2777
2789
عزیزم شما خوبین؟جداشدین؟؟

خیر عزیزم همچنان بلاتکلیف

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم من عقد هست  اين تجربه ي منه مادرشوهر من قبل عقد و توي دوران محرميت به شدت از من خوشش مي ...

وای خدااااا من نمیدونم اینت چ مرگشون هست 

ماهم چند بار رفتیم بیرون زرت و زرت زنگ میزد 

نمیدونم کدوم فلان شده ای اینجور شده 

خب شده ک شده بزار بیا خونه بهش بگو 

این بدبخت دائم تلفن مامانش رو جواب میداد تازه آخرش هم کلافه میشد😐😐💔

اگه خواستي قبول كني حتما محرميت داشته باش

ببين پسره پشت تورو ميگيره يا مادرشو 

به حرف نيست عزيزم ، الان داغه ميخواد وصلت جور شه

بايد ديد در عمل ايا حاضر از شما مقابل مادرش دفاع كنه يا زير سيبيلي رد ميكنه ؟؟

من با بعضي دوستامون مخالفم كه بنا به يه چت ميگن خوبه قبول كن

بعضيا زبون بازن ، بايد عملكرد طرف رو ديد 

😔چند روز پیش یاد پیامای همسرتون افتادم ..فکرکردم جداشدین تاالان 😔😔😔

ن بابا.... اون نمیخواد مهریه بده....دعام کن

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
وای خدااااا من نمیدونم اینت چ مرگشون هست  ماهم چند بار رفتیم بیرون زرت و زرت زنگ میزد  ن ...

خوب پس ماماني هستش عزيزم

اگر نبود ، اصلا جواب مادرش رو نيمداد ، باهاش از قبل طَي ميكرد كه زنگ نزن 

خيلي حواست رو جمع كن ، مادر نقشش پر رنگ عه

باورت ميشه همين مادر شوهر من زنگ كه ميزنه به شوهرم باهاش دعوا كنه ، بعدش شوهرم تب ميكنه ميوفته ؟؟؟

در صورتي كه همين مادر ميگفت اره من ده سال از بچم دور بودم

كاري باهاش نداريم ،شما باهم خوش باشيد برامون كافيه 

اما سرش دقيقا وسط زندگي ماست :)

عزیزم انشالله به زودی زود مشکلت حل بشه ..خداخودش گشایشی کنه برات بزرگ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ممنون عزیزم خیلی التماس دعا دارم...

اگه خواستي قبول كني حتما محرميت داشته باش ببين پسره پشت تورو ميگيره يا مادرشو  به حرف نيست عز ...

این تو ظاهر هم خوبه همه میگن ، ولی ممنون از نظرت ❤ مامانم و بابام نمیزارن ک محرم بشیم بهم 

همینم تا الان من هعی گفتم میخام نامزد بشیم و باهم آشنا بشیم ب زور اجازه دادن 🥲🥲

این تو ظاهر هم خوبه همه میگن ، ولی ممنون از نظرت ❤ مامانم و بابام نمیزارن ک محرم بشیم بهم  همی ...

کار درست رو خانوادت میکنن... نگران نباش

خوب پس ماماني هستش عزيزم اگر نبود ، اصلا جواب مادرش رو نيمداد ، باهاش از قبل طَي ميكرد كه زنگ ...

ب این دید نگا نکرده بودم ؛(( 

مرسی عزیزم 

خدا بهم کمک کنه واقعا چل شدم😔😭😭

من دوسش ندازم ولی از شخصیتش خوشم میا  مامانم میگه مامانش پیرت میکنه  خودتو نجات بده و .. ...

واضح و محترمانه دلیلت رو بگو اگه این آقا توان متقاعد کردن مادرش برای یه رفتار محترمانه،  نه الزاما صمیمانه و با محبت، رو داشته باشه و شما تغیبر رفتار مادرشون رو ببینی،  میتونی به ازدواج با این آقا خوشبین باشی وگرنه نه... 

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

این تو ظاهر هم خوبه همه میگن ، ولی ممنون از نظرت ❤ مامانم و بابام نمیزارن ک محرم بشیم بهم  همی ...

مادر شوهرت زنگ نزد😀😀😀،چی شد؟ اره عزیزم خوب صحبت کردی توپیام حرفات گفتی دیگه ،ولی خدایی پسره گناه داره هرچقدر دست و پا میزنه تو مامانشو میکوبی تو سرش😆