banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1078 عنوان تا حالا شده حسرت یکی مونده باشه به دلتون منظورم جنس مخالفه ها 175 بازدید | 28 پست مثلا با یکی که در حد اشنایی حرف میزدی یهو ردش میکنی بعد حسرت بودن باهاش و گشتن باهاش سالها دلت بمونهاگه شما بودین چیکار میکردین خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی امروز | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vhjtr468 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1285 و منی که حسرت یه بار دیدنش به دلمه چی ؟اونم از دور🥺🥲 عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1078 خب چرا یهو ردش کردی بابا من کلا خیلی تخسم اون موقع هم مجرد بودم گفتم کن که نمیخوام باهاش ازدواج کنم چرا بازیش بدم خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
بیلونه عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1498 جایگزین پیدا کن.دقیقا همون کاری که مردا سر ما زنا میارن. کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1078 جایگزین پیدا کن.دقیقا همون کاری که مردا سر ما زنا میارن. میدونممتاهلمو نمیخوام با شخص اضافه باشم خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
بیلونه عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1498 میدونممتاهلمو نمیخوام با شخص اضافه باشم پس الان داری همسرت رو با اونی که تو دلت هست مقایسه میکنی.کارت درست نیست.... کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
پاستیل_بنفشمم عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 292 بابا من کلا خیلی تخسم اون موقع هم مجرد بودم گفتم کن که نمیخوام باهاش ازدواج کنم چرا بازیش بدم نمیشه برگردی بهش؟
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1078 نمیشه برگردی بهش؟ متاهلمبعد خب چی بگم بهش خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
پاستیل_بنفشمم عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 292 اها متاهلی حواسم نبودمن حس میکنم بیشتر از اینکه درگیر اون ادم باشی، از زندگیت راضی نیستی و ب خاطر همین بیشتر ب گذشته برمیگردی و چنگ میزنی ب ب روزای خوبت
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1078 پس الان داری همسرت رو با اونی که تو دلت هست مقایسه میکنی.کارت درست نیست.... نه مقایسه نمیکنم..همسرم خیلی سرتر از اونهمثلا فرض کن یه لباسی دیدی خوشت اومده نخریدی..منم همچین حسی دارم به اون ادم خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1078 اها متاهلی حواسم نبودمن حس میکنم بیشتر از اینکه درگیر اون ادم باشی، از زندگیت راضی نیستی و ب خاطر هم ... بله راضی نیستمهمسرم نمیزاره برم سرکار مشغول باشم خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی