2777
2789
سلام عزیزم ۳ میرم تا ۹ شبصبحا هم از ۷ بیدارمگواهی نامه دارم فوبیا رانندگی دارم البته شوهرم ماشین دار ...

وقتی فوبیا داری باید اول رو خودت کار کنی

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

و اینم بگم 

ک درسته باید هر لحظه رو زندگی کنی ولی ب فکر ۶۰ سالگیمون هم باشیم ک حتما ی پشتوانه داشته باشیم

اینکه اون زمان محتاج بچه نباشیم 

اینکه حداقل ها رو داشته باشیم 

اینکه فکر قسط و اجاره خونه نباشیم و اگر نوه ای داشتیم بتونیم ی حداقلی بهش هدیه بدیم 

دنیا همیشه ی جور نیست و روز فقط امروز نیست 

تعادل تو زندگی مهم ترین چیزه 

از هر پولی ی بخشیش رو پس انداز کنیم و ی بخشیش هم بزاریم برا حال خوبمون 

زندگی سخته 

شرایط سخته 

هوشمندانه تر زندگی کنیم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم کدام صندوق طلا بهتره خودت کدام گذاشتی ،هر لحظه میشه انتقال داد به حساب خودمون؟یا محدوده؟ میخام ...

من دو صندوق عیار و آلتون رو دارم 

تقریبا هر دو خوبن ولی نوسانات عیار بیشتره و آلتون ثبات بیشتری داره انگار 

در مورد انتقال به حساب بانکی هم بله ممکنه ولی من اکثر مواقع با ۲۴ ساعت تاخیر به حسابم پول واریز میشه وگرنه محدودیت دیگه ای نداره 

سلام من وام بهان ملت رو خواستم برای خودم بگیرم که نشد چون شغلی میخواست که سابقه بیمه داشته باشیم اون ...

سلام عزیزم ، ممنون که گفتید بله فرزانه جون هم گفتن یک مقدار شرایط سختی داره به همین خاطر گفتم کامل توضیح بدن .

چند روز پیش تولدم بود 🤗صبح زود، بعد از راهی کردن بچه ها به مدرسه، اول یه بشقاب خوشکل صبحانه ی سرد و ...

دختر من غیر انتفاعی میره و کلی هزینه، خودمم باید باهاش کار کنم میگه معلممون هی تو گوشیه، به سرم زده درش بیار بذارم دولتی، دخترمم خودش بازیگوشه و خیلی زرنگ نیست چندین باید تراز بشه تا یاد بگیره، بنطرتون چکار کنم 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
دوستان گلم سلامممم من مدتی بود که در حساب ویپادم سکه جمع میکردم که وام بگیرم امروز دیدم وام ۲۵ میلیو ...

منم نتونستم بگیرم، تازه من وامو میخوام بدم خواهرم خیلی نیاز داره الان، ولی میگه کارکرد حساب کافی نیست، قبلا ویپاد خوب بود الان بدرد نمیخوره

دختر من غیر انتفاعی میره و کلی هزینه، خودمم باید باهاش کار کنم میگه معلممون هی تو گوشیه، به سرم زده ...

غیر انتفاعی فقط پول میگیره خواهرم معلمه میگه باز دولتی مدیر بیشتر حواسش هست 

منم نتونستم بگیرم، تازه من وامو میخوام بدم خواهرم خیلی نیاز داره الان، ولی میگه کارکرد حساب کافی نیس ...

شانس من والا فک کن سه هفته است منتظرم دو میلیونی باز بشه هفت میلیون خوابیده کاش طلا خریده بودم

شانس من والا فک کن سه هفته است منتظرم دو میلیونی باز بشه هفت میلیون خوابیده کاش طلا خریده بودم

منم 7 میلیونی زدم باز نشد،خیلی مسخره شده، فراز بانک امتحان کردی؟ اونم میگن همینجا. اونم اومدم نصب کنم نمیتونم پذیرش قوانین و تیک بزنم، کلا قفل شدم از همه جا

منم 7 میلیونی زدم باز نشد،خیلی مسخره شده، فراز بانک امتحان کردی؟ اونم میگن همینجا. اونم اومدم نصب کن ...

قرار بانک برای کجاست 

همسرم میگه تمام بانک‌ها حساب داری 🤣🤣

دیروز رفته بودم خرید ...حواسم بود که به قیمتها نگاه کنم و مقایسه کنم ،چون من میرم خرید اصلا نمیپرسم میوه کیلویی چند ،مگه اینکه روش نوشته شده باشه ...

دیگه از معصومه جون یاد گرفتم حواسم باشه به قیمتها ،واگه ارزونتر خریدم یا تخفیف تونستم بگیرم میره برای پس انداز ...

یه پیش بند خریدم دومدل داشت ،یکی ۲۹۰ یکی ۲۰۰ 

۲۰۰روخریدم ،۹۰ از اینجا موند..

سبد و جعبه خریدم به اقا فروشنده گفتم اگه جاداشته باشه تخفیف بدین ۸۰ تومن هم با تخفیف کارت کشیدم ..

برای خودم لباس زیر میخریدم رنگش خوب بودن گفتم اگه ارزونتر حساب میکنید بیشتر بردارم ،دونه ای ۱۵ تخفیف داد،۴۵ هم از اینجا موند...

حدودا ۲۱۰ تخفیف گ فتم ،این برای منی که قبلا به قیمتها نگاه نمیکردم خیلی پیشرفت خوبی ...

الان میخام ۲۰۰ نقدی بگیرم و بره پیش بقیه پس اندازا 

درسته شاید مبلغ زیادی نباشه اما به قول دوستی که گفت بین ۱۰۰ و۰ اقلا ۲۰ باشیم بهتر از اینکه ۰ باشیم ..

ممنون از معصومه جون و بقیه دوستان که خواهرانه میان و داشته ها و دانسته هاشونو باما شیر میکنن...

معصومه جون قرار بود از همسایه قبلیتون برامون بگین..

بچه ها همیشه هم ارزون بودن دلیل بر خوب و نفع مالی نیست

مثلاً کفش من ارزون گرفتم دو ماهه داره شد مجبور شدم دوباره بخرم و عملا هدر رفت پول داشتم 

تو لباس خودمون جنس بهتر و کمتر می‌خریم 

ولی لباس بچه هام چون کوچیک میشم و پاره معمولا جنسهای یکم ضعیفتر میگیرم یا آخر فصل مثلاً پیانو آف خوبی داشت آخر فصل 

سلام بچه ها خب طلا شد ۱۱تومن 

معصومه جون کجایی؟سوال دارم ازتو وازبقیه دوستان 

همسرم میگه ۱۰۰طلا بفروشیم بزاریم ۱ماه فراز بانک و ۲۰۰ برداریم یه بدهی داریم در حد ۶۰۰تومن میگه ۱۰۰جلومیفتیم باز

من خیلی موافق نیستم ولی الان میخام نظر شمارو بپرسم 

فراز بانک اینجا گفتن طرحشو برداشته ولی همسرمن از سرکارش میخادبرداره ومشکلی نداره 

الان زود بگید من بااین قیمت طلا بفروشم یانه؟قسطشم ماهی نزدیک ۵تومنه ۲۴ماهه