2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

10813 بازدید | 360 پست

ماجرا از این قراره که برادرم یکی دو روز هست که سرمایه سخت خورده.من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده و خوب چون کارمندان تا ۴ اداره بودم.بلافاصله که از سرکار اومدم واسش سوپ درست کردم و زنگ زدم چند دقیقه پیش که شامل نخوره تا براش ببرم.انگار خواب بوده و جواب نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مجردی هم از اینا کارا میکردی

یا الان برای سوز عروس اینکارا میکنی؟

کدون سرماخوردگی ب ۲روز رفع میشه ک شما انتظارشو داشتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه براشون با آب سیب هم گرفتم و میبرم خونشون.زن داداشم گفت نمی‌خواد و برنج از ظهر دارن.منم چند بار گفتم که به نیا اونا درست کردم .شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

وا 

خوبی بهش نبومده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

خب میبردی عزیزم شاید تعارف کرده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....