2777
2789
سلام بچه ها خب طلا شد ۱۱تومن معصومه جون کجایی؟سوال دارم ازتو وازبقیه دوستان همسرم میگه ۱۰۰طلا بفروشی ...

والله عزیزم تو این شرایط کسی نمیدونه که بگه بالا می‌ره یا پایین میاد که آدم منتظر بمونه یا فروشنده باشه 

ولی خیلی از طلافروشی ها میگن که حق نداری یک گرم از طلاهات رو بفروشی 

تا آخر سال تا گرمی ۱۴میره ،اینو طلا فروشی ها میگند 

عزیزم شما که میگین برای قرضتون میفروشین که بذارین بانک‌ وام بردارین ..دیگه چاره تون چیه ؟ مبلغ هم زیاد نمی‌تونین که بدون سپرده گذاری وام بردارین 

یا دوباره بخواین از کس دیگه قرض بگیرین 

خوب فکراتونو بکنین که انشالله خیر عزیزم ❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم هم تقریبا از صفر شروع کردیم البته خانواده من خیلی هوامونو داشتن شوهرم هم انصافا قدرشناسه. ...

من و همسرم تو این زندگی خیلی تلاش کردیم 

بدون کمک هیچ کس 

خانواده هامون هردو وضع مالیشون خوبه ولی شما بگو یک ریال کمک نکردن تا حالا برای زندگی ما 

انشاالله که شماهرچی به صلاحته همون بشه 

ممنون عزیزمدکتر رفتم عینک میزنم یه سرویس ۶ نفره ارکوپال ۳ تومن کفگیر ملاقه ۵۰۰ استکان دستی ۵۰۰ جا اد ...

سلام عزیزم میتونی از اینایی که قسطی میدن بخری 

بعد ماهیانه پر کنی با اون پولت مبل بخری 

زندگی سر راه همه مون دوراهی میگذاره .هرکس با توجه به شرایطش چیزی رو انتخاب میکنه که بهتره.پس سرزنش کردن خودمون فایده نداره.من که همیشه میگم خدایا تو این همه تاریکی تو نور بنداز جلو پامون که بیراهه نریم...

همیشه هم میبینم تو هر شرایطی جای شکرش رو باقی میذاره ...میگم ممنون که از این بدتر نشد

خدایا شکرت  
عزیزم تو زمان خودش بهترین تصمیم رو گرفتی به این فکر کن که در زمان خودش چقدر برای بچه ت کمک کننده میش ...

انشاالله عزیزم 

خدا از زبونت بشنوه 

من سر خرید خونه اولم اصلااا اذیت نشدم ولی این آپارتمان پدرمنو درآورد حساب کتابام باهم جور نشد و بدهی هم بار اوردم 

کلی از موهای سرم سفید شد بخدا 

ولی میگم من اول و آخرم میرم خونه خودم چون اینجا واقعا برام کوچیکه ولی حرفا و کارایی که از نزدیکام و اطرافیانم شتیدم رو هیچوقت فراموش نمیکنم 

انشاالله دخترم خیر خونه رو ببینه

سلام دوستای گلم.

وسط این همه پس انداز طلایی( که انشاالله صد برابر بشه واسه همه تون) یه کم هم به فکر رشد و پیشرفت شخصی باشین.

یه کتاب خوب بخونید

یه غذای جدید درست کنید

یه مهارت جدید یاد بگیرین

یه سیاست جدید

یه ورزش خوب

یه عادت خوب و جدید و...

کلا علاوه بر باکس های مالی به فکر باکس مهربونی و پیشرفت شخصی هم باشین.زندگی فقط طلا نیست.میدون مسابقه هم نیست که هر کی طلا بیشتر داشت.خوشبخت تره.به فکر آینده باشین ولی در زمان حال زندگی کنید.امام حسن (ع) اگر بیشتر از نیاز روزانه ات مال کسب کنی.خزانه دار دیگری خواهی شد.

کلا سعی کنیم هم خودمون استفاده کنیم هم واسه بچه هامون نگه داریم.تک بعدی نباشیم.افراط و تفریط هم نکنیم.

من خودم امروز اعتبار دیجی و نقد کردم و یه کلاس و به صورت قسطی ثبت نام کردم واسه تربیت فرزند.

میتونستم پارسیان بخرم با اون پول ولی دیدم تربیت بچه هام هزار برابرارزشش  بیشتره.و اگه الان هزینه کنم بهتره تا اینکه فردا روزی با رفتارهای غلطم و ندونم کاری بچه هام بد تربیت بشن و کلی پول مشاوره بدم.( اینم یه جور صرفه جویی و سرمایه گذاریه)

من و همسرم تو این زندگی خیلی تلاش کردیم بدون کمک هیچ کس خانواده هامون هردو وضع مالیشون خوبه ولی شما ...

چی بهتر از این که روپای خودتون ایستادین؟ منت کسی رو سرتون نیست...

ممنون از دعای خیرتون خدا برای شما هم بهترین ها رو رقم بزنه

خدایا شکرت  
حرف شما صحیح عزیزم من بزرگترین ارزوم خرید خونه دوم بود که بشه پشتوانه برای بچم پشتوانه ای خودم و همس ...

بیخیال حرف مردم عزیزم ❤️خودت رو ناراحت نکن 

مگه مردم میارند میگند بیا این یک ملیون به نیازهای زندگیت برس تو این گرونی ؟که بخوان دخالت کنند 

ما چرا باید اجازه بدیم دیگران دخالت داشته باشند تو زندگی امون ؟

عزیز دلم شما هیچ کار اشتباهی نکردین 

شما به فکر پیشرفت زندگی اتون بودین ♥️ 

شما چه میدونستین که قرار چی بشه ؟

من به جای شما باشم ..ذره ای اجازه دخالت نمیدم به اطرافیان 

هر چند اون اطرافیان پدر یا مادرم باشند 

خیلی با قاطعیت میگم که ما این خونه رو به دید ده سال گرفتیم برای آینده ی پسرم ❤️ 

و قرار هر سال از پول رهنش براش پس انداز کنم

مطمینم پنج سال دیگه ،ده سال دیگه تو رشد خودش 

ملک میگه عزیزم هفت سال نگهم دار تا هفتاد سال نگهت دارم 👌 

شما به دفتر یادداشت برداری هر چه مقدار طلا فروختی اونو یادداشت کن سطر اول 

بعد بیا اونو خرد کن به قسمت های کوچیک 

در ماه هر چقدررر در توان داشتی تبدیل کن 

یا اگه در توان داشتی وام بگیر 

تا هر چه زودتر طلای فروخته شده رو بذار سرجاش 

اونوقت خواهی دید خواهرم ❤️طلای فروخته شده ات پُر شده 

و یه خونه ای که براتون مونده 

یادت نگه دار عزیزم طلا رو میتونی همین الان سوتی ،سوتی بگیری و زیادترش کنی ،ولی خونه رو نمیتونی متری متری بگیری 👌

در آخر به همسرتون هم انگیزه بده ❤️ دلسردش نکن عزیزم با حرفها و رفتارتون 

بذارین بره انشالله با انگیزه و تلاش کار کنه و پول در بیاره براتون 

انشالله که خیر عزیزم ❤️ 

والا فاز بعضیا رو نمی‌فهمم 🙁به کسی چه آخه ؟

@royayezendegi‍ 

خانومای گل من یه چیز دیگم بگم خدمتتون 

تواین 15سالی که ازدواج کردم و از همون زمان بچگی که خودم هم 15ساله بودم 

همین که متوجه شدم منوهمسرم جز هم کسی رو نداریم همیشه تلاش کردم که از نظر مالی خودمونو بالا بکشیم 

بنظرم در حق هردومون خیلی بی انصافی شده بخاطر پیشرفت از خودمون غافل شدیم تو اوج جونی معنی زندگی رو نچشیدیم 

ما اصلا زندگی رو زندگی نکردیم 

من که کلا زیاده روی کردم توی جمع کردن 

اصلا یه جوری خسیس شدم که انگار پولا چسبیده به دستم 😂

شما مث من نباشید 

باتشکر 🤭

منم خیلی گارد داشتم ولی الان نزدیک ده گرم دارم داخلش‌گاهی که ریزش و افزایش زیاد داره نوسان گیری کم ر ...

سلام راجب میلی برای منم توضیح میدید؟ احراز هویت میخواد؟

با چقد میشه خرید کرد؟ فروش هم راحت هست؟  

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
خانومای گل من یه چیز دیگم بگم خدمتتون تواین 15سالی که ازدواج کردم و از همون زمان بچگی که خودم هم 15س ...

همیشه و همه وقت این توصیه به دوستان شده که اگه پس انداززمیکنید  اگه از جایی از چیزی میزنید یه جای دیگه برا دل خودتون جبران کنید و به خودتون جایزه بدید به بار یه مسافرت خوب یه بار لباس یه بار اوازم آرایش یه بار  رفتن به رستوران …..خلاصه ابنکه فقط و فقط به فکر جمع کردن هم نباشید فقط و فقط هم به فکر تفریح و خوشی و دنیا دوروزه هم نباشید 

حد تعادل 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیخیال حرف مردم عزیزم ❤️خودت رو ناراحت نکن مگه مردم میارند میگند بیا این یک ملیون به نیازهای زندگیت ...

ممنونم معصومه جان 

بله عزیزدلم شروع کردم به جمع کردن طلا 

الان حدود 20گرم برای دخترم خرید کردم و 

3گرم هم برای خودم یه دستبند که خدایی روم نمیشه بپوشم و میگم کاش پول 3گرم دیگه داشتم تا تبدیل میکردم یه النگو 6گرمی برای دست دخترم 

من خیلی به همه جواب میدم میگم منوشوهرم تلاش کردیم خریدیم اون زمان که یک ملیاردو خورده ای این خونه رو خریدیم هیچکدوم از شما نداشتن این مقدار پول نداشتین 

یااینکه برای حرف دیشب عمم که غلط اضافه کرده بود سریع استوری گذاشتم که بددردیه طرف خودش هیچی نباشه فک کنه خیلیه 

ولی چه کنم که هم خودم ناراحتم هم شوهرمو طلفک ناراحت میکنم هرچی اونم میگه شکرگذار باش بخدا جبران میشه عیب نداره ولی مگه دل بی صاحاب من آروم میگیره😔

بیخیال حرف مردم عزیزم ❤️خودت رو ناراحت نکن مگه مردم میارند میگند بیا این یک ملیون به نیازهای زندگیت ...

سلام معصومه. جووون. ببخشین یه سوال داشتم. چون. دختر گلتون. دانشجوهستن. میخواستم. کمکم کنین. شما به جای من باشین. چکار میکنید.  دخترم دانشگاه. دولتی روزانه. دخترانه.  گرگان. مهندسی. کامپیوتر قبول شده. بزارم. بره. یا نه.  اگه بخواد نوشهر خودمون که مشهد هست. بره. باید آزاد بره شهریه اش از ۱۲ملیون. شروع میشه.   حالا موندم چیکار کنم. دخترم میگه. اون پول رو واسم پس انداز کن به جای اینکه. واسه دانشگاه خرج متین. ممنون. میشم. راهنماییم کنین 

خانومای گل من یه چیز دیگم بگم خدمتتون تواین 15سالی که ازدواج کردم و از همون زمان بچگی که خودم هم 15س ...

منم اخیرا اینجوری شدم.از پول خرج کردن لذت نمیبرم فقط میخوام جمع کنم که خونه بخرم 

از یه طرف میگم خداروشکر اوایل زندگی یه خرده بیخیالی سر میکردم لااقل ۴ تا مسافرت داخلی و خارجی درست رفتیم ..کافه رستوران های شیک ..سینما و گردش و .... الان بچه داریم کمتر فرصت این کارا هست

از یه طرف هم میگم کاش همون اوایل زندگی که همه چی ارزونتر بود اقتصادی تر زندگی می‌کردیم که الان تو خونه خودمون بودیم...

میبینی دوست عزیز همه مون دلایلی برای کارامون داشتیم که هنوز هم سر درستی و غلطیش حیرونیم

خدایا شکرت