2777
2789
الان تقریبا همون نامزدیم خیر سرمون🤦‍♀️😐  مامانش از اول همینجوری بود بهتر نشد ک بدتر شد  ...

دوران عقد و‌نامزدی شبرین ترین بخش زندگی متاهلیه ..... شیرین هرین بخشش که این باشه ( پر از استرس و تنش ) وای به حال بقیه اش

مامانش انقدر بی‌فرهنگ هست تازه اگه بشینیم پای صحبت با هم چهارتا دیگ ام بارم میکنه 🙄🙄🙄🥴🥴🥴 البت ...

پس کلا ولش کن این پسره هم دست پرورده همون مادره فردا باهاش ازدواج کنی مادره اینقدر تو گوش پسره میخونه زندگیت جهنم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اصلا الان ازدواج نکن بااین ادم !  مگه ادم قحطه  ببین من مثل تو بودم شوهرمم مثل پسره پ ...

نبابا خودش خونه داره تقریبا هم از مامانم اینا دوره هم از مامانش اینا 

من عمرا برم تو ی ساختمون با فامیل شوهر مغز خر خوردم مگه 

عزیزم ازین پیامای نامزدت معلومه آدم مؤدب و منطقی ای هست و خیییلی هم دوست داره، حیفه بخاطر حرفایی یکی دیگه از دستش بدی.

مادرشم اگه نامزدت همینطور پیش بره بالاخره مامانش تسلیم میشه بالاخره اونم خوشبختی بچشو میخواد

مامانش منو میبینه ی جوری رفتار میکنه انگار من مال باباشو خوردم  بخدا هر موقع میخوام ببینمش است ...

بنظرم سفت بچسب همینو اگه بقیه شرایطش اوکیه 

پسری که از مادرش گذشته بخاطرت خیلی کارای دیگ هم می‌کنه 

بابام تازه بهش میگف خونت رو باید بدی رهن  بیای تا ۲ سال خونه نزدیک ما بگیری 😑😑😑 گفتم بابا ...

چرا بهش پیام دادی تموم کنیم اینا

دوست دخترشی؟

اصلا چرا پبام میدی چرا اون‌پیام میده میگی ما به درد هم نمی خوریم؟

ادمی که‌جوابش منفی باشه نه پیام جواب میده نه سین می کته

پس حالا که جوابت منفی نیست موش وگربه بازی در نیار

پیام میده درست جوابش بده

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ب این دید نگا نکرده بودم ؛((  مرسی عزیزم  خدا بهم کمک کنه واقعا چل شدم😔😭😭

این که جواب میده ربطی به مامانی بودن نداره عزیز من شوهر منم نامزد بودیم یه ریز زنگ میزدن همهههه مادر شوهر پدر شوهربرادرش کلا خیلیا این مسائل و دارن این که جواب میدن از ادبشونه 

خدای منم بزرگه...
مامانش منو میبینه ی جوری رفتار میکنه انگار من مال باباشو خوردم  بخدا هر موقع میخوام ببینمش است ...

اگه همدیگرو دوست دارید مقاومت کنید، مطمئن باش ده برابر تو شوهرت استرس میگیره ولی بخاطر تو تحمل میکنه