2777
2789
عنوان

آیا کارم درست بوده

141 بازدید | 21 پست

یه سوتفاهمی توی دانشگاه امروز پیش اومد 

یکی از بچه ها راجع به یه نفر دیگه یه چیزی پرونده بود که باعث شد خیلی از بچه ها تحت تاثیر قرار بگیرن و به قولی یک کلاغ چهل کلاغ بشه 

من ازونجایی که این آدم رو میشناسم می‌دونم همچین ذاتی نداره بعد اینکه متوجه شدم رفتم ازش سوال کردم 

گفتم واقعا تو اینکارو کردی یا نه 

برام توضیح داد و اینا مشخص شد بنده خدا هیچ کاره بوده

حالا منم بهش گفتم بدون اینکه حساسیتی پیش بیاد فردا خودت این قضیه رو بگو به بچه ها حل بشه تو ذهنشون 

و ازش اجازه گرفتم ویسی که توضیح داده بود رو برا دوستم فرستادم 

دوستم بود که تعریف کرده بود برام و یه جورایی اون بود که حرف اون آدم رو باور کرده بود و داشت گسترشش میداد

اینم بگم من اصن اسمی از دوستم نبردم فقط ازش پرسیدم اونم جواب داد 

حالا بعد اینکه به دوستم توضیح دادم داری اشتباه می‌کنی قضیه اینه بهم گفت خیلی دورو و خبر چینی نمیشه بهت حرف زد و بلاک کرد 

کارم بد بوده؟

من چون برا خودم سوءتفاهم زیاد پیش اومده و اذیت شدم دلم نمیخاست اون آدم هم اینجوری بی تقصیر اذیت بشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اول به دوستت میگفتی که اسمی ازش نبردی

گفتم بهش 

اون خیلی بی منطقه 

توقع داره هر کاری میکنه هر حرفی میزنه من طرفداری کنم 

دقیقا با منم یه بار همین کارو کرد بدون اینکه از خودم بپرسه سریع تحت تاثیر حرف دو نفر زیر و رو شد با من 

چرا؟ یه چیز همگانی بود آخه مربوط به کلاسمون بود خیلی داشتن راجع بهش بد میگفتن بیخودی گناه داشت🤦🏽‍ ...

من اصلا نمیگم کارت بد بود اتفاقا خیلی کار خوبی کردی آبروی اون بنده خدا رو حفظ کردی 

من صرفا بخاطر اینکه کاسه کوزه ها سر شما نشکنه گفتم دخالت نمیکردین بهتر بود ولی در کل کارتون خوب بود 

دخالت نکردن بهترین راه بود دنبال حاشیه ای

موضوعش مربوط به کلاس بود 

شخصی نبود که بگم به من چه 

بیچاره داشتن تهمت میزدن بهش 

من فقط میخاستم ببینم راست میگن یا نه 

خودش توضیح داد اینجوری نیست منم گفتم فردا سر کلاس برا همه با مدرک توضیح بده دروغ اون آدم رو بشه 

حالا نمی‌دونم این وسط دوستم چرا اینجوری کرد 

من اصلا نمیگم کارت بد بود اتفاقا خیلی کار خوبی کردی آبروی اون بنده خدا رو حفظ کردی من صرفا بخاطر این ...

آره خب💔

من نمی‌دونم چرا اینجوری کرد 

وقتی اسمی ازش نبردم 

گفتم بهش اون خیلی بی منطقه توقع داره هر کاری میکنه هر حرفی میزنه من طرفداری کنم دقیقا با منم یه بار ...

همون اول گفتی قبل ویس؟ خب اگه اینطوره که ایشون اخلاق بچه گونه ای داره تقصیر تو نیست

همون اول گفتی قبل ویس؟ خب اگه اینطوره که ایشون اخلاق بچه گونه ای داره تقصیر تو نیست

آره بابا 

ویس رو براش فرستادم گفتم من باهاش حرف زدم هیچ حرفی هم از تو نزدم فقط کلی ازش پرسیدم 

حتی اسکرین شات پیاممم فرستادم براش 

اصن نه خوند و نه دید فحش داد و بلاک کرد 

می‌دونی داشت به بقیه کلاس می‌گفت بچه ها هم همه تحت تأثیرند 

اصلا بلد نیستن باهم یه کلام حرف بزنن مشکلاتشونو رو در رو کن 

اخلاق دوستت متاسفانه خیلی بچگونه س بهترین کار اینه اصلا بهش محل ندی و خودتو بزنی ب بیخیالی خودش کم ک ...

من انقد این دوستمو دوسش دارم حد ندارع 

از خواهر خودم بیشتر 

ولی انقد ازین رفتارهای بچه گونه داره و بی منطقه خسته شدم 

اولین باره میخام بی محلی کنم ببینم چی میشه 

آره بابا ویس رو براش فرستادم گفتم من باهاش حرف زدم هیچ حرفی هم از تو نزدم فقط کلی ازش پرسیدم حتی اسک ...

چه مسخره بهرحال تو کار خودتو انجام دادی دیگه بقیش به شخصیت خودشون ربط داره و بچه بازیاشون😒