2777
2789
خانوادت رو چطور راضی کردی مال من راضی نمیشن

من از سال دهم رفتم آموزشگاه چون کنکور برام مهم بود و مدرسه اطلاف وقته و سال آخر با مشورت مشاورم با ماز شروع کردم کلا آنلاین آموزشگاه نرفتم

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزشگاه چی؟

آموزشگاه های کنکور هستن که طرح مدرسه دارن و از مدرسه حرفه ای و تخصصی تر کار میکنن.. و به آموزش پرورش متصل هستن طی یه پروسه ای از طریق مدارس و از این بابت مشکلی پیش نمیاد

به چی فکر گردی که راضی شدی بعد مزیتی داره

ببین دختر من صبح میرفت مدرسه نمونه تا 2وربع میومد مث جنازه.حالا چی یاد گرفته هیچی چون معلما همه تازه کار.میومد خونه مازو کرمی اینا میدید و وقت کم میاورد کل روز شاید پنج ساعت میخابید.گفتم چکاریه پروندشو گرفتم بردم غیر انتفاعی صحبت کردم که نیاد.

نمیگم الان اوکی هست چون بازم استرس هست که نکنه عقب باشه از بچهایی که مدرسه میرن اما بیشتر در حد یه حسه.

قلم چیم آزمون تشریحی میده.

اینم بگم وضع مالیم اصلا خوب نیست من هنوز مستاجرم اما از خرجای خودم میزنم تا خرج تحصیلش جور بشه 

میشه اسم آموزشگاهت و هزینشو بگی عزیزم

خیلی از اموزشگاه ها هستن اگه تهران هستید تحقیق کنید من دو تا اموزشگاه میرفتم که یکیش اصلا راضی نبودم یکیش استادان به نسبت بد نبود.. هزینه استادان رو نمیدونم نرخ عوض شده ولی این آموزشگاهی که اسم نبردم 150 با مشاور که الزامی بود 180

با الماس ماز پیش رفتین؟خوب بود ؟برای نهایی و کنکور چطوره ؟

اره من الماس گرفتم برای سال آخر کنکور خیلیییی راضیمم هم کنکور کار میکنن هم نهایی برای جفتش خوبه