ممنون از یادآوری ات عزیزم ❤️ منم با خوندن پستِ شما بیشتر به فکر فرو رفتم که تا حد امکان بدم بیرون ،و رو فرشی و پتو هم بدم خشکشویی ✅
از همین الان هم یه باکس میذارم فقط برای این قسمت ✅
من خودم در مصرف آب خیلی صرفه جویی میکنم ✅
بخوام ظرفی بشورم ،اول خیس میکنم بعد شیر آب رو میبندم دونه ،دونه می سابم بعد که همه اش تموم شد ،شیر آب رو باز میکنم ،اونم در حد خیلی خیلی کم ✅چون اولا حساسم که آب نپاشه به وسیله های کناری ام ،هم اینکه عذاب وجدان میگیرم بخوام اسراف کنم در مصرف آب ✅
بعد بخوام سماور رو پُر کنم بعضی ها رو دیدم که شیر آب باز مونده تا یه پارچ بریزند سماور ،بعد دوباره برند ادامه اش رو پُر کنند 😕
سماور من سه چهار تا پارچ نیاز داره که پُر بشه ،ولی هر دفعه که پارچ اولی پر شد ،می ببندم ،میرم میریزم به سماور بعد بر میگردم
شیر آب رو باز میکنم ....نه تنها امسال ،بلکه از اول روال زندگی ام این بود
گل هارو آب بدم با یه پارچ آبی که حمد و سوره خوندم بهش فوت میکنم و خیرات میکنم به رفتگانمون بعد به هر کدوم در حد و اندازه ی گل و گلدون میریزم ♥️ زیاد نه که شُر شُر بریزه از زیر ظرف
حیاط رو هر دفعه با آب جارو نمیکنم
جارو ی خالی میکشم ....بعد هر چند یکبار هم با چند سطل آب کامل میشورم ✅
موقع مسواک زدن هم به بچه هام سپردم که لیوان مخصوص دارند که با اون میرن پُر میکنند و مسواک میزنند ✅
بعد صبحونه همسرم گفت میرم ساختمون رو طی بکشم
اینجا چهار تا همسایه هستیم که هر دوماه سه ماه یکبار از ،شرکت
میان برای نظافت ولی همسرم یا هر کدوم از همسایه ها سعی بر این دارند که همیشه ساختمان تمیز و مرتب باشه 👌خودشون هر از گاهی دست به کار میشند
امروز هم همسرم رفت که به راه پله ها و حیاط برسه
با همون چند بار سطل آب ،ساختمون رو دسته ی گل کرد 😍
همین الان هم خودم از حموم در اومدم 😍
یکم که خیس میشم تو حموم فورا شیر آب رو میبندم بعد موهام رو شامپو میزنم ...
باز برای نرم کننده ،هم دوباره شیر آب رو میبندم ،یا لیف بکشم باز میبندم نمیگم همش یه دقیقه بیشتر نیست 👌
امروز یکم شستنی داشتم تو دست که حساس بود نباید می انداختم ماشین ،بُردم با حوصله شستم ✅
و با آب کم شستشو دادم و تمام شد
حموم کردن من اینطوری نیست که آب رو باز کنم و زیر آب بمونم
مناطق بی آب رو که میبینم عذاب وجدان میگیرم 😔
خلاصه که باید در هر زمینه ها بیست باشیم ✅😍
@royayezendegi