2777
2789

عزیزم خداروشکر مادر عاقل و قهمیده ای داری. 

برای گرفتن بزرگترین تصمیم زندگیت  تابع دلت نباش. 

اصلا از جمله دلم‌میسوزه استفاده نکن. 

این آقا به قول مامانت فعلا تب و تاب عشق داره که داره اینجوری نرم و با کلاس صحبت میکنه. یه سال که بگذره براش معمولی میشی اون موقع هم خودش و هم مادرش خون به دلت میکنن. 

بعدشم تا عمر داری دختر خالش جلو چشمته. 

مادرش کاری میکنه روی اونم حساس بشی. 

از شر یه مادرشوهر بد هیچ وقت در امان نیستی چه خونتون نزدیکش باشه چه نباشه. 

خواهشا خواهشا تصمیم عاقلانه بگیر. 

نبابا خودش خونه داره تقریبا هم از مامانم اینا دوره هم از مامانش اینا  من عمرا برم تو ی ساختمون ...

سلام بر یک مادرشوهر ترسیده😂

خبری شدتگم کن

خیرباشه برات

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یسوال دارم ازت عزیزم وقتی مامانش به تیپت گیر داد یا گفت کف خیابون فلان، پسرش هیچ عکس العملی نشون ...

ن خب من و پسره با هم چند بار شام رفتیم بیرون بخدا من اصراری نداشتم خودش هعی میگف بریم 

منم اول ب مامانم و بابام میگفتم اونا اوکی میدادن بعد ما با هم قرار میزاشتیم 

ی روز مامانش زنگ زد خونمون با خنده پرو پرو برگشت گف اینا میخوان تو کف خیابون با هم آشنا بشن ؟ دیگ ی آشنایی ساده این حرفا رو نداره ... ما می‌خواستیم شوهر کنیم ی روز از خواب بیدارمون کردن گفتن پاشو برو بشین سر سفره عقد 

همه اینا رو با خنده داش میگف ک مامانم جوابشو داد گف اصراری از طرف ما نبوده و .... 

بعد راجع ب لباس پوشیدن هم ما بیرون ک بودیم،  از پسره پرسیدم گفتم نظر مامانتون در مورد من چیع اونم گف هیچی و مهم نیس و ... بعد من گیررررر دادم باید بگی 

ک اونم گف مامانش گفته این چ تیپی هس ک میزنه مانتو جلو باز و شلوار کوتاه و ... اینم حالا راس یا دروغ میگف من گفتم من مشکلی ندارم و .... منطورش این بود دفاع کردم ازتون خیر سرش🙄🙄🙄🤦‍♀️🤦‍♀️

من همین الانش میخام با مامانش صحبت کنم تن و بدنم میلرزه😒😒🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی ی جوری بهم نگا میکنه انگا ...

اگر بخوای واقعیت رو بدونی پسره اومد گفت مامانم فاطمه رو دوست داره

پسره اومد گفت مادرم میگه پوشش تو بده 

مادرش زیر پوستی عمل کرده خودشو مقصر نمیدونه 

بعدم مادرت زنگ زد گفت نمی خواییم 

میگه خودشون نخواستن

در اینجا عملیات مادرشوهر با موفقیت به پایان میرسه 😄😄

مرسی فداتشم❤

بزار یه جریانی بهت بگم...یه پسره عاشق یه خانم مطلقه میشه،حدود ۴۰ سال پیش و با وجود مخالفت مادرش ازدواج میکنن،خانومه فقط یه شرط گذاشت اونم اینکه اصلا و ابدا کسی در مورد طلاق و زندگی قبلیش چیزی نپرسه،پسره ظاهرا طرف خانومه بود و به حرف مادرش توجه نکرد ولی بعد از چند سال که هیجانات اولیه فروکش کرد تا الان به خانومه میگه من حیف شدم و به پای تو که مطلقه بودی سوختم😐حالا دوتا خانواده با هم خوبن حتی خواهر همین خانوم رو برای یه پسر دیگشون گرفتن،ولی آقا همیشه به خانوم سرکوفت میزنه و پشیمونه...

میخوام بگم حرف مادرت کاملا درسته،ممکنه چند سال بعد رفتارش عوض بشه و بگه کاش دختر خالم زنم میشد...

به نظرم اول یه مشاوره برید بعد تصمیم قطعی بگیرید

خوشبخت بشی

عزیزم ازین پیامای نامزدت معلومه آدم مؤدب و منطقی ای هست و خیییلی هم دوست داره، حیفه بخاطر حرفایی یکی ...

خودش بی نهایت خوبه و مهربون و مودب هست 

این حرف من نیس 

از هر کی بشناسش بپرسی همینو میگه 

ولی امان از مار افعی🐍🐍🐍

مامانش منو میبینه ی جوری رفتار میکنه انگار من مال باباشو خوردم  بخدا هر موقع میخوام ببینمش است ...

اینا که میگن مگه قراره با مادرش ازدواج کنیو اصلا جدی نگیر بله عزززیزم تو با مادرشم ازدواج میکنی چرا فک میکنید خانواده اهمیت نداره؟؟ تو دوسش داری؟؟؟

اسی دقیقا پسرخالم هم این مدلی شده بود ازدواجش

یه دختریو میخواست چند ماهم زیر نظر گرفته بود دختره رو

ولی خالم و شوهرخالم مخالف بودن میگفتن دختره هم سنش کمه هم پوششش خوب نیست

خلاصه پسرخالمو هرجوری شده خالمو راضی کرد و رفتن خواستگاری

انقدر اصرار کرد که بله برون هم رفتن و عقد کردن

الان خالم و شوهرخالم میمیرن واسه دختره

حدود ۵ ماه گذشته

شوهرخالم دو روز عروسش نیاد خونشون زنگ میزنه با ناراحتی که نگار چرا نمیای اینجا دلمون تنگ شد باباجون

خالم هم که امکان نداره یه بازاری جایی بره واسه عروسش خرید نکنه

دختره انقدرررر خانوم و بامحبته من هرچی بگم کم گفتم

۲۰ سالشه ولی خیلی بیشتر از سنش میفهمه و رفتار میکنه

اسی خدایی مادر عاقل و فهمیده ای داری قدرش و بدون

مامانم زبونش تنده یکم 💔🤦‍♀️

وقتی نصیحت میخا بکنه اصلا مهربون نیس🥴😂

ولی خیلی خوب راهنمایی میکنه 

راجع ب این قضیه ام کلا مخالفه