2777
2789

اسی فعلا صفحه اولم فقط خواستم بگم اگه دلت پیششه بهش بگو من دختری نیستم که بتونم کم محلی مادرت تحمل کنم ادم فوق العاده احساسی هستم دوس دارم زندگی شادی داشته باشم هروقت مادرت از فکر خواهر زادش بیرون اومد ودلش باهام صاف شد بیاید ...واگر دلت پیش خواستگار جدیده پس ولش کن وخودتو گول نزن 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این همه آدم میگن مامانش مهمه ؛ خانواده مهمه  میام حرف اونا رو گوش بدم ی سری از عزیزان میگن ...

عزیزم‌مشاور ازدواج برای همین مواقع هست

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
وای این همه آدم میگن مامانش مهمه ؛ خانواده مهمه  میام حرف اونا رو گوش بدم ی سری از عزیزان میگن ...

نه صد بلکه هزار درصد خانواده اش مهمه مخصوصا پدر و مادر .... چون حتی اگه همسرت به حرفشون هم گوش نده و کاری به کارشون نداشته باشه باز ذهنت درگیر میشه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

زهی خیال باطل،اگه الان خوب نیست بعداً ام همین آش و همین کاسست،مال ما که قربون صدقه میرفت الان ...

این آقاام الان طرف شماست،خرش که از پل بگذره اینقد محترمانه صحبت نمیکنه 

انشاالله خیره

خولش خیلی خوبه  مامانش اصلا آبش با من تو ی جوب نمیره

من فقط اینو میدونم حتی بعد ده سال زندگی ، مادرش احتمال زیاد باهات اوکی نمیشه و گاهی هر چند کم ولی باعث میشه تو زندگی بحث داشته باشید ، شوهر شخص هر چقدر مستقل و عاقل باشه بازم نمیتونه کاملا از خانواده اش کنده بشه ،هر چند کم ولی تاثیر میزارن تو زندگیت ،ببین نامزد و علاقه ایی که بهش داری برات انقد ارزش داره که بتونی با این مسائل کنار بیایی؟ اینم بدون با خانواده اش نمی تونی گرم و عادی باشی مثل سایز عروس و مادرشوهرا، باید دور باشی ازشون

عزیزم  من همه این حرفا رو زدم بش  نمی‌فهمه اصلا ؛ همش میگه نگران نباش درست میشع  من ...

الان که هنوز قد نکردین و به عبارتی کارش گیره نمیتونه مادرش رو مدیریت کنه اون موقع چیکار میخواد بکنه مثلا

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
خولش خیلی خوبه  مامانش اصلا آبش با من تو ی جوب نمیره

خودش ک ادم خوبیه 

من بودم بلاک نمی کردم مشکلمو ب خودش می گفتم و می خواستم ک حل کنه

میدونی چقد بیچاره سختی کشیده تا مامانشو راضی کنه؟؟؟؟ یکم قدر دان باش لابد