2777
2789
به به 😍 مبارک عزیزم 😍 چقدر کیف کردم از عملکردت 😍آهان به این میگن هوش اقتصادی 👌😉فقط سعی خواهیم ک ...

قربون شما دوست خوش قلبم😘😘😘

شاگردی شما رو میکنیم🥰🥰🥰

توی هر موقعیتی با خودم میگم الان اگه معصومه بود چیکار میکرد؟😅🤔

بعد ذهنم باز میشه و بهتر تصمیم میگیرم😂🥰😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلامیبا عشق وانرژی بچه ها❤️از خرداد حسابی رو خودم کار کردم ورزش ورژیم آنلاین داشتم وحسابی هیکلمو خوش ...

به به چقدر لذت بردم😍😍😍

عزیزم لطفا اسم کتاب‌ها رو هم بهمون بگو مرسی

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من یه ماه تست کردم گفتم به همسرم هفته ای 3.5 تومن خرج کنیم برای سوپری و میوه میشه 14وچهار توم ...

کل مبلغ رو تقسیم بر چهار کن تو هفته خودت رو مجاب کن همون رو خرج کنی،مجبور بشی میتونی و میرسونی

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

بچه ها کسی میدونه چرا وقتی فراموشی رمز رو میزنم  تو سامانه بام همش میگه چن دقیقه دیگر تلاش کنید یا رمز عبور و کاربری رو کیزنم میگه کاربر شناسایی نشد ممنون میشم کمک کنید  @مامان - سبحان

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلامیبا عشق وانرژی بچه ها❤️از خرداد حسابی رو خودم کار کردم ورزش ورژیم آنلاین داشتم وحسابی هیکلمو خوش ...

سلام عزیزم اگر تونستی عکس از  رگال بده حالا یا تو دیجی یا خود رگال ات 

رو 

و اینکه تقویت مژه چی میزنی  اسمش رو میگی

سلام دوستای گلم.وسط این همه پس انداز طلایی( که انشاالله صد برابر بشه واسه همه تون) یه کم هم به فکر ر ...

من تو این چند سال از شما خیلی یاد گرفتم 

واقعا آفرین به شما ایشالا همیشه سلامت باشید🌷

الان بعداز یک سال ارزش طلا به نسبت ارزش ملک تقریبا 4برابر شده و این قضیه داره منو داغون میکنه و همچن ...

این جمله شاید سنگین باشه اما من بهش اعتقاد دارم 

ما وقتی زیادی به دیگران توضیح می دیم دیگران هم خواه ناخواه به خودشون اجازه میدن در مورد هر مسئله ای اظهار نظر کنند 

شما خودت رفتی شرایط خونه رو به بقیه توضیح دادی 

از این به بعد نگو 

من خودم اینجوری هستم که نه به کسی در مورد زندگیم توضیح می دم و نه از کسی توضیح می خوام 

شده رفتم سفر اومدم به هیچکس نگفتم فقط نهایت یک نفر که اگر مشکلی پیش اومد یک نفر حداقل بدونه 😬

شما وقتی از دارایی/ از همسر / از بچه/ از ظاهرت و غیره ایراد بگیری بقیه هم به خودشون اجازه میدن حرف شما رو ادامه بدند

در نهایت هر کی بخواد تو زندگیم دخالت و تجسس کنه یا کامل میذارمش کنار یا اگر درجه یک باشه رابطه رو یک مدت کم می کنم 

نصف مشکلات ما از رفتار خودمون هستم 

اگر خودمون رو درست کنیم اطراف ما هم درست میشه 

عزیزم مارک تقویتی مژه چیه

شاغلی؟؟

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط یه عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁

عزیزم تقویتی مژه اسمش چیه؟؟

واینکه شاغلی؟؟

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط یه عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁

سلام معصومه. جووون. ببخشین یه سوال داشتم. چون. دختر گلتون. دانشجوهستن. میخواستم. کمکم کنین. شما به ج ...

سلام عزیزم ❤️ صبحتون بخیر و نیکی باشه 

والا پارسال منم شرایط شمارو داشتم 

دختر منم ♥️استان خودمون قبول شده بود ..با ماشین چهل دقیقه ای مسیرش بود ،حالا مسیر شمارو نمی‌دونم که می‌تونه روزانه برگرده یا نه 

دختر منم ♥️ 

علوم تربیتی قبول شده بود از دانشگاه سراسری 

همسرم نذاشت بره ❤️

حالا دختر من می‌تونست با قطار بره برگرده 

ولی پدرش راضی نشد 

یکی این دلیل که همسرم گفت فردا زمستون هم هست راه دور اینارو در نظر بگیرین 

دو اینکه دخترم روانشناسی خیلی خیلی دوست داشت 

پدرش گفت هرچی دوست داری برو اونو بخون نگرون پولش نباش 

خلاصه که عزیزم ...پدر و دختری تصمیم بر این گرفتند که دانشگاه آزاد تبریز ثبت نام کنند 

حالا عزیزم من تجربه ام رو بهتون بگم اگه راهتون دور ،میخواد تو خوابگاه بمونه ،هزینه ی خوابگاه و خورد و خوراک تو این گرونی 

رو هم لحاظ کنید خودتون ببینید می صرفه براتون یا نه ؟

بلاخره خوابگاه برند ماهی حداقل دو سه تومن خوابگاه باشه سه ماه یکبار میشه دوازده تومن ،حالا خورد و خوراک به کنار 

دوم اینکه اینو هم در نظر بگیرین که شرایط جامعه چطوری 

ماها عین دسته ی گل دختر تربیت کردیم ♥️

ولی نمی‌دونیم تو اون خوابگاه کیا هستند 👌

سوم اینکه عزیزم شهریه اش از هر دوماه و نیم الی سه ماه هستش ...میتونی قشنگ باکس بندی کنی و پس انداز کنی که براتون سنگین نباشه اون موقع هوایی که میخواین شهریه بدین 

من خودم هر ماه پنج ملیون فقط برای دانشگاه دخترم کنار میذارم ♥️

چون شرایط شغلی همسرِ من طوری که یه روز پول دستش هست یه چند روز نیست ،ما باید منتظر بمونیم که از صاحب کار بگیره 

دانشگاه هم اونطوری نیست که بگی حالا صبر کن ،

پول واریز نشه به همون روز که گفتند نمیتونه شرکت کنه تو جلسه ی امتحانات 

و اینکه عزیزم اینم بگم تو دانشگاه آزاد به شانس دخترتون مونده که اساتید چطوری باشند ،اساتیدی هستند که واقعا سفت و سخت حضور غیاب می‌کنند و تدریس میکنند 

اساتیدی هم هستند که الان دومین جلسه شنبه می‌خواستند برند که اطلاع دادند باز نمیان 

گفتند براتون جبرانی میذارم ...روی هم جمع بشه ،جبرانی بذاره 

خب نزدیک امتحانات سخت میشه 

دختر گلتون ❤️ خیلی باید درس خون باشه که بتونه به راحتی نمره بیاره پاس بشه 

دختر من خیلی تلاشگر ♥️خیلی زحمت می‌کشه ،باز با اون اوضاع آدم ناراحت میشه 

و باز هم میگم اسم دانشگاه آزاد رو بده کردند 

بستگی داره به دانشجو که چطوری هدفمند درسش رو بخونه 

دختر من به لطف خدا هر واحد ۲۱واحد ۲۲واحدد بر می‌داره 

که معدلش هم از ۱۹/۶۰.  ۱۹/۸۰ بالاتر بوده ،هدفش فقط درسش که انشالله بره به چیزی که میخواد برسه 🤲

انشالله که بهترین تصمیم رو بگیرین عزیزم ❤️ 

و تمام بچه های سر زمین کشورمون موفق و موید باشند ❤️ 

سلام عزیزم شما کدوم معصومه هستید تو گروه همه خواهران من بودیم خوشحال شدم

قربونت عزیزم ❤️ از زمان ایتا که دوستان زده بودند 

برای مدیریت هزینه ها 

اون موقع هم صحبت شده بودیم 

قربون شما دوست خوش قلبم😘😘😘شاگردی شما رو میکنیم🥰🥰🥰توی هر موقعیتی با خودم میگم الان اگه معصومه ب ...

قربونت برم من ❤️ بزرگوارین عزیزم 😘 ❤️

همینطوری منتظر حرکت های طلایی اتون هستم 😍