2777
2789
جوابشو بدم یا ندم؟

جواب بده دلیلتو بگو اگر خودش بهت بی احترامی نکرده یا تقصیر نداره

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو بدم یا ندم؟

جواب بده دلیل بگو اینم بگو با اخلاق مامانش نمیسازی و خانواده همیشه تو زندگی تاثیر داره بعدم بگو واسه حلش باید بریم مشاور 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
جواب بده دلیل بگو اینم بگو با اخلاق مامانش نمیسازی و خانواده همیشه تو زندگی تاثیر داره بعدم بگو واسه ...

ببین بخدا من ن بی احترامی کردم ن حرفی زدم این مامانش از روز اول ب من گیر میداد

حتی گفته بود پوشش مناسب نیس خب مگه من خودم حق انتخاب ندارم 

برم تو این زندگی ام میخام بشم مث ی برده ک دست ب فرمان  ی نفر دیگس😭 

الانم نمیدونم جوابشو بدم چ عکس العملی نشون میده

ینی فقط و فقط چون مادرش باهات سرد برخورد کرده ردش کردی؟  😐😐😐😐😐😐

کاش سرد بود  و  لال بود 

هیچی نشده دستور میده 

پوشش من از نظر اون درست نیس

هر دفعه ام منو دید ی جوری رفتار کرد من خودم از خودم بدم اومد

بخدا انگار از باسن فیل افتاده 😞 از طرفی همش پسره رو زیر نظر داره همششس 

مگه با مادرش   میخای زندگی کنی.  اگه پسر خوبه دوسش داری.   پشتش باش ازشم قو ...

من دوسش ندازم ولی از شخصیتش خوشم میا 

مامانم میگه مامانش پیرت میکنه 

خودتو نجات بده و ... 

نمیدونم بخدا چی درسته چی غلط 😔

ببین بخدا من ن بی احترامی کردم ن حرفی زدم این مامانش از روز اول ب من گیر میداد حتی گفته بود پوشش من ...

بی اهمیت باش همین ... حالا مگه مادره میخواسته تو رو بپسنده... اون شخصی قرار بود تو رو ببینه دیده پسندیده به قولی علف به دهن بزی شیرین اومده .... در ضمن از روز اولی گلیمتو از آب بکش بیرون تو خودت اگه از اول طبق میل اونا رفتار نکنی برده نمیشی هر جور میل خودت رفتار کن