2777
2789
عنوان

دخترایی که با یه پسر خیلی خیلی خوشگل رفتین تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26739 بازدید | 793 پست
جوجمو میخوام😭

بزار گوشیم داره خاموش میشع

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
اون چجور ادمی بود ؟ اخه اینی ام که من میگم دقیقا سمت یه دختری رفته بود و ریجکت شده بود

الان رفیقمه🤣

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای یه مرد زیاد نیست 😑

نه بابا

واسه یه زن عالیه

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

بیگ بوی بوده

بیگ بوی منو بدید😭

نامزد سابقم( خاستگار در واقع)‌  بینهایت زیبا بود 

یعنی فکر نمیکنم مثل این جایی دیده باشم 

قد بلند هیکل خوشچهره و فول آپشن 

هر بار بیرون میرفتیم همه تو کفش بودن منه عین اسکولا ذوق میکردم که چی تور کردم

تا اینکه کم‌‌ کم فهمیدم شخصیت سادیستیک داره 

خشنه و مدام سر حجاب که نداشتم بهم گیر میداد

یه بارم بهم سیلی زد که همونجا بهش گفتم تا داداشم و فلانی ( دوستش) نیاوردم سرت که باسنتو😁 پاره کنن خودت گم شو از جلو چشمام، 

شوهر الانم واقعا خوبه خیلی جذابه اخلاقشم عالی و خوب 

یعنی روزی هزاران بار خداروشکر میکنم گیر اون سگ روانی نیوفتادم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چقدر نصحیت کردنتون به دل میشینه ❤️

مرسی عزیزدلم چونکه واقعا با تمام وجود واز سر دلسوزی وخیرخواهیه ،همیشه افسوس میخورم که وقتی به این آگاهی رسیدم که دیگه دیر شده بود با ارزش ترین چیز یعنی عمرمو حرومه آدمای بی ارزشی کردم که اگه این تجربه الانمو داشتم هرگز اینکارو نمیکردم ..من اون راهی رو رفتم که شماها هنوز نرفتین وتهشو دیدم مراقب عمرتون قلبتون واحساسات پاک و جریحه دار نشده اتون باشین ❤💋 

وقتی انقد خوبه چرا نرم؟من حاضرم باهاش باشمحتی اگه منو بزنه ( میدونم همچین ادمی نیست)حتی هر بلایی سرم ...

خب برگرد بهش 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

جمله تلخیه ولی حقه میگه واسه کسی گریه نکن اون الان دایرکت یکی دیگه داره میخنده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
عه دلیل رفیقت چی بوده ؟

نه ببین اکسش یه ماهه اومده تو اتاق ما

با من میخواد رفیق شه

تا جایی ک میدونم دختر سنگین و خوبیه

و خیلی به پسره میریده

نه ببین اکسش یه ماهه اومده تو اتاق مابا من میخواد رفیق شهتا جایی ک میدونم دختر سنگین و خوبیهو خیلی ب ...

بزار عکسشو اه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲