2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست
جواب کاربرا رو بخون که بهت میدن اونوقت می فهمی حق باکیه

حق ؟

اگر کسی حق و به تو داد که توهین و فحاشی کنی قطعا اونم بدتر از توعه

به این چیزا دلت و خوش نکن 🤣😅

حلال کن امشب خیلی از حقایق زندگیت و رُک تو روت زدم 😅

ایشالله تو ورژن بعدی خانوادتون شعور و ادب و فرهنگ بهش اضافه بشه / یا اینکه مملکت یه قانوی بزاره که امثال شما از فضای مجازی دور باشید تا این ویروس و کمتر پخش کنید.

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
حق ؟اگر کسی حق و به تو داد که توهین و فحاشی کنی قطعا اونم بدتر از توعهبه این چیزا دلت و خوش نکن 🤣😅 ...

تو دم ازشعور نزن اگه مادر نجست یا پدرسگ تربیتی می کرد این نبودی انگل جامع داغ مادرتو ببینی هرگز حلالت نمی کنم تو برو بگرد ببین پدرت کیه شاید مادرت بین اون صدنفر بدون پدرت کیه گمشو جوابتو دیگه نمیدم 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دم ازشعور نزن اگه مادر نجست یا پدرسگ تربیتی می کرد این نبودی انگل جامع داغ مادرتو ببینی هرگز حلال ...

چه حرصی میخوری خخخخ

نوش جونت ، روبرو شدن یهویی با واقعیت سخته

اما لازم بود بیدارت کنم تا بفهمی کی هستی و چی هستی

چه حرصی میخوری خخخخنوش جونت ، روبرو شدن یهویی با واقعیت سختهاما لازم بود بیدارت کنم تا بفهمی کی هستی ...

اره اونجای خواهرت زنونی

این حرفایی هم که زدی دغدغه های خونتون بوده ، چون مشخصه حرفایی که میزنی قشنگ ملکه ذهنت شده ... چقدر س ...

والا هنوز باباتو پیدا نکردیم تو پیدا کردن بابات بودیم اما پسربچه تو شکم خواهرتو پیدا کردم فهمیدیم توی   

اره اونجای خواهرت زنونی

اونایی که میگفتن حق با ایشونه تحویل بگیرن خخخخ

نگفتم بیشعوره ؟

گفتم#  

نگفتم بی ادبه ؟

گفتم#  

نگفتم بی فرهنگه ؟

گفتم#  

مرسی که حرفای منو تایید میکنی 🤣

استارتر جان 

حق داری ناراحت بشی اگر چه نفقه ی مادر و پدر برعهده فرزند هم هست ولی نه این که بیاد طلا ازتون بگیره البته خودت هم اشتباه کردی گفتی من طلا دوست ندارم 😑

اما تو اصلا خودت رو عصبانی نشون نده وقتی حالش خوبه بهش بگو که برات طلا بخره ناز کن و گریه کن یه جوری که گارد نگیره در واقع عذاب وجدان بگیره😂  

موفق باشی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اونایی که میگفتن حق با ایشونه تحویل بگیرن خخخخنگفتم بیشعوره ؟گفتم# نگفتم بی ادبه ؟گفتم# نگفتم بی ف ...

وای تو هر تاپیکی یه دعوایی راه میندازی تو تازه جالبه به عنوان مثلا یه مرد تو سایت زنونه پرسه میزنی کلا بیکار و علافی و دنبال بحث و دعوا 😂

خجالت بکش اول صبحی

خجالب رو تو بکش که وقتی نمیدونی از تاپیک های قبل داره پاچه زناشویی می گیره دخالت نکن برايه مرد خودتو می کشی 

والا هنوز باباتو پیدا نکردیم تو پیدا کردن بابات بودیم اما پسربچه تو شکم خواهرتو پیدا کردم فهمیدیم تو ...

کاش نی نی سایت بتونه وویس رو به کامنت ها اضافه کنه ، چون قشنگ حس میکنم سر صبحی حرص کل وجودت و گرفته و دویت داری فریاد بزنی !

اما لازمه بگم هیییس دخترا فریاد نمیزنن ، هرچند که شما دختر نیستی 🤣

کاش نی نی سایت بتونه وویس رو به کامنت ها اضافه کنه ، چون قشنگ حس میکنم سر صبحی حرص کل وجودت و گرفته ...

جواب تو رو ندم بهتره آلاف من مثل تو نیستم