2777
2789

بچه ها این روزا خیلی سرخورده شدم

من کل زندگی فقط جمع کردم و حاصلش شده چند تا ملک

اما الان که نیاز دارم هیچکدوم فروش نمیره

همش حس میکنم راه رو اشتباه رفتم و این خیلی برام زجراوره

عزیزم اولااا که هیچ وقت حرص و غصه ی کاری رو که انجام شده و وقتش گذشته رو نخور چرا که قطعااا تو اون ...

من و همسرم هیچ پشتوانه ای نداریم خدامیدونه که چقدررر برای این زندگی تلاش کردیم 

حالا هم ضرر کردیم هم طعنه از اطرافیان شنیدیم حتی خانواده ی خودم

یعضیا رو که دیگه نگم طرف خودش مستاجره یکش گرونهشه دیشب داره راجب به این خونه اظهار نظر میکنه و مسخره میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولااا که هیچ وقت حرص و غصه ی کاری رو که انجام شده و وقتش گذشته رو نخور چرا که قطعااا تو اون ...

دقیقا همین طور رویا جون 👌

منم میگم همیشه که شرایط اینطور نمی‌مونه

ملک همیشه ،ملک و ارزشمند 

و اینکه هیچ کس نمی دونست که قرار اینطوری بشه

نباید خودمون رو سر زنش کنیم 

به قولِ شما باز ملک دیگه امسال رشد نداره ،دو سال دیگه که رشد خودش رو نشون می ده 

طفلک اونا که تو بورس دارو ندارشون رفت 

یکی اش خود برادرِ من ❤️طفلک خونه ای سه بَر که از پدر خدا بیامرزم براش مونده بود به متراژ ۱۲۰متر اون رو فروخت گذاشت بورس ،طمع کرد 

ماشینی که در حد صفر بود اونو فروخت گذاشت 

تمام سالهایی که با سختی جمع کرده بود و پس انداز داشت اونارو گذاشت 

آخرش همشون دود شد رفت هوا 

موجودی اش هفت ملیون موند از اون همه سرمایه که در اومد 😔

که داشت از غصه پَر پَر میشد که خدا بهمون لطف کرد که به مرور زمان تونست خودش رو دوباره بکشه بالا 

ولی خیلی زخم خورد اونم تو سن ۲۷سالگی اوج جوانی 

باز شماها میگین عزیزان دادیم ملک ...امسال نشد پنج سال دیگه تو قیمت واقعی اش ...رشد خواهد کرد 

اینا چی 👌

آهان از این لحاظ عزیزم ❤️ پارسیان هم والله اخبار نمیکنم بگیری ولی من چند سال میگیرم یک بار تقلبی در ...

مرسی مهربونم ♥️

خداروشکر که همچین دوستان مهربونم و دلسوزی مثل شما دارم 🥰😍❤️

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

طلای ک در میلی می‌خرید و تا وقتی ک 5 گرم نشه نمی‌تونید فیزیکی شود بگیرید ولی طلاسی 100 تومن حداقل خر ...

سلام لاریسا جون عزیزم خوبی ❤️

بی‌وفا یه پیام نمی‌دی ها 😉

قبلاً تو ایتا ،حال و احوالی می‌پرسیدی 

دیگه کم پیدا شدی عزیزم ❤️ 

و اما در مورد پستت ..آره عزیزم طلاسی سی سوت بشه تحویل داره ...منتها برای تهران فقط شهرستان نداره 

عزیزم غصه نخور از کجا میدونی این خونه درآینده برات یه برگ برنده نشه به قول شاعر عزیز باشد اندر پرد ...

خدا بزرگه ومن خیلی روش حساب باز کردم 

الان درسته که با خداهم قهرم اما من برا آیندم بچم خریدم که فردا روز یه خونه داشته باشه که دست جلو کسی دراز نشه 

خریدم که با رهن و اجاره دادنش بتونه خرج دانشگاهشو در بیاره 

دوس دارم پشتوانه ای که هرگز خودم و همسرم نداشتیم بچم داشته باشه انشاالله که بچم  خریشو ببینه

دوستان سلام 

میشه که دو تا برنامه تارا رو با کدملی خودم داشته باشم حالا یا با ۲سیم کارت و دوگوشی یا در یک سیم کارت میشه دوتا تارا نصب کرد؟

یا ویپاد و میلی رو 

ممنون میشم راهنمایی کنید❤️

من و همسرم هیچ پشتوانه ای نداریم خدامیدونه که چقدررر برای این زندگی تلاش کردیم حالا هم ضرر کردیم هم ...

من و همسرم هم تقریبا از صفر شروع کردیم البته خانواده من خیلی هوامونو داشتن شوهرم هم انصافا قدرشناسه.

خانواده شوهرم وضع مالی خوبی دارن اما با ما رابطه شون خوب نیست همسرم هم دوست نداره ازشون چیزی بخواد چون به شدت اهل منت گذاشتن هستن

اینم بگم ما میتونیم به صفر نرسیم.در عوض خونه ای بگیریم که کوچیک تر و خام هست بعد کم کم کارهاش رو انجام بدیم ولی شاید چندماهی دیرتر بتونیم اسباب کشی کنیم

هرچند من به همینم راضیم...

دعا کنید یه مورد خوب برامون پیدا بشه ....

خدایا شکرت  
من جاتون بودم حتما امسال میخریدم هم قیمت طلا افزایشی و هم خونه تو رکود.برای کسی که طلا ذخیره کرده عا ...

سلام عزیزم

من وقتی خونه خریدم طلا گرمی سه بود حدودا

وام مسکنم ۴۵۰ میلیون حدودا

اندازه ۱۵۰ گرم طلا

حالا طلا گرمی چنده؟

قطعا سود کردم

ضمنا من ماهی ۱۵ میلیون قسط میدم ۵ ساله

قطعا هر وامی توی ایران بصرفه است و توصیه اش میکنم

خدا بزرگه ومن خیلی روش حساب باز کردم الان درسته که با خداهم قهرم اما من برا آیندم بچم خریدم که فردا ...

عزیزم تو زمان خودش بهترین تصمیم رو گرفتی به این فکر کن که در زمان خودش چقدر برای بچه ت کمک کننده میشه

خدایا شکرت  
دقیقا همین طور رویا جون 👌منم میگم همیشه که شرایط اینطور نمی‌مونهملک همیشه ،ملک و ارزشمند و اینکه هی ...

حرف شما صحیح عزیزم 

من بزرگترین ارزوم خرید خونه دوم بود که بشه پشتوانه برای بچم 

پشتوانه ای خودم و همسرم هرگز نداشتیم 

ولی الان و توی این شرایط از بس که من پای خرید این  اپارتمان اذیت شدم و حرف شنیدم میگم کاش خدا بزرگیشو نشون داده بود و فعلا منصرفم کرده بود از فروش طلاها