2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11040 بازدید | 360 پست

از دوستانی که به این خانم توهین کردن واقعا سریعتر برای درمان روانتون اقدام کنید

جدا دیوانه اید و برای جامعه خطرناک

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

اب سیب کفایت میکرد سوپ اضافه بود چون خودش زن داره میتونه درست کنه

من داداشم سرمابخوره دیگه عیادت نمیرم زنگ میزنم حالشو میپرسم یا اگه دیگه حیلی شدید باشه چون بچه کوچیک دارن به زنداداشم میگم دکتر خواستی ببری زنگ بزن بیایم همین

تیر نخوره که سرماخورده بعدشم کلا اینکار خیر خواهی نیست‌حس بدی به زنش‌میده 

لایک نکن خواهر منننن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ قانونی وجود نداره برا این کار یعنی قانون این نیست که حتما باید زنگ زد اما ما معمولاً هرجا بخوایم ...

البته( علی الخصوص خانواده شوهر) نه

اینا فقط با خانواده شوهر‌مشکل دارن

خانواده خودشون هرجور بیان و باشن مشکلی ندارن باهاش عزیزم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از دوستانی که به این خانم توهین کردن واقعا سریعتر برای درمان روانتون اقدام کنیدجدا دیوانه اید و برای ...

دقیقا یه سری پر از عقده و انرژی منفی هستن مو رو از ماست می‌کشن بیرون سلطه جو و جنگ طلبن انگار

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
دقیقا یه سری پر از عقده و انرژی منفی هستن مو رو از ماست می‌کشن بیرون سلطه جو و جنگ طلبن انگار

واقعا خیلی باید دُز روانی بودن و اختلال داشتن بالا باشه که از همچین چیزی هم عیب وایراد در بیاری

اینا دیگه کیه ان

خدا واقعا شفاشون بده

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

از دوستانی که به این خانم توهین کردن واقعا سریعتر برای درمان روانتون اقدام کنیدجدا دیوانه اید و برای ...

اگه به این راحتی قبول کنن مشکل اعصاب و‌روان دارن و توهم‌ توطئه که دیگه بهشون نمیگن مریض

اینا قبول‌نمیکنن و فکر میکنن خیلی منطقین و حق باهاشونه و‌ همینه نون قلبشون رو هم میخورن توی زندگی هاشون!

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلا نمی‌خوام عیادت برممیدم همسرم براشون می‌بره

خب بازم اضافیه

واقعا داداشتم باشه یسری کارارو شاید تو از روی محبت انجام بدی ولی خانومش وایب خوبی نمیگیره

به زور سوپ رو نفرست لطفا

لایک نکن خواهر منننن  
حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خبولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاه ...

?چقد افکار مسموم بخدا ماهم ازین کارا میکنیم جزمحبت هدف دیگه ای نداریم 

من اصلا نمی‌خوام عیادت برممیدم همسرم براشون می‌بره

هم زنشو ناراحت میکنی

هم شوهرت ب زحمت میندازی

توقع کاپ مخربانی هم داری بگن چ خاهر خوبی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.