2777
2789

اینایی که میگن  مادرش نقشی توزندگی ندارع.

قطعا یکی از اونایی هستی که تاپیک مادر شوهر میزنی .

پس الکی نظر نده🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️ریپلای هم نکن اگر مخالفی

نه منظورم عقد نبود... نامزد خشک و خالی منظورم بود که اونم میگی با خانواده ها رفت و آمد میکنید... خب ...

الان تقریبا همون نامزدیم خیر سرمون🤦‍♀️😐 

مامانش از اول همینجوری بود بهتر نشد ک بدتر شد 

حالم بهم میخوره از مادرشوهر جماعت 

مرسی گلم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بهترین تصمیم رو گرفتی...‌ قطعا اگه عروسشون بشی با مادرش شدیدا به مشکل میخوری....

آره بهترین تصمیم بهم زدن نامزدیه. و نه تنها با مادر شوهرش اختلافش بدتر میشه، شک نکن با شوهرش هم اختلاف پیدا میکنه. 

استارتر سبک سنگین کن خو بیها و بدیهاشو بزار تو کفه ی ترازو ببین خانواده خیلی مهمه اما خیلی چیزای دیگه هم مهمه اینکه دوست داره حقوقش خوبه و کاریه و باادب و عاقله بیشتر فکر کن و دقت کن که در آینده یه موقع حسرت نخوری حتی مشاوره برین...تا الان خونه های همدیگه رفت و آمد کردین؟

من خونه بابام از هیچی کم نداشتم ؛ آرامش و رفاه و همه جی فراهم بوده  کمبود محبت از طرف پدرم هم ...

پس اصلا الان ازدواج نکن بااین ادم ! 

مگه ادم قحطه 

ببین من مثل تو بودم شوهرمم مثل پسره پیگیررررر 

اما الان 

هرچقدر هم پشتت باشه و بهت قول بده بعدا تو ی غریبه میون ی خانواده ک مادره روشون تاثیر گذاشته و هیچکدوم احترامتو ندارن 

خونه جدا میگیره یا با خانوادش توی ی ساختمان قرار بود باشین؟

من بابام نمیزاره صرفا واس آشنایی عقد کنم  گف تو ۱ یا ۲ ماه ببین بهم میخورید یا نه  تو ای ...

عزیزم اگه همه میگن خوبه ینی واقعا خوبه 

منم شرایط شمارو دارم 

با این تفاوت ک مامانش راضی بود 

همه گفتن پسره خوبه خانوادشم خوبن...الان من واقعا با شوهرم خوشبختم و تنها کاری ک میکنم اینه که هرچی مامانش میگه یه گوشم دره ی گوشم دروازه ..اصلا نمیگم تو با کیی...روی حرفاش حساسیت نشون نمیدم ک نقطه ضعف برنداره...همچنان حرفاشو میگه و من همیشه سکوت میکنم یا بحثو عوض میکنم...چون واقعا شوهرم ادم خوبیه و عاشقانه همو دوست داریم..ولی از اولم گفتم باید پشتم باشی و اگه جلوی روم حرفی زدن و تو اونجا بودی باید ازم حمایت کنی ..ن اینکه من جواب بدم تو باید زودتر حمایت کنی تا بحث تموم بشه و بفهمن ک نمیتونن از طریق شوهرم روی من تاثیر بذارن...اولش یکم سختته ولی بعد درست میشه راست میگه ..کم کم عادت میکنه ک اگه میخواد پسرشو داشته باشه باید با تو خوب رفتار کنه...موفق باشی

بنظرم یکی دو ماه افسردگی فاز غم و اینا بهتره تا یه عمر زندگی با مادرشوهری که تو رو واسه پسرش نمیخاد 

بنظرم اینی که میگن تو قراره با پسره زندگی کنی نه خانوادش اشباهه محضه

تو قراره با یه خانواده وصلت کنی پس همه جوانب رو بسنج 

بهش بگو تا مادرش نیاد منت بکشه و بگه غلط کردم قبول نمیکنم.بگو حوصله رفتارهای مادرت ندارم

مامانش انقدر بی‌فرهنگ هست تازه اگه بشینیم پای صحبت با هم چهارتا دیگ ام بارم میکنه 🙄🙄🙄🥴🥴🥴

البته تصمیم گرفتم ن تنها در برابر اون برا همه سلیطه بازی دربیارم😂😂💔💔 عبرت شد برام 

ولله از نحوه صحبت کردنش ، پسر باشعوریه 

من خودم ریا نشه از هرجهت خوبم ولی دریغ از یه ادم خوب 

کاش سر راهم یه ادم باشخصیت و مهربون بیاد 

حقم نیست 

التماس دعا 

گیسو 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بنظرم یکی دو ماه افسردگی فاز غم و اینا بهتره تا یه عمر زندگی با مادرشوهری که تو رو واسه پسرش نمیخاد& ...

شاید باورت سخت باشع من ن ناراحتم ؛ ن افسردگی میگیرم ؛ ن حالم بد میشه 

من معمولا تو اینجور مواقع خیلی منطقی میشم