2777
2789

دوستم بعد شش ماه رفته سنو ،از اونا که به طب اسلامی سرخت اعتقاد. دارن ،این بعد شش ماه هم چون جنین حرکت نداشته و صدای قلبی هم نبوده رفته .بعد معلوم شده تموم این شش ماه مول بوده ،یعنی جفت رشد می کرده بچه نبوده ،حالش از حاملگی هم بدتر بود حالت تهوع شدید تا شش ماه درد های زیاد و.....

خواستم بگم اگه باردار شدید از همون اول سنو رو برید 

الان هم رفته واسه کورتاژ اندازه زایمان یه بچه زجر کشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرن بوقه که هیقد بی احتیاطی رفته جلو

خیلی ها همین روش رفتن جلو تجربه نوشتن که بچه مون باهوش شده فلان شده و بهتر از بچه دیگمونه ،اینم رو حساب تجربه اونا پیش خودش گفته این جوری بهتره 

والا من چندنفر میشناسم ک طب اسلامی قبول دارن اما واسه بارداریشون سونوگرافی و ازمایشات مرتب انجام داد ...

اون طب سنتی ایرانی هست ،طب به اصطلاح اسلامی کلا با سنو و واکسن مخالفه،میگه بچه بیش فعال مشکل دار میشه ،منم کانالش عضوم داخل ایتا 

خیلی ها همین روش رفتن جلو تجربه نوشتن که بچه مون باهوش شده فلان شده و بهتر از بچه دیگمونه ،اینم رو ح ...

این چه حرفیه 

همه چیزا شیمیایی شده  دختر عمو شوهرم ناخواسته باردارشدن نمی‌دونست تو ی سه ماه حونوریزی ازبین بردش 

کیست داشته خودشو چک نکرد 

خوب اینم فکر نمی‌کرد اصلان شاید بچه خارج رحم بوده یه مشکلی برا خودش درست میکرده 

اصلان به حرفا اعتقاد ندارم 

علم پیشرفت کرده 

مادر هیچوقت نباید شرایط خودشو با شرایط یکی دیگه نگاه کنه 

اون طب سنتی ایرانی هست ،طب به اصطلاح اسلامی کلا با سنو و واکسن مخالفه،میگه بچه بیش فعال مشکل دار میش ...

اخه حتی طب اسلامی هم تا ازمایش و سونو ندی ک مشخص نمیشه تو چه شرایطی هستی

طب اسلامی میگه سونو و ازمایش انجام بده اما جای اینکه از داروهای شیمیایی استفاده کنی از داروهای گیاهی استفاده کنید

به طور مثال اگه تو ازمایشت اومده غلظت خون داری جای اینکه اسپرین بخوری قرص صاف کننده خون ک مخصوص طب اسلامی استفاده کنید...

اخه حتی طب اسلامی هم تا ازمایش و سونو ندی ک مشخص نمیشه تو چه شرایطی هستیطب اسلامی میگه سونو و ازمایش ...

اون طب سنتی ایرانیه عزیزم .اینا فرق می کنن .طب سنتی بعضی جاها حتی می گه عمل و مخالفت صریحی با واکسن نداره

اون طب سنتی ایرانیه عزیزم .اینا فرق می کنن .طب سنتی بعضی جاها حتی می گه عمل و مخالفت صریحی با واکسن ...

مگه دکتر تبریزیان دکتر طب اسلامی نیست؟؟

من کسایی میشناسم ک پیش شاگردای دکتر تبریزیان میرن اما مثل دوست شما نبودن و نیستن ک ۶ماه اصلا هیچ سونو و ازمایشی نرن..