2777
2789
در نهایت خودتون تصمیم گیرنده هستید من جسارت کردم نظر خودم رو گفتم 🫠ولی عذر میخوام باید اقتدار داشته ...

ممنونم. استرس. تمام وجودم. رو گرفته. اصلا نمیتونم. خودم رو کنترل کنم 

سلام دوستان

اینجا بارها  متوجه شدم بعضی دوستان تو خونه با آب آشامیدنی فرش می شورن و ....

من رو پست کسی ریپلای نزدم چون هدفم فرد خاصی نیست👌

عزیزان ما از نظر کم آبی  تو شرایط وحشتناکی هستیم ،همین الان خیلی از شهرها در طول روز برنامه ی قطعی چند ساعته ی آب در طول شبانه روز برقراره 😔

من تو شهری  زندگی میکنم که یکی از مهم ترین سدهای ایران رو داره 

شاید باور نکنید ولی پارسال که برای بازدید رفته بودیم ،وحشت کردم ،حجم آب سد به یک دهم رسیده بود اون  هم درست در فصل بارندگی 😔

در حالی ک خاطرم هست تا همین ده ،دوازده سال پیش موقع فصول بارندگی ، پیش اومده بود که به قدری ظرفیت سد پُر می شد که هر از چند گاهی دریچه های سد رو باز می کردن که مبادا دیواره های سد از حجم زیاد آب خسارت  ببینه 

ولی حالا .....😭

خشکسالی و کمبود آب خیلی خیلی جدی هست 

لطفا برای شستن فرش ،از خدمات قالیشویی شهرتون استفاده کنید ،چون این عزیزان  از آب غیر قابل آشامیدن استفاده میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان اینجا بارها متوجه شدم بعضی دوستان تو خونه با آب آشامیدنی فرش می شورن و ....من رو پست کس ...

سلام عزیزم خیلی نکته ی خوبی بود خدا خیرتون بده که گفتین .منم امسال خدا شاهده فرشهامو دستمال کشیدم با شامپو فرش که نشورم آب نیست و هی قطع میشه تو شهر ما .باید از خودمون شروع کنیم صرفه جویی رو انشالله که همه دوستان رعایت کنن ودعا کنیم بارندگی ها بیشتر بشه به لطف خدا

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
ممنونم. استرس. تمام وجودم. رو گرفته. اصلا نمیتونم. خودم رو کنترل کنم

نه عزیزم چرا استرس داری 😇

امیدوارم هر چی خیر هست براتون پیش بیاد این نگرانی ها طبیعیه 😊

شما میتونید   بدی ها و خوبی های هر تصیممی رو بررسی کنید با حضور دخترتون و پدرش و در نهایت تصیمم بگیرید 🫠

دخترها تو این سن خیلی احساساتی عمل میکنن مخصوصا اگه خانواده کنترلگری داشته باشن ترجیحشون اینه که راه دور باشن😐 ولی خوب شما ظرفیتهای دخترتون و خودتون رو در نظر بگیرید و بعد اجرایش کنید 💖

موفق باشید 🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام عزیزم اگر تونستی عکس از رگال بده حالا یا تو دیجی یا خود رگال ات رو و اینکه تقویت مژه چی میزنی ...

سلام عزیزم عکس الان در دسترس ندارم چون خونه نیستم اما همین که بزنی رگال تو دیجی کالا کلی رگال میاره برای من مدل چوب وفلزه که یه طرفش باکس بندی ویه طرفش کامل رگال که با هزینه پست ۲ ملیون وسیصد شد وتقویت مژه سریتا

به به چقدر لذت بردم😍😍😍عزیزم لطفا اسم کتاب‌ها رو هم بهمون بگو مرسی

کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم ❤️

کتاب تصمیم گرفتم بیخیال باشم❤️

اول عاشق خودت باش❤️

هنر ظریف بیخیالی❤️

کتاب راز ومهجزه شکرگزاری❤️

کتاب زنانی که با گرگها میدوند ❤️

کتاب قدرت ذهن ناخودآگاه ❤️

۱۳ ساله زوم نیستمسری قبلی تو تاپیک گفتم فرش اشپزخونهدام پاره ست همه یه جوری حمله کردن که اگه انگار ق ...

عزیزم یاسمین خانم اولا اینکه واژه حمله کردن اصلا جالب نیست که دیدم بارها استفاده میکنی در وصف همه اون صحبتهای دلسوزانه ای که من و چند تا دوستان برات گفتیم و واقعا هم دلسوزانه بود و نمیدونم کجای اون حرفها بد بود که همش داری میگی بهم حمله کردن؟؟؟؟ 

جز این بود که بهت گفتیم حالا که شوهرت همکاری نمیکنه خودت یه تغییری در سر و وضع زندگیت بده؟ و تو لایق زندگی بهتر هستی؟؟؟

واقعا متعجبم از نوع برداشتت از اون صحبتها.... ولی چیزی که متوجه شدم اینه که شما اصلا لحن کلامت مناسب نیست و ظاهرا هر کس شایسته مشورت دادن نیست

به هر حال بیشتر از این ادامه نمیدم...

و برای خودم متاسفم که دلسوزانه و خواهرانه باهات هم کلام شدم...

سلام دوستان عزیزم 

یک نظر خواهی از دوستان میخوام 

شنیدم از چند نفری میگن سال دیگه ملک از رکود در میاد و طلا به رکود میره چون رشدش رو خیلی کرده 

ما خونه داریم ۱۰۰ متری  دو خواب ۳ نفریم چند ساله خریدیم نو ساز هست  

اما خونه جدید تر شیک تر بروزتر بزرگتر دلم میخواد میتونم طلا هام رو بفروشم و یکم از خانواده ام قرض بگیرم و وام ۳ تومن بذارم روش خونه بهتر بخرم 

بنظرتون این کارو کنم؟؟ 

یا خونه دوم بخرم بدم اجاره؟ که خب میشه خونه ضععیف مسکن مهری چیزی اجاره هم زیاد نیس نمیدونم چقدر میدن

یا طلا رو نگه دارم؟

سلام روز بخیر عزیزا 🥰

برادرم یمقدار پول داره نمیدونیم ببریم یخچال و تی وی برند برداره (با شرایط قسطی) یا اینکه بدیم طلا و ذخیره کنیم؟ 

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
سلام دوستان عزیزم یک نظر خواهی از دوستان میخوام شنیدم از چند نفری میگن سال دیگه ملک از رکود در میاد ...

عزیزم خونه نوساز هست چرا دوباره خودتو و بقیه رو به دردسر بندازی من باشم اولویتم خرید خونه دوم هست بعدا میتونم بااجاره دادن دوباره طلابگیرم. شما دیگه هرجور صلاح میدونی

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
سلام دوستان اینجا بارها متوجه شدم بعضی دوستان تو خونه با آب آشامیدنی فرش می شورن و ....من رو پست کس ...

ممنون از یادآوری ات عزیزم ❤️ منم با خوندن پستِ شما بیشتر به فکر فرو رفتم که تا حد امکان بدم بیرون ،و رو فرشی و پتو هم بدم خشکشویی ✅

از همین الان هم یه باکس میذارم فقط برای این قسمت ✅

من خودم در مصرف آب خیلی صرفه جویی میکنم ✅

بخوام ظرفی بشورم ،اول خیس میکنم بعد شیر آب رو می‌بندم دونه ،دونه می سابم بعد که همه اش تموم شد ،شیر آب رو باز میکنم ،اونم در حد خیلی خیلی کم ✅چون اولا حساسم که آب نپاشه به وسیله های کناری ام ،هم اینکه عذاب وجدان میگیرم بخوام اسراف کنم در مصرف آب ✅

بعد بخوام سماور رو پُر کنم بعضی ها رو دیدم که شیر آب باز مونده تا یه پارچ بریزند سماور ،بعد دوباره برند ادامه اش رو پُر کنند 😕

سماور من سه چهار تا پارچ نیاز داره که پُر بشه ،ولی هر دفعه که پارچ اولی پر شد ،می ببندم ،میرم میریزم به سماور بعد بر میگردم

شیر آب رو باز میکنم ....نه تنها امسال ،بلکه از اول روال زندگی ام این بود 

گل هارو آب بدم با یه پارچ آبی که حمد و سوره خوندم بهش فوت میکنم و خیرات میکنم به رفتگانمون بعد به هر کدوم در حد و اندازه ی گل و گلدون میریزم ♥️ زیاد نه که شُر شُر بریزه از زیر ظرف 

حیاط رو هر دفعه با آب جارو نمیکنم 

جارو ی خالی میکشم ....بعد هر چند یکبار هم با چند سطل آب کامل می‌شورم ✅

موقع مسواک زدن هم به بچه هام سپردم که لیوان مخصوص دارند که با اون میرن پُر می‌کنند و مسواک میزنند ✅ 

بعد صبحونه همسرم گفت میرم ساختمون رو طی بکشم 

اینجا چهار تا همسایه هستیم که هر دوماه سه ماه یکبار از ،شرکت

میان برای نظافت ولی همسرم یا هر کدوم از همسایه ها سعی بر این دارند که همیشه ساختمان تمیز و مرتب باشه 👌خودشون هر از گاهی دست به کار می‌شند 

امروز هم همسرم رفت که به راه پله ها و حیاط برسه 

با همون چند بار سطل آب ،ساختمون رو دسته ی گل کرد 😍

همین الان هم خودم از حموم در اومدم 😍

یکم که خیس میشم تو حموم فورا شیر آب رو می‌بندم بعد موهام رو شامپو میزنم ...

باز برای نرم کننده ،هم دوباره شیر آب رو می‌بندم ،یا لیف بکشم باز می‌بندم نمیگم همش یه دقیقه بیشتر نیست 👌

امروز یکم شستنی داشتم تو دست که حساس بود نباید می انداختم ماشین ،بُردم با حوصله شستم ✅ 

و با آب کم شستشو دادم و تمام شد 

حموم کردن من اینطوری نیست که آب رو باز کنم و زیر آب بمونم 

مناطق بی آب رو که میبینم عذاب وجدان میگیرم 😔

خلاصه که باید در هر زمینه ها بیست باشیم ✅😍

@royayezendegi‍ 

درسته خیلی از همکلاسیای دوران دبیرستان خودمو که میبینم که با دوتا بچه هنوز مستاجرن و خیلی زندگیشون ا ...

عزیزم من هم دقیقاً شرایط شما رو دارم حالا بخوام توضیح بدم برا خرید ملک و املاکم از چه چیزایی گذشتم هنگ میکنی

یه بار هم خواستم به دل خودم یه کار کنم ماه قبل بود که بهم نساخت🤣

چون ماشین خودمون صفر بود می‌ترسیدم که باهاش رانندگی کنم برای همین تصمیم گرفتم برای خودم ماشین بگیرم ۳۵ گرم از طلاهامو فروختم گرمی هفت و دویست فک کنم یه پراید برا خودم گرفتم

بمحض فروش من قیمت طلا سر به فلک زد

الان حالم از پرایدم بهم میخوره🤣