2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78926 بازدید | 388 پست
نفقه عمه رو !؟؟!😆😆والا تا حالا هی میگفتن تو دینمون زن خیلی اجر و قرب داره مرد وظیفشه نفقه و فلان ...

آره 

ولى خب اگه داشته باشه بعد از اينكه خانواده شو سير كرد اونام اولويت بعدى هستن به ترتيب

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه میگن هر نخوری یه بخور پاشه .تو دلت بسوزه و خرج نکنی اون فکر می‌کنه چقدر دست و بالش بازه می‌ره برا یکی دیگه خرج میکنه

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بخيل نباش

خودت رو بذار جاي مادرش، تنهاست  پول از كجا بياره

خدا رو شكر كه مادر همسرتون بچه هاي خوبي دارن كه كمكش ميكنن

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
کاش نی نی سایت بتونه وویس رو به کامنت ها اضافه کنه ، چون قشنگ حس میکنم سر صبحی حرص کل وجودت و گرفته ...

من کاری ندارم بحثتون چیه .ولی برای یه مرد اونم ۳۵ساله واقعا زشته تا این حد تو باتلاق خاله زنک بازی فرو بره. جدی به خاطر خودت میگم خودتو تا این حد چیپ نکن !!!!

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
یک کلمه میگه به تو مربوط نیست و تمام و بازم میره پول میده اصلا نمیفهمه مامانش با زبون بازی و سیاست ج ...

بهش بگو کاملا به من ربط داره چراغی که به خونه روتست به مسجد حرومه

بگو اولویت تو زن و بچه تن

مامانتم سر چسم

برا خوراک پوشاک مسکن چاکرشم هستیم همگی

ولی خرج اضافه من راضی نیستم کربلا و ام دی اف 

دیگه اسرافه 

بگو اون دنیا باید جوابکوی زن و بچه ت باشیا

خواسته های معقول مادرت روی چشممون

ولی دیگخ دکوراسیون و اینا مال پولداراست

باید بدونه بچه هاش در توانشون نیست

مادرشوهر منم اینجوری بود ک جاریم جلوشو گرفت سالی بیس بار میرفت مسافرت این در حالی بود ک منو جاریم ه ...

با پول شما؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

با اجازه ی شما استارتر جان 🤚🏻🤚🏻

سلام دوستان عزیز .

من با سرمایه ی کمی که داشتم یه پیج آنلاین شاپ باز کردم توی اینستاگرام . تیشرت و کراپ و لباس های خونگی میارم با جنس های خوب و قیمتهای مناسب. چون حاشیه سود کمی گذاشتم .

از طرفی هزینه های تبلیغات بلاگرها واقعاً بالاست و در حال حاضر برام مقدور نیست.

ممنون میشم اگه کسب و کار نوپا و کوچک من حمایت و دنبال کنید 🙏🏻🌹

این اسم پیجم هست :

alinmezon

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️
من کاری ندارم بحثتون چیه .ولی برای یه مرد اونم ۳۵ساله واقعا زشته تا این حد تو باتلاق خاله زنک بازی ف ...

تا وقتی که جنسیت و مد نظر قرار میدید برای درست و غلط همینه، که ایران زیاد با این مشکل دست و پنجه نرم میکنه، مهم نیست گوینده زن باشه یا مرد . اگه حرف درست و منطقی باشه دلیلی نداره با جنسیت بخوایم و حق و ناحق کنیم . 

وقتی به نفع خودتون باشه زن و مرد برابره . وقتی به نفع خودتون باشه تو کارای مردونه ورود میکنید ، اما اگه به ضررتون باشه میشه خاله زنک بازی ؟؟؟ خیالم راحته اگه تو این سایت هستم دلیلش ضعف جنسی و ... نیست

عکس هم نشون میده چه تاپیک هایی رفتم ، اگه سر بزنی میبینی نیتم راهنمایی بوده یا سواستفاده 

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی