پسرمو بنا ب دلایلی اول مهر نبردم پیش بعد فردا برای ثبت نام میرم انشاالله جا داره هنوز بعد ۲۵ شهریه ۷۰۰ کتاب یکو خورده ای لباس فرم گفت دوتاهم جشن یلدا و نوروز هم ازتون پول مبگیریم
مدرسه هم گفت ۱۵ تمن دولتی ب علاوه ی کتاب و لباس و اینا
من مرکز خصوصی میبرم ۲۵ شهریه هر مراسم و عکاسی هزینه جدا لوازم تحریر لیست دادن ۳ تومن شد لباس یک کیف ۵۰۰ کتاب هم ۸۰۰
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
پارسال یه جا بود که تا ۳ نگه میداشت نهارم میداد ۳۵ بود
البته شهر با شهر منطقه با منطقه فرق میکنه
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
این رنج خیلی نرماله من هرجا یذره منطقه بالا شهر رفتم همه بالای ۴۰ ۵۰ اینی که میبرم یه منطقه متوسط
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم