2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78927 بازدید | 388 پست

خیلی بد پدر مادر محتاج بچه باشه ولی نمیدونم چجوری مادرا ب خودشون اجازه میدن واسه پول بچشون تعیین تکلیف کنن مادر شوهر منم بااینکه پدر شوهرم زندس همه جوره آویزون بچهاشه و من شب و روز دعا میکنم پدرشوهرم زودتر از زنش نمیره ک دیگه شوهرم حتی پیشمم نمیخابه دیگه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا دقیقا همونایین که اگه یکی با دخترشون این کارو بکنه طایفه ای طوفان بپا میکنن ولی عروس حق نداره ا ...

نه تو فامیلای ما پسرو عروسو رو سرشون میزارن طلاهای دخترو میگیرن چون معتقدن دختر ماله غریبست و اینا و هیچ سودی براشون نداره.. 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

شما چرا داری مراعات جیب شوهرتو میکنی و از خرج خودت میزنی؟اگه زن خونه خرج کنه مرد اصلا دیگه نمیرسه که ...

بحث مراعات نیس، وقتی میگه ندارم چیکار کنه

اسی هم مثل منه، نمیتونه از شوهرس پول بگیره، اونم میبره به این و اون خرج میکنه🥺🥺

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
پسری که ارث دوبل می‌بره واجب النفقه هم هست یعنی اگه مادر نداشته باشه پرداخت هزینه هاش به پسر واجب حل ...

والا من نگران حروم حلالی اونا نیستم نگران خودم و بچه هامم که از گلومون میزنه میده به اون

من راضی نیستم چه درست باشه چه نباشه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
به نکته جالب و دقیقی که هیچکس نگفت اشاره کردی عزیزم 👌

گلم نفقه یعنی خوراک و پوشاک و مسکن نه کابینت و کربلا و وسیله خونه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
خب راضی نبودی دیگه اگر هدیه داده بهت حق داری ولی اگه خریده النگو بزنید به زخمیخب نه حلالهخب اگر مادر ...

یک کلمه میگه به تو مربوط نیست و تمام و بازم میره پول میده اصلا نمیفهمه مامانش با زبون بازی و سیاست جیبشو خالی میکنه

ازکجافهمیدی که به مادرش کمک می کنه؟

کمکشو که از قبل مسدونستم خودش گفته ماهی یک تومن به مامانم میدم ولی این پولایی که واسه خوش گذرونیای مامانش جدا از اون یک تومنا میده من رسیدهای واریزی شو نگاه می کنم تو گوشیش و چتاشو با خواهر برادراش میخونم 

خانمایی که خرج نمیکنن و مثلا فکر میکنن دارن مراعات میکنن. 

شما خرج نکنی خرج یکی دیگه میشه. مادرش مراعات نمیکنه از زیر سنگم شده پول واسش جور میشه ولی شما مراعات کنین هیچ توجهی به نیازهاتون نمیشه و همیشه هم انتظار مراعات خواهند داشت. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
مادربزرگ منم اینجوری بودکربلا نرفته بود،هر وقت هواپیما میدید پیش ما داد میزد هواپیما بیا منو ببر کرب ...

واقعا زن گنده هواپیما میدید داد میزد؟! 

بعد پدر مادر شما فکرشون نمیرسید اینا فیلمشه؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

عزیزم خیلی سخته می‌دونم در کت میکنم ولی شوهرت این کارو کرده طلا هم که فروخته پس کاری نمیتونی بکنی حداقل برای رضای خدا راضی باش برکت بیوفته توزندگیت راستی اگه باپول شوهرت طلا خریدی شوهرت بدون اجازه فروخته حلال خواهر پولشم به مادرش میده بدون اجازه ی شما اونم متاسفانه حلال مگه عمت نیست خب برومحترمانه غیرمستقیم بگو قسط زیاد می‌دیم تا آخر ماه کم میاریم شوهرم طلا فروخته داده قسط انقدر که گرونیه

استارتر خرید خونتون چطوریه؟میتونی ماهانه مبلغی ازش برداری بزنی به یه کارت مخفی خودت! چیزایی که می‌خری (لباس،مخارج بچها،خورد خوراک و...)مبلغش رو بیشتر بگو بقیش رو بزن به اون کارت مخفیت،یا وام خانگی با مبلغ کم بردار (مثلاً ماهی دوتومن پنج تومن) تا شوهرت قسطش رو بده.وقبر پولش رو جلو جلو بکَن.بگو میخام خرج دندون کنم یا دکتر یا... بچهاتون کلاس چندم؟ بابت شهریه مثلاً مبلغ بالاتری بگو به شوهرت.یا لباس فرماشون

منم زندگیم مشابه شماست 

شده همسرم از لباس خریدن و هزینه های خودش گذشته و خرج مادرش کرده. مادرش سالی یه بار به زور ما رو دعوت میکنه 

فقط ازمون میکنه. هر وقت هم کاری پیش بیاد فقط به همسر من زنگ میزنه