2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10104 بازدید | 359 پست
عزیزم من همیشه بهشون محبت کردمحتی زن داداشم که حامله بود براش بارها غذا درست کردم و فرستادمواقعا چقد ...

عزیزم ناراحت نشو شاید نمیخواست زحمتت بده منم چند بار یه نفر وقتی تو یه موقعیت بد بودم بهم گفت براتون غذا میارم اما چون روم‌نمیشد میگفتم نمیخواد ولی اون آورد دستشم درد نکنه

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

فقط اینایی که گفتن زن داداشه حق داشته😑واقعا اینجا شهر عجایبه اگه خواهر شوهر خوبی نکنه گله داریدبکنه ...

اسی خونه ی طرف که نبوده بدونه چه خبریه برادرش وقتی گوشی جواب نداده حتما شرایطش نبوده باز برداشته زنگ زده زن داداش 

دیگه چه شهر عجایبی بانو؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شمشیرو از رو بستیدزشته بخداهمین رفتارا رو دارید که یکسره از خانواده شوهر گله مندید

ایناهمونا هستند که گله می کنند مریض شدم مادرشوهرم یه لیوان آب دستم نداد و ....

حالا که خواهرشوهر به فکر داداشش بوده میگندخودشیرین و به تو مربوط نیست و اینا 

معلوم نیست فازشون چیه 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

من بار ها شده همسرم مریض شده مادر و خواهرش براش چیزی اوردن یا خودم نتونستم غذا درست کنم مامانم اورده 

با یکی دوبار که اشکالی نداره ... ولی خدایی اگر قصد و غرض داری اون داستانش فرق داره ما که نمیدونیم میونه شما چحوریه

😑😑😑ماجرا فقط سوپ نیست مثلا خواهر شوهر ای من هرروز زنگ شوهر من میزنم حتی وقتی من کنار شوهرم هستم غ ...

هرکس یه جایگاهی داره خواهر هرچقدرم محبت کنه برادرش یه حور دیگه دوسش داره و همسرشو جوری دیگه 

یعنی از وقتی داداش زن گرفت هیچ محبتی نباید کرد که زنش از چشمش نیفته 😐

یا خواهر شوهرکرد داداشش دیگه هیچ محبتی نکنه که شوهرش از چشمش نیفته چه حرفا می زنید 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

اسی خونه ی طرف که نبوده بدونه چه خبریه برادرش وقتی گوشی جواب نداده حتما شرایطش نبوده باز برداشته زنگ ...

تحت هر شرایطی بوده باشه ایشون محبت کرده باید می‌گفت سوپو بیار

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چقد ترسناکن یکسری خانوماچه اشکالی داره کسی مریضه براش‌چیزی ببریم؟از‌کی‌تا حالا‌خوبی و‌مهربونی شده شی ...

نه اینا چیزی که برا خودشون میپسندن برا بقیه حروم میدونن.

ینی اگه خودشون مریض باشن خواهرشون براشون سوپ بپزه شوهرشون حق داره بگه برا چی پخته؟؟ یا من دوس ندارم نمیخوام برات سوپ بپزه😐

همینقدر احمقانه س حرفشون‌.

کلی هم سر شوهرشون منت میزارن که خواهرم دستش درد نکنه چقدر زحمت افتاده چقدر دوسم داره وظیفه توئه برام سوپ بپزی خواهر عزیزم لطف کرده برام سوپ آورده😐

دستت درد نکنه، کار خوبی کردیایشااله زودتر خوب بشه ناراحت نشو، دیگه برا داداشت زحمت کشیدی ببر بده اگه ...

ناراحت شده که شده باشه

یه لیوان آب خنک بخوره

خواهر و برادر برا محبت به هم قراره منتظر تایید همسراشون باشن؟

عزیزدلم‌ماشالله هزار ماشالله خیلی خوشحال شدم‌، خداروشکر انشالله هزار برابر چیزی که از خدا میخوای به ...

فدات بشم،انشالله دلشادوخوشبخت باشین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
دقیقا این کارا باعث میشه همسر اون خانوم به این فکر بره که خانومم بهم توجه نمیکنه فلان و فلان

خدا شفا بده 

وقتی شوهرتون نتونه تفکیک کنه محبت زنش با خواهرش مقصر خواهر هست یا شوهر بیشخصیت که نمیفهمه هر چی جای خودش 

خدا مغزاتون شفا بده خیلی نابود هستین

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.