2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 8537 بازدید | 354 پست
پس اینم داشته باش ک خونه تو هم خونه داداش خواهرشوهرته. مگه تو خونه رو از خونه بابات اوردی . خواهرشوه ...

خودم همون اول اینو گفتم و گفتم ک اصلا اینجوری نیستم خانواده شوهرم اجازه بگیرن بیان خونه من

در خونه من همیشه ب روی خانواده شوهر بازه

اینکه دکتری بخوان برن یا هر جایی نیاز داشته باشن خودم ب شوهرم میگم کوتاهی نکن این حرفا رو من باهاشون ندارم چندین ساله عروسشونم وقتی هم نامزد سابق برادرشوهرم ب من بی احترامی کرد تحملش نکردن 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

همسرم دو هفته پیش مریض بود براش آب سیب گرفتم۵۰ تومان واقعا زیاده؟؟

چ اب سینی ۵۰تومنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر افکار عجیبی دارند بعضی ها واقعاخانومش هم کارمنده و بچه کوچیک دارهاصلا مگه یک ظرف سوپ چه ارزشی د ...

عزیزم تاپیک قفل کن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بازم‌میگم استارتر بهتر میدونه شاید طرف تعارفیهمن هرکی حتی مامانم بهم زنگ بزنه بگه برات غذا بیارم توی ...

خب میگه قبلا عدا بردم مشکلی نداشته

اینبار گفته نیار

پس تعارفی ندارن باهم

حتما دلیلی داره ک گفته عدا نیار

من شده حتی برا خانم دوست شوهرم غذا فرستادم یا سوپ فرستادم مثلا دیدم بچه کوچیک داره بچه هاش مریضن شب تا صبح نشسته پای تب بچه هاش گفتم غذایی بفرستم براش کمکی باشه بهش یکم استراحت کنه! یا اونم همینجور شده برا من غذا فرستاده وقتی سرماخوردم و....وای باورم نمیشه اصلا فکر‌نمیکردم ادمایی بااین افکار وجود داشته باشن

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب برادرم هستبه هر حال خواهر و برادر باید به هم کمک کنندهر چند من هیچ توقعی ازشون ندارم اصلا

عزیزم برادر شما متأهل این کار شمارو بهش میگن دخالت در زندگی دیگران 

لطفاً لنگتون رو از زندگی دیگران بیرون بکشید

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

فقط اینایی که گفتن زن داداشه حق داشته😑واقعا اینجا شهر عجایبه اگه خواهر شوهر خوبی نکنه گله دارید

بکنه هم گله دارید 

چه وضعشه مشکل روانی دارین همتون؟

من وقتی خواهر شوهرام همچین کارایی بکنن با کمال میل احترامشونو می‌پذیرم و کلی تشکر می‌کنم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

چرا ناراحت شدی؟ ، شاید تعارف کرده واقعا، خدا رو شکر از هرچی شانس نیاوردم، زن داداش خوبی دارم 😂

زن داداش اسی الان قاشق سوپ تو دهنشه

شما اینجا هم تیکه پاره میکنید که توهین به زن داداش شده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان‌میگن‌ برا رفتن ب خونه برادر و خواهر باید از قبل زنگ زدما هيچ وقت اینو نداشتیم و هنوزم نداریمکسی ...

هیچ قانونی وجود نداره برا این کار یعنی قانون این نیست که حتما باید زنگ زد اما ما معمولاً هرجا بخوایم بریم قبلش زنگ می‌زنیم من برم خونه خواهر شوهرا زنگ می‌زنم که آماده باشن شاید بخوان خونه رو تمیز کنن یا شاید اصلا خونه نباشن اونام همینطور اما تو نی نی سایت قانون اینه که هرکسی سر زده اومد درو باز نکنید الخصوص اگه از خانواده شوهر باشه 🤣🤣

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

این بی عصابارول کن دمت گرن من باشم خوشحال میشم ‌ میبری بگو زن دادش میدونم خودتم درست کردی بذار برای فرداتون به خودتم برس که خودتم مریض نشی ❤️ والا چه خواهر شوهر خوبی . ادم از مریض داری گاهی خسته میشه خب . ناراحتم نشو لزش حتما تازف کرده