2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11368 بازدید | 362 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا من با برادرم همکار هستمالبته دوتا مرکز متفاوتیعنی وقتی نره سر کار متوجه میشمدوماا مادرم بهم گفت ...

بابا بعضیا از خانواده شوهر زخم خوردن . دلشون پره این طبیعیه ک گارد بگیرن . اما کار شما هم بد نیست زنداداشت هم حتما تعارف کرده

بخدا حالا کار تو خوبه من فقط یه شب مریض بودم شام درست نکرده بودم یهو دیدم شوهرم از تو کوچه با یه بشقاب پر غذا اومد گفتم از کجا اوردی گفت رفتم خونه خواهرم غذا پخته بود گفت بخور گفتم بده ببرم با زنم بخورم حالش خوب نیس😂 ینی شرفم رفت . ولی خوردم🥴

دقیقا یکی از دلایلی که با خواهر شوهرام رابطه ام خوبه دعوت میکنن به خودم زنگ میزنن کلا چیزی که به ما ...

کلا بحث احترام گذاشتنه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من تا ۴ سر کار بودم رسیدم خونه بلافاصله شروع کردم براشون درست کردمدلم شکست واقعا

اسی از ته دلم میگم کاش یه خواهر شوهر مثل تو نصیبم بشه

من اگ جا عروستون بودم دورت میگشتم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

من خودم آدمی بودم که اوایل واقعا محبت های خانواده همسرم قبول میکروم و میگفتم وای چقدر خوبن چقدر مهرب ...

بستگی داره به ادما

همین کاربرایی که به اسی میگن خودشیرین خب قطعا مشخصه یکین مثل مادرشوهر شما خودشون همه کاراشون از روی ظاهرسازی و‌خودشیرینیه پس اینجورم برداشت میکنن

کسی که چندساله توی یه خانواده هستن مپل عروس و‌خواهرشوهر دیگه میدونن شخصیت ها چجوریه الان شما بعد ۵سال فهمیدی مادرشوهرت چه شخصیتی داره

اسی هم حتما میدونه داداشش چجوریه

اینکه ما بیایم‌تجربه شخصی خودمون رو بدون هیچچچ شناختی از استارتر و‌خانوادش نسبت بدیم بهش اوج بی انصافیه

همونطور که ادمای خودشیرین و دورو هست همونجورم ادمای دلسوز و‌مهربون هم هستن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو میدونی مدیریت اون خونه با خانم خونه است خودت زن هستی اجازه گرفتن نیست، باید بهش بگی اطلاع دادن هس ...

فعلا ک داداشم خیال نداره بگیره 

ولی من نمیرم خونه داداشم میرم خونه مامانم و این خود داداشمه ک باید دعوتم بکنه

هیچوقت سر زده جایی نمیرم

یا خونه عموم بخوام برم خب زنگ میزنم میگم کجایین اگ خونه این ی ساعت سر میزنم میرم... اونام جوری ان من اینو بگم هر جایی باشن میرن خونه زنگ میزنن پاشو بیا

ولی خواهری بره خونه داداشش حتی سر زده رو نمیدونم چرا ایراد میدونین 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

دقیقا یکی از دلایلی که با خواهر شوهرام رابطه ام خوبه دعوت میکنن به خودم زنگ میزنن کلا چیزی که به ما ...

دقیقا گل گفتی بخدا . این شوهره که احتراما و حد و مرزا رو مشخص میکنه نه عروس و خواهرشوهر و مادرشوهر

بستگی داره به ادماهمین کاربرایی که به اسی میگن خودشیرین خب قطعا مشخصه یکین مثل مادرشوهر شما خودشون ه ...

خب زن داداش ایشون گفته نمیخوام عدا دارم ایشون اصرار داره ک نه من میخوام سوپ ببرم

وقتی خانم خونه راصی نیست این اصرار کردن مثل کار خانواده شوهر منه

محبت وقتی هست ک طرف خودش میخواد 

محبت ک زوری نمیشه محبت روزی از اجباری.

فعلا ک داداشم خیال نداره بگیره ولی من نمیرم خونه داداشم میرم خونه مامانم و این خود داداشمه ک باید دع ...

چون وقتی برادر ازدواج میکنه یعنی یه زندگی جدا تشکیل داده 

شما هم وقتی ازدواج میکنی یعنی یه زندگی جدا تشکیل دادی 

وقتی میرید خونه هم دیگه، میشید مهمون درجه 1 هم ولی بازم مهمون، نه صاحب خونه 

فقط صاحب خونه است که بی اجازه میتونه بیاد تو خونه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اب سیب کرفتن برای سرماخوردگی ۲روزه از اون اداها بودی گوشش بازه

خدا انسان قدر نشناسی مثل تورو نصیب هیچ خانواده نکنه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

خب زن داداش ایشون گفته نمیخوام عدا دارم ایشون اصرار داره ک نه من میخوام سوپ ببرموقتی خانم خونه راصی ...

بازم‌میگم استارتر بهتر میدونه شاید طرف تعارفیه

من هرکی حتی مامانم بهم زنگ بزنه بگه برات غذا بیارم توی بدترین حالت ممکنم باشم چون خیلییی تعارفیم میگم نه

بازم ایشون باید ببینه زن داداشش چرا گفته نه!

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من همیشه بهشون محبت کردمحتی زن داداشم که حامله بود براش بارها غذا درست کردم و فرستادمواقعا چقد ...

بخدا کامنتارو میخونم شاخ در میارم 

داداشامون زن گرفتن که گرفتن

یعنی با زن گرفتنشون خواهربرادری مهر ومحبت هم باهاشون میره دگه حسادت وعقده هم حدی داره😐

حالا همینا حامله بشن یا زایمان کنن یه دور دعوا سر اینکه خانواده شوهر یه لیوان اب دستم نداد دارن

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍