2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست
وقتی میگی همه بچه هاش یعنی اون زن اونقدر خوب بوده که بچه هاش همه جوره دوسش دارن و سعی دارن مراقبش با ...

خداوکیلی درست میگین ..بقران به چشم دیدم تازمانی که مادرشوهرم زنده بودازهیچ کمکی دریغ نکردیم من وشوهرم ومنم راضی بودم به اینکارش و همیشه خیروبرکتش توزندگیم برمیگشت 

انگار خواهرم داره این حرفها رو مینویسه.و همیشه میگه راضی نیستم.

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ۹۰ درصد زن خانه دارن و مراعات کن میگم شایدم‌نظرم اشتباهه ولی از اول طی کردم به هیچ عنوان دلم ن ...

کار شما بشدت اشتباهه. زنهای جوان همیشه برای همسرانشون اما و اگر تعیین میکنن، حق نداری و نباید و... مردا هم اکثرشون قبول میکنن. اما این روشی که شما در پیش گرفتی فقط داری یه مرد مخفی کار تربیت میکنی. چون ماها بعنوان همسر چه بخوایم چه نخوایم چه بدمون بیاد چه عصبانی بشیم، قابل تعویضیم، اما مادر نه، پس طرف ممکنه دلش بخواد گاهی به مادرش کمک کنه، اما شما از اول گفتی از من مخفی کن!! شاید حتی ده سال یا بیست سال هم به حرف ما گوش کنن، اما بعدش که به گذشته نگاه میکنن زنهاشونو هیولا میبینن که نزاشتن به مادره کمک کنن.

فکر کردی اینهمه مرد خائن یکشبه خائن شدن؟ نه عزیزم. ما زنها به مرور مخفی کاری رو یادشون میدیم، اونها هم به مرور مخفی کاری یاد میگیرن، تهش میرسه به اینکه از یه مرد درستکار راستگوی اهل زندگی که به مادرشم کمک میکنه، یه مرد بچه ننه ی خائن دروغگو میسازیم شاکی هم هستیم که چرا. 

دیگ نباید بزاری ی پاپاسی توی کشو یا جیب یا کارت شوهرت بمونه انقد خرجت را ببر بالا تا بیفته ب بدهی

یه بار اسنپ گرفتم دیدم عه پسرخاله ی مادرمه. خاله ی مادرم فوت شده. سوار که شدم احوالپرسی و اینا، گفت منم دارم جدا میشم از زنم، گفتم وا شما که خوب بودید (بچه هاشون بیست سال به بالان). گفت نبابا من همش میگفتم چشم. 

طبق تعریفاش، مادرش که فوت میشه آقا تازه بادش افتاده زنش نزاشته به مادره کمک کنه. میگفت حتی نمیتونم سر یه سفره با زنم بشینم انقد ازش متنفرم.

حالا زنش عین زنهای این تاپیک معروف بود به سیاست و کنترل شوهر!!!

الان سر پیری که نیاز به همدم و همسر داره افتادن به دادگاه.

آخه چرا باید مرد رو به همچین روزی برسونیم. من که همسرم فرشامونم برداره بده به مادرش میگم وایسا اول بشورمشون تمیز باشه، چون خودم و آرامشم مهمتر از همه چیه برام

نه فروختن النگو شما حلال نیست

برای کمک به مادر هم بالاخره نمیشه دورش انداخت، باید واجبات مادر فراهم باشه، بعد باید رفاه شما الویت باشه فراهم باشه، اگر چیزی موند مادر رو بفرستن کربلا و خونه‌ش رو نو کنن

شوهرت الویت بندی بلد نیست

تو که میبنی مدارا فایده نداره، از خودت و خواسته‌هات نگذر، نمیگم الکی خرج کن، ولی به خودتم ظلم نکن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

حالا ما کاری نداریم ب کربلا رفتمش 

کابینناشو چرا عوض میکنه 

والا من باشم ب مادرم میگم ندارم مادر من کابینت جدید میخای چیکار وقتی من ب پول نیازمندم

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
حس کردم شاید نا حق قضاوتت کردم که ادب و شعور و شخصیت نداری ، لازم دونستم برم یه تحقیقی کنم اونم از د ...

اینجا سایت خانماس 

اسمش هست نی نی سایت 

نکنه حامله شدی؟؟ در مورد بچت اومدی تحقیق کنی

از لحاظ شرعي برا شما خونه لوازمش و خوراك پوشاك تامين كنه كافيه همون نفقه و اينا… ك گفتي برات كم نميذاره

فقط ميتوني مهريه رو حلال كني يا نه ك اونم اگه نامعقول باشه نميدونم حكمش چيه  

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره