2777
2789

خوشگل منظورم اینه که اکثرا تایید کردن پسره خوشگله 

و خوشگل تر از اون ندیدید حتی تو سلبریتی ها 

از نظر مالی و تحصیلی هم بالاترین لول و داشته

اخلاقی و رفتاری هم درحدی مچ بوده باهاتون که تو زندگیتون با هیچکس انقد شاد و مچ و رفیق نبودید 

اما دست سرنوشت طوری مینویسه که از جدا میشید

و مسلما بهتر از اون دیگه هیچوقت نمیاد 

شما هم عاشق و وابسته یه گوشه همیشه منتظرش می‌مونید و از دور نگاهش میکنید 

بچه ها این بلا سرم اومد

همه جا رو گشتم هیچکس اون نمیشه

یه تار مژشو به هیچ پسری نمیتونم بدم

نمیدونم چی باید بگم یه چیزی بگید بهم

پیر شدم و از پا افتادم بخدا 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

باورم نمیشه انقد دوسش دارم

خیلی از خدا خواستمش

کاش حتی شده با جادو و زوری مال من میشد

از عواقبش میترسم 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا همیشه عاشق آدمایی میشم ک هرکی میبینه میگه ایییی چقدر زشته😕

این تو کل رفیقاشو دانشگاه لقب یوزارسیف و داره

در این حد زیبا

باورم نمیشه انقد دوسش دارمخیلی از خدا خواستمشکاش حتی شده با جادو و زوری مال من میشداز عواقبش میترسم

هروقت میخوای بشه نمیشه متاسفانه اگرم بشه ب غلط کردن میوفتی سمت جادو اینا نرو اگه تا حالا نرفتی

وای یکی میشناسم با همین جادو از زمین بلند شد ولی تلاش خودشم بود

برا منم همین شد گذشته ها گذشته

جاش پر نمیشه آقا 

من بخاطرش دیگه حتی از چشم رفیقامم دارم میافتم

تنها شدم

نمیتونم فراموش کنم 

پسر شاه باشه ؟ دیگه هیچ کس انقدم که میگی بی نقص نیست اما عاشقی از نظرت عالیه

اما بلاخره یکی جاشو میگیره به هر حال هر چی بوده و هست دیگه برای تو نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هروقت میخوای بشه نمیشه متاسفانه اگرم بشه ب غلط کردن میوفتی سمت جادو اینا نرو اگه تا حالا نرفتیوای یک ...

وقتی انقد خوبه چرا نرم؟

من حاضرم باهاش باشم

حتی اگه منو بزنه ( میدونم همچین ادمی نیست)

حتی هر بلایی سرم بیاره

ولی خیانت نکنه و فقط منو ببینه فقط با من باشه

دارم چرت میگم

دیوانه شدم خداااا

باورم نمیشه انقد دوسش دارمخیلی از خدا خواستمشکاش حتی شده با جادو و زوری مال من میشداز عواقبش میترسم

اینو از کجا پیدا کرده بودی؟😃 کامل بود ...به نظرم باید از ذهنت بندازیش دور چون بعد همه رو با اون مقایسه میکنی و زندگی عادی هم برات دشوار میشه متاسفانه