2777
2789
عنوان

کیا ماسین سنگین دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 85 پست
راضی هستیدگلم

اره عزیزم خداروشکر 

شوهرم F.H داره 

ببین سختی ک خیالت راحت داره همش استرس داری ک خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی برا شوهرت بیوفته 

شوهرت کم پیشت هس ولی درامد ماشالا 

من بیشتر وقتا با شوهرم میرم خیلیم خوبه 

مثلا بار مشهد یا شمال میگیره میرم

شوهره من ماشین ب شوفر نمیده میگه دلش نمیسوزه خراب میکنه خب حقم میگه 

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامدش خوبه ینی خیلی خوبه  ولی اینکه همسرت خیلی خونه نیست و هروقتم بیاد خسته  تو راهم که ...

همسر من 42 سالشه سیگار وقلیون واین چیزا که اهلش نیست خدا رو شکر تا حالا هم به هیچ زنی نگاه نکرده انشالله از این به بعدم پیش نیاد خدا شما وهمسرتون رو برای هم نگه داره عزیزم

اره عزیزم خداروشکر  شوهرم F.H داره  ببین سختی ک خیالت راحت داره همش استرس داری ک خدایی ن ...

کار درست رو شما می کنی ولی ما مجبوریم راننده هم بگیریم دعا کنید کار ما هم درست پیش بره

کار درست رو شما می کنی ولی ما مجبوریم راننده هم بگیریم دعا کنید کار ما هم درست پیش بره

انشالله ک ب زودی زود کاره شما هم حل میشه ب بهترین نحو ممکن

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
ممنونم عزیزم همچنین شما گلم

خواهر اینم بت بگم 

ماشین ما دست راننده بود ی مدت کم 

از ماشین دزدی میکرد

هر چی آچار خوب بود برمیداشت 

درماه پول شوفریشو بهش میدادیم بازم از پول ما ۱۰ یا ۱۵برمیداشت 

ماشین دست اون بود ماهم تو خونه نشسته بودیم غافل از اون حروم خور

وای چه بد چیکار کردین بعدش

هیچی شوهرم انداختش پایین۳ ماه بود

نزدیک۵۰ تومن کش رفته بود بجز حقوق خودش