2777
2789

۱۸ سالمه ۹ ماهه زخم و رفلاکس معده دارم

بعد غذا قفسه سینم میسوزه خیلی زود سیر میشم بعد غذا نفس تنگی میگیرم همش هم میاد راه گلوم دو لقمه غذا میخورم بالای معدم سنگین میشه

۲۵ کیلو هم وزنم کم شده ۷۹ کیلو بودم شدم ۵۴ کیلو

تا الان قرص های پنتوپرازول فاموتیدین لانزوپرازول امپرازول دومپریدون کلیدینیوم سی خوردم ولی خوب نشدم

ممکنه دکتر سرطان رو اشتباهی زخم معده تشخیص داده باشه؟

کسی اطرافتون سرطان معده داشته علائمش چی بوده؟

چون اگه زخم بود باید با دارو خوب میشدم

عمه شوهرم 

دکتر بار اول تشخیص سرطان داد.

بیچاره معده ش کامل درآوردن  و الان معده نداره هرچی میخوره مستقیم ب روده میره.

خیلی لاغر شده

ولی شما مشکل معده ت  برا زخم یا میکروب معده س

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی لاغر شدم

عزیزم مادر منم مشکل زخم معده و میکروب معده داشتن و خیلی وزن کم کردن و خیلی بستری میشد و تقریبا چیزی هم نمیخورد ،ولی اینقدر دکترا دارو عوض کردن تا خوب شد ،الان هر دو ماه مرتب میره دکتر و دارو میگیره ولی مثل قبل نیست 

میشه یه صلوات پدرم را مهمان کنید🙏

یه مدت صبح ناشتا  یه قاشق غذاخوری عسل طبیعی بخور واس زخم عالیه. من ورم معده شدید دارم طوری بود اب هم میخوردم بالا میاوردم وزنمم خیلی اومد پایین چیزی تو معدم نمیموند انقد تهوع داشتم با قرصی ک دکتر داد خیلی بهتر شدم

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

منم رفلاکس دارم یکسال دوران سختی گذروندم کرونا گوارشی گرفتم پدر معدمو در اورد الانم با دارو کنترل میکنم یه وقتهایی زیاده روی کنم اذیتم میکنه 

استرس برات سمه هرچی بهش فکر کنی بدتر میشی اینو کسی بهت میگه خودش این مشکلو داره از فکرهای منفی بیا بیرون 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱