2777
2789

🌱 به نام خدای مهربون 🌱

سلام و رحمت خدا به شما سربازان راه نور👋✨

در زمان تشریف فرمایی مُصلح کل

جهان مُبَدّل میشود به  تکه ای از بهشت زمینیان

بهشتی که سرشار از عدالت و مساوات و رفاه و خوشی هست

🌺بهشتی که خبری از درد و مریضی نیست

غم و ترس، جای خودش رو به خوشی و امنیت میده🌳

زنده ها تنها غمشان‌ این است که ای کاش

مردگان شان زنده بودند و این ایام طلایی رو

می چشیدند.🫠

زندگی در دولت کریمه آقا صاحب الزمان همان حقیقت گمشده ماست ...🌟

🔻حقیقتی که جبهه کفر سالیان  ساله که اونو پنهان کرده

برای جلوگیری ازش برنامه ها چیده و هزینه ها داده

تا ما رو دور نگه داره تا نتونیم آماده بشیم🔺️

اما غافل از این که 

🌱«یدالله فوق ایدیهم»✨️دست خدا بالای دست هاست🌱

#آماده_باشیم‍ 

🌻دوستان عزیز لطفا با نوشتن مطلب مهدوی و آیه و حدیث

در ثواب تاپیک شریک باشید🤗❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

🤲🏻🤲🏻💚💚💚الهی آمین

به نیت حاجت دلتون و تعجیل در ظهور حضرت صاحب الزمان عج الله آقای مهربونمون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم 🌺

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

اونموقع دیگه ثروت بی معنی میشه اصلا

چرا اخه تازه اونموقع میخوایم زیر پرچم ولایت امامون زندگی کنیم همه کنار هم خوش حال باشیم و از زندگی لذت ببریم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ثروت مساوی؟

اره راست میگه ، اگه روزی برسه بیاد همه  دنیا پر از عدل عدالت میشه ، کارگر با  دکتر یا معلم دیگه فرقی نداره همه در یک سطح زندگی میکنن ، 

کشوری هم مثل الان نیست که   علم دارویی رو  انحصار کنه یا کشف هایی دیگه ایی باشه که   برای منافع خودش نگه داره  به کسی نده ، هر چی بدست بیاد  باید به همه جای دنیا برسه 

وجود خود امام هم. پر برکته ،دیگه مثل الان خشکسالی نیست ، همه جا  بارش پر برکت داره

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

ثروت مساوی؟

بله عزیزم 

امام مهدی عج الله:

منم که زمین را از عدالت لبریز می کنم، چنان که از ستم آکنده است.
بحار الأنوار، ج ۵۲ ، ص ۲
🌼☘️🌼☘️

عدالت یعنی همین دیگه😍

🌷 امام رضا (علیه السلام) می‌فرمایند:

✨️او چون ظاهر شود، زمين به نور پروردگار نوراني گردد. ترازوي عدالت در ميان مردم قرار دهد (ارزش‌ها و معيارهاي عدالت را پياده کند) ديگر احدي به ديگري ستم نمي کند،زمين زير پايش طي مي شود و براي او سايه نمي باشد. 

🎶 براي او منادي غيبي از آسمان ندا مي کند و همه ي مردم روي زمين آن ندا را مي شنوند که آنها را به سوي او دعوت مي کند و مي گويد: 

🕋 آگاه باشید که حجت خدا در کنار خانه ی خدا ظاهر شده است، از او پیروی کنیدکه حق با اوست و در دست اوست. 

📗 کمال الدين، ص۳۷۲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ایجاد برادری و مواسات میان انسان ها از دیگر آثار ظهور است🤌

چنانچه امام محمدباقر علیه السلام می فرمایند: هنگامی که قائم ما قیام کند، دوران برابری و برادری فرامی رسد. در آن زمان یک مسلمان آنچه نیاز داشته باشد، از جیب برادر مسلمانش برمی دارد و او مانع نمی شود. 

بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۷۲💫🌺

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا