2777
2789
جواب بده و بگو که تا وقتی رفتار مامانش درست نشده و مشکل حل نشده برنمیگردی و هروقت مامانش خوب رفتار ...

من اگه بکشم کنار بابام عمرا بزاره حتی واس یبارم ک شده با این حرف بزنم 

مامانم راضی نیس 

این یعنی بابامم ب مرور زمان میگه این پسره ب درد ما نمیخوره چون مامانم نفوذش بالاست 😐👌

اسی چی شد مادرش زنگ زد

نبابا مامانش الان داره از خوشحالی بال در میاره 

مامانم گف چند روز صبر میکنم توام جوابشو نده 

اگه مامانش زنگ زد ک هیچی زنگ نزد خودم زنگ میزنم هم عذر خواهی میکنم هم میگم اینا با هم تفاهم ندارن و ب درد هم نمیخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، عزیزم شما کم سن هستی و کم تجربه اما من ۱۱ ساله که ازدواج کردم و تجربه ام اینه توی زندگی مشترک ، فقط خودت همسرت مهم هستید واقعا باید بقیه رو نادیده بگیرید، اگر خودت آدم دهن بینی هستی و مدام میخوای خودخوری کنی تمومش کن اما اگر آدم مستقلی هستی و میتونی بقیه رو نادیده بگیری به خاطر زر زر های یکی دیگه حق انتخاب و شناخت این آقا رو از خودت نگیر

دوست من. خواهر من. عزیز دلم تو رو خدا به حرف مادرت گوش کن بلایی که سر من اومد سر تو نیاد. دقیییقا زن ...

منتفرم از این آدما 

منم پیام دادم دیگ ادامه ندیم و .... 

اونم هنوز سین نکرده  

خداکنه ب خیر و خوشی تموم شه😐🥴🤦‍♀️

بنظرم چیزی نیست خیلیا مادرشوهرشون راضی بودن و بازم رابطه خوبی ندارن بنظرم اگه پسره دوست داری   کنار بیاااا منم مادرشوهرم و‌پدرشونرم راضی نبودن میدون خالی نکردم جنگیدم و واسم مهم نبود فقط شوهرمو میخاستم 

پیام داد  منم جوابشو دادم هنوز سین نکرده

بنظرم حتما حتما ب حرف ایم روانشناس گوش کن بهش بگو بیا با مادرت بریم پیش روانشناس بخدا بخت خوب یک بار در آدمو میزنه من خودم مجرد که بودم ب حرف مادرم یکی رو کنار گذاشتم درحالی که خیلی خیلی همو می‌خواستیم ولی مادرم یه چیزایی گفت ترسیدم ولش کردم الان که میبینم تموم چیزایی که منو مامانم ازش میترسیدیم با اون پسره سرم بیاد دقیقا برعکس شد الانم ک بایکی دیگه ازدواج کردم همه ش سرم اومد 😭

بنظرم حتما حتما ب حرف ایم روانشناس گوش کن بهش بگو بیا با مادرت بریم پیش روانشناس بخدا بخت خوب یک بار ...

ای خدااا😫💔🥲 

نمیدونم چکار کنممممممم

امیدوارم مشکل توام حل بشه عزیزدلم❤ ناراحت نباش 

ببین بخدا من ن بی احترامی کردم ن حرفی زدم این مامانش از روز اول ب من گیر میداد حتی گفته بود پوشش من ...

ببین دوست عزیز از من بهت نصیحت در آینده به هر حال این مادره تاثیرش رو روی پسرش خواهد گذاشت،حتما اگه نظرت برگشت برین پیش مشاور کار بلد

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان راضی هستی شما ؟  این باباش خیلی آقاست  مامانش مار افعی عس🐍

اره چیکارشون دارم ببین تو زندگی فقد همسر آدم مهمه من اصلا برام مهم نیستن همین که میدون خالی نکردم بسشونه چون همسرم دوست داشتم باور کن اصلا مهم نیست اونا بخانت یا نه فقد همسرت 

ببین دوست عزیز از من بهت نصیحت در آینده به هر حال این مادره تاثیرش رو روی پسرش خواهد گذاشت،حتما اگه ...

نه چرا اکه پسر حالیش باشه مادر بخاد تاثیر بزاره برا من راضی نیستن حرف میزن همسرم اجازه نمی‌داد کسی چیزی بگه شما هم از پسر مطمعن شو بعد جواب بله بدع

مگه با مادرش   میخای زندگی کنی.  اگه پسر خوبه دوسش داری.   پشتش باش ازشم قو ...

نه عزیزم این چه حرفیه؟بخواد نخواد مادرشه و هم خون،تاثیر خودشو میزاره،تو فک و فامیل کم ندیدم که پسره اولش خیلی خوب بود به مرور مادره کار خودشو کرده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها