2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11368 بازدید | 362 پست
اولا اونی ک بخواد زن داداش من باشه باید روزی هزاربار بخاطر داشتن خواهرشوهری مث من باید خدا رو شکر کن ...

عزیزم شما مدعی هستی باید زن داداشت هم سجده ی شکر بجا بیاره که شما خواهرشوهرش هستی

و میگی هیچ اذیتیش نمیکنم

ولی میدونی احترام هم مهمه؟ طرز فکرت که زن داداشت و ی چیز جدا از زندگی داداشت میبینی خودش باعث کلی دلخوری و بی احترامی میشه تو طول زمان

بهتره رفیق باشی و تعادل و رعایت کنی

نه به اون شوری شور نه به اون بی نمکی

الان جبهه گرفتی دربرابر حرفام 

ولی لطفا بهشون فکر کن 

الان نسل های جدید با زن داداشون صمیمی میشن ،نه دشمن و غریبه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسی از ایشون کمکی نخواسته سوپ پختن محبت اصافیهداداشش زن داره خودش عدا درست کردهمگه روزای دیگه ا ...

خدا الهی بهت ارامش بده قضاوتت نمیکنم ولی انگار با دید منفی و رفتاری ک با خودتون شده نظر‌میدید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدارو شکر به اندازه خودم دارمواصلا نیازی به اموال اونا ندارم

همینو بگو بخدا

من بچم مریض بود  مادرشوهرم براش اب سیب فرستاد دو سه روز بعد موز فرستاد

باید میرفتم دعوا میکردم میگفتم برا مال و اموال ما نقشه کشیدین یا فکر کردین من بفکر بچم نیستم یا اینکه شایدم  مادر شوهرم قصد داشته زندگی ما رو‌خراب کنه

نه نه بنظرم فکر کرده ما گداییم نمیتونیم بخریم 

خخخخ دقیقا دیدگاه بعضی کاربرا اینجوریه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا اگه خواهرزن سوپ می‌پخت و میاورد، چه تعریفایی که نمیکردن....😏😏

عروس ما هم به همه چی بدبینه حتی به فامیل شووهر 

فقط‌موقع مشکلات خانواده شوهر خوبن😏😒

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ی سوپ بردن برا برادر میشه خود شیرینی

بازم خداروشکر 

من خواهرشوهرم پزشکه همسرم یا پسرام ی اخ بگن فوری میاد سرم میزنه تقویتی و دارویی با هزینه خودش  حتی خداشاهده چهار پنج صبح حتی از سرکارش میزنه میاد

یعنی این لطفش یجوری که ن تنها من بابا مامانمم هی ازش تشکر میکنن چون باعث اسایش من که دخترشون شده این کارش 

منم تنها کاری که میتونم بکنم تولدش هرسال طلا میخرم حداقل جبران هزینه ای که میکنه بشه

چی میشه مگ

مامان دوتا گل پسر

وقتی پشت در موندی میفهمی خونه کیه گلم من بخاطر خودت میگم من هم خواهر شوهرم هم زنداداش احترام بزاری ب ...

من هیچوقت پشت‌ در خونه داداشم نمیمونم و اگ روزی بمونم جای اون زن رو توو خونه داداشم پر میکنم

من خوبیم خوبه بدیم خانمان سوز

بعدشم رفتارم جوریه ک ن ب کسی بی احترامی میکنم ن با کسی خیلی راحتم ک پررو باشم تا باهام راحت باشه بخواد حرکتی بزنه

جوری رفتار میکنم ک همه بهم احترام میذارن 

شما مواظب زندگی و رفتار و افکار خودت باش

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اب سیب رو بگو اب سیب گرفته میخاد بیره

بنظرت ایرادی داره؟

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یکیشونم گیر داده به اب سیب!شاید اب سیب را کسی چیز گرونی باشه برا خیلیا عادیه اب سیب گرفتن! فک میکنه ...

من خودم آدمی بودم که اوایل واقعا محبت های خانواده همسرم قبول میکروم و میگفتم وای چقدر خوبن چقدر مهربونن ولی الان بعد ۵سال واقعا میگم حماقت کردم

فهمیدم هیچکدوم خوبی و محبت برای خودمون نبود برای نمایش جلو مردم بود جلو فامیل ک وای دیدی ما چقدر خوبیم داداشمون دیدی ما خوبیما همه شد منت 

الان ی لیوان آب هم ازشون قبول نمیکنم چون میدونم قبول کنم همون تو کل فامیل و هم محلی ها پخش میشه 

مثلا مادرشوهرم هیچوقت هیییچوقت از خونش میای هیچی بهت نمی‌داد میزاشت مثلا دایی شوهرم داشت میومد سمت ما دوکیلو پر تقال میداد میگفت ببر برای فلانی

خب اینو برای ما نمی‌داد ک برای خودشیرینی جلو فامیل میداد.

ازین نمونه ها بسیاره .

دیدی خواهرم چقدر بفکرمه برام سوپ درست کرد آورد تو چیکار کردی 

خودم الان زن داداش ی دختر خوشگلم ک نمیگه زن داداش میگه آجی و لزومی نداره هر وقت هوس کرد بیاد خونه دا ...

تو میدونی مدیریت اون خونه با خانم خونه است 

خودت زن هستی 

اجازه گرفتن نیست، باید بهش بگی اطلاع دادن هست

زنگ میزنی میگی داداش، یا زنداداش،هستین بیام خونه تون؟ اگر گفتن اره، می فرمایی خونه شون

تموم شد و رفت 

نه اینکه بی خبر بری خونه کسی 

شاید زن داداشت خونه و تمیز نکرده باشه یا آماده مهمون داشتن نداشته باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حالا اگه خواهرزن سوپ می‌پخت و میاورد، چه تعریفایی که نمیکردن....😏😏عروس ما هم به همه چی بدبینه حتی ...

میگفتن‌ درد خواهر زنه بخوره توو سر خواهر شوهره ب فکر داداشش نبود ولی وقتی خودشون گیر باشن یاد داداشش میوفتن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸