بده طبق قانون 

پس دستی دراز نیس 

پس. شوهرم باید دستش جلو من دراز بکشه که واسش غذا بپزم مگ تو قانون گفته؟

نه درک نمیکنم واقعا پس ازدواج واسه چیه؟؟واسه اینک خرحمالی کنی واسه شوهر؟؟؟

ازدواج برای اینه که به شخصی که بهش علاقه مندی عشق بدی و عشق بگیری و در کنار هم پیشرفت کنید

یه رابطه ای ج.نسی مطمعن داشته باشی صد مدل مریضی جن.سی نگیری. 

اگه باردار شدی کسی باشه گردن بگیره و بچه بی پدر نشه (حرفم جنسیتی نی) و در تربیتش تنها نباشی 

موقعه بیماری . گرفتاری و.... هر مشکلی یه همراه یه کسی که دوستت داشته باشه کنارت باشه