2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست
کار شما بشدت اشتباهه. زنهای جوان همیشه برای همسرانشون اما و اگر تعیین میکنن، حق نداری و نباید و... م ...

زندگیها متفاوته ودیدگاها متفاوت 

من بچه نیستم ...۱۳ ساله زندگی میکنیم هموجورکه تودوران دوستی کلی قولوقرار گذاشتیم همچنان پایبندیم

حتی بامادرهمسرمم بقدری صمیمی هستم که اخلاق منو میدونه

حتی درصدی مشکوک به پنهانکاری نشدم چون یجوره دیگه مرده همسرم جوری که لنگشو کم دیدم

چه نداشت روزای اول چه الان که خداروشکر داره همیشه میگه وظیفه ی پدرمه ساپورت کنه خونشو نه من!هیچوقتم بدون من نرفته خونه ی پدرش که بگم پنهون کاری میکنه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
ایناروجدی میگی؟؟ چندسالته شما؟؟

بله کاملا جدی 

نظرشخصیمه تحمیلی نیست

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار اسنپ گرفتم دیدم عه پسرخاله ی مادرمه. خاله ی مادرم فوت شده. سوار که شدم احوالپرسی و اینا، گفت ...

خوب شما یاد گرفتی بله قربان گوی شوهرتون باشید 

مثلا فرش زیرپاتو بدی به مادرهمسرت آرامش داری!!!

نه !حاضری ارامش خودتو بهم بزنی تا همسرت خاطرش مکدر نشه

سیاست یعنی کارشما....من سیاستی ندارم صاف وصادق گفتم 

الویت مالی خودم وخودت و بچه هامونه تا آخر دنیا.‌مگه استثنایی باشه والا احترام هردوخانواده روداریم روچشممونن 

نه من نمیخوام زندگیمو خراب کنم دو تا بچه دارم بعدشم میگم تقریبا همه چیز برام فراهم میکنه ولی بازم را ...

خیلی نرم کاری کن که شوهرت فشار مالی رابیشتر احساس کنه! وام بگیر، خرید اضافه کن، پس انداز مخفی کن. نزار پولی براش بمونه خیلی خیلی غیر مستقیم!

درد دل کن از آرزوهات بگو از نداشته ها بگو بزار وجدانش درد بگیره

اما در مورد مادرش چیزی نگو

ولش کن ورنداری دعوا درس کنی😑برکتش میاد تو زندگیتون یادمه مامانم همیشه از اینکه بابام به خانوادش کمک ...

آره دعوا درست نکنه که به نفع مادر شوهره باشه.... اون کیف کنه ایشان جوونیش پیر شه فازت نمی فهمم واقعا 

عزیزدلم. من ۲۰ ساله وضعیتم اینه....با این تفاوت که وضع مالی پدر شوهر ومادر شوهرم خیییییلی خوبه....مال خودشونو پس انداز میکنن !!!!مال مارو خرج میکنن....از میوه بگیرررررررتا خرج دانشگاه و عروسی دختراشون....من که حریفشون نشدم...فقط اینو فهمیدم که خرج زن تو زندگی باید اونقدرررر زیاد باشه که اگه مرد از پس خرج زنش بر نیومد وادار به دزدی بشه.....

اصلا ملاحظه ی شوهرتو نکن ...من کردم،اشتباه کردم

درضمن باید مردهای احمقمون بدونن زن اولویت اوله،وگرنه هیچکاری نمیشه کرد...چون مردا میخان جلوی خانوادشون آدم خوبه باشن و زنو بچشون آدم بده.....

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عزیزم زندگی واین دنیا برای ظالم هاس هرچی ظالم باشی پرو باشی از حقت نگذری از خواسته هات نگذری بردی ...

وای خدا خانواده ی همسرشما دیگه خیلی شورشو دراوردن

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
آخی چقدر این حرف و تو خونه بهت زدن که الان عقده هات و آوردی تو مجازی ؟کاش بیشتر رو ادب و شخصیتت کار ...

برو گمشو دیگه گند زدی به تاپیک من اه 

همه ریپورتش کنید تعلیق بشه منم قفل میکنم خفه خون بگیره

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔